Exista olite de baieti si olite de fetite?
Cu riscul de a starni zambete, trebuie sa imi clarific dilema asta. Am cumparat o olita pentru pitic. Are un fel de motz mai ridicat in fata (de olita vorbesc), dar nu suficient de mare. Ca daca nu sta perfect drept in fundulet, face pipi peste motul respectiv, adica pe parchet sau pe mine, dupa caz. Singura modalitate de a evita inundatiile e sa pun olita invers (cu partea din spate in fata).Am incercat de proba si sa il pun pe reductorul de la WC, cu ala e si mai rau, face peste fara nici o problema. Ma rog, la noi statul pe olita e inca sub forma de joaca, dar vreau sa ma lamuresc. Exista olite speciale pentru baieti, care au partea din fata mai ridicata? Sau pur si simplu baietii nu fac pipi stand in fundulet?Multumesc!
Raspunsuri
dana vio spune:
Nu stiu sa fie, dar imi amintesc de nepotul meu ca zicea: imi pui tu cocoselul inauntru?
Alexandra Maria
14.12.2007
marius spune:
Nu stiu sa existe . Vorba Danei, bagati cocoselul inauntru, dar am asa o banuiala ca va fi si la noroc daca se lasa mai pe spate mai faceti fara voie din cand in cand concurs de facut pipicel la distanta.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Alina spune:
Ralucuta, intrebarea asta mi-am pus-o si eu cu ceva timp in urma si am purces in cautare de olita pt baieti . Cautarea a fost zadarnica (Babyland,Ikea si inca alte citeva magazine mari pt copii)pt ca in afara de olite albastre sau cu masinute care sint mai destinate baietilor,ca si constructie nu am gasit nici o diferenta.Mie mi se parea ca nu are loc pe ea dar normal,daca nu suntem atenti, e simplu sa faca pe-afara .Cel mai simplu pare pe wc cu reductor si e cea mai buna varianta la noi pt ca vrea sa fie si el un copil mare .
ralucutza77 spune:
Aha, deci e cu manevre... La fetite era mai simplu. Sa inteleg ca sanse sa faca ce trebuie si unde trebuie sunt de fapt cam dupa ce incepem sa ne intelegem unii cu altii?
CorinaDani spune:
parintii mei gasisera undeva, la un magazin cu produse din plastic, o olita no-name model broscuta, cu partea din fata (crestetul broscutei) foarte inalt.
eu am avut pentru fetita acest model de olita, cred ca poate preveni pipicelul la distanta
http://www.toyz.ro/articole-de-baie/ok-baby/olita-ergonomica-cu-spatar-si-manere-spidy/
o alta varianta ar fi sa iei olita tip scaunel, in felul acesta copilasul sta cu funduletul la nivelul genunchilor.
http://robentoys.ro/produse-bebe-c-69/scaunel-bebe-cu-olita-p-746
ralucutza77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina Ralucuta, intrebarea asta mi-am pus-o si eu cu ceva timp in urma si am purces in cautare de olita pt baieti . Cautarea a fost zadarnica (Babyland,Ikea si inca alte citeva magazine mari pt copii)pt ca in afara de olite albastre sau cu masinute care sint mai destinate baietilor,ca si constructie nu am gasit nici o diferenta.Mie mi se parea ca nu are loc pe ea dar normal,daca nu suntem atenti, e simplu sa faca pe-afara .Cel mai simplu pare pe wc cu reductor si e cea mai buna varianta la noi pt ca vrea sa fie si el un copil mare .Alina,mami de 2 copii minunati |
x_ggg spune:
Zambesc zambesc...ca asta a fost si problema mea...
dupa 4 olite, am revenit la prima si sta cu spatele in fata. Serios. De fapt, cand e doar pipi face din picioare, iar cand e de kk tot invers se aseaza ca sa stea cuculetul la locul lui. Avem si reductor, tot cu "motz" mic, dar inca nu il folosim decat ocazional. Ii pun eu cuculetul inauntru, si sta mai aproape de marginea din fata ca sa nu "sara".
Deci mai sunt si altii care poarta olita invers.
J.D. spune:
eu am luat/o pe asta si nu am avut nici un accident.
http://www.curver-shop.cz/nocnik-velky-curver-zeleny-p-655
cristina30 spune:
Hi Alina,
Intradevar este una cu un fel de aparatoare inauntru, care se poate scoate; e vorba de toaleta cantatoare de la Fisher Price; dar nu a fost deloc luata ca si olita preamult de baiat, acuma fetita a mai facut de 2-3 ori la ea, dar nu e inca ea pregatita de asa cea.
Pana la urma tot la wc-ul mare a facut cu adaptor: avem 2, unul dela DM si unul nu mai stiu de unde...
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)