Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *440*
Raspunsuri - Pagina 12
Pisik06 spune:
Neatza!
Am stat cam low profile, v-am mai zis eu din ce motive. Dar va citesc si sunt cu sufletul alaturi de voi.
LA MULTI ANi cu intarziere sarbatoritelor CAMI, ADRISIMO si lui Seb
CAMI, iti doresc din toata inima putere si incredere in Dumnezeu, se vede ca face minuni, Doamne ajuta!
Noi joi plecam in vacanta, Ana se mai duce azi la gradi si gata, pana in septembrie vreau sa ii gasesc tot soiul de activitati, adica plimbari, intai cu noi, apoi cu bunicii pe la mare, pe la tara, etc. Sper sa imi iasa. Eu sunt cam stoarsa, nu stiu cu ce puteri fac bagajele, dar nici nu ma mai stresez.
MADA, offff, vin si te bat. Cred ca e greu, stiu de fapt, ca am trecut si eu prin asta la Ana, dar gandeste-te ca e pt o cauza nobila, in maxim 6-7 luni esti scapata, cu bebe sanatos in brate si o sa va plimbati de nu o sa va mai stea picioarele. Si poate se mai remediaza problema si o sa mai poti sa iesi, macar la plimbari, o sa vezi ca te vei simti mai bine
Pisicu e plecat la munte cu baietii si a venit mama la noi, iar Ana parca stie, nu s-a trezit nici acum, asa ca eu plec si le las pe ele sa mearga la gradi cu "paxiu". Azi nu sunt la birou, sunt la un curs, asa ca diseara va recuperez.
Va pupacesc
novus spune:
Neata !!!
Mada, multam pt cafea !
Si eu tare as vrea o intalneala asa ca o sa ma mobilizez sa vad ce mishmasuri pot face
Cred ca pe sfarsitul lui augst sau inceputul lui spetembrie ar fi ideal, nu? astept propuneri
Pisik, pt bagaje sigur gasesti resurse , hai ca mai e putin si va relaxati
Olga, hai si la o poveste virtuala
Inapreda, hai la un frappe !!
Anaan, Ada in continuare vrea sa ne mutam la Blaj, nu stiu de unde i-a venit ideea dar si-o mentineasa ca pune-te pe cautat casa
Anamariame, Pisigri, voi cu ce va ocupati de nu mai dati pe aici ?
Andiaroro, cum e Anastasia ?
Kea, voi ce mai faceti ? cand vine prietena ta in tara ?
Simplyanna, mai lasa munca si da-ne un raport estival !!
Si mai sunt tufete dragi care absenteaza asa ca le asteptam aici
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
AlexAndra_81 spune:
Neata !
Va invit si eu la un smoothie racoros de vara facut la noul Magic Bullet! Ieri cu asta m-am ocupat, am incercat diverse combinatii de fructe si lactate, concluzia, e fainut, sunt curioasa cat ma tine Ahh, si partea cea mai buna, se spala super usor
Pisik, concediu placut si spor la bagaje, sunt sigura ca te mobilizezi tu, la mine partea grea e despachetatul, nu impachetatul
Azi se anunta caldura mare, asa ca dupa munca avem program de piscina si gratar, asa ca sa nu ne iesim din mana
Simona, la botezul unde am fost nasi au avut trei ursitoare care m-au impresiona, eram invatata cu un text clasic, acelasi la toate botezurile, dar ele au avut text personalizat, foarte inspirat si haios. E adevarat ca fetele sunt actrite la teatrul din Bacau. Daca vrei iti trimit dvd-ul cand intru in posesia lui, ca sa iti faci o idee.
Intalneala vrem si noi, poate prin septembrie, sa ne adunam cu toatele din deplasari
pisigri spune:
Eu sunt pe aici, citesc, ma uit la poze, dar nu prea am "stuchit la furca", cum se zice in Moldova.
Vreau sa fac odata morfofetala, ca-mi sta pe creier. Uneori ma si sperii ce tare loveste maimutzoiul asta mic, cine stie ce baby-zilla o fi acolo :)))). Nu, sincer acuma, eu cu colecistul meu lenes (ca alta explicatie nu gaseste nimeni pt durerile care ma incearca in zona aia) tot beau un ceai care contine un amestec de plante. Beau 1 cana pe zi de obicei, jumatate dimineata si jumatate seara, dar am baut si 2 sau 2,5 cind am fost in "criza". No, si acum vreo 2 saptamini citesc la odisee ca jumate din plantele alea din ceaiul meu ar provoca contractii (nu am avut), iar pelinul ar fi teratogen.
Acu, o prietena ma incurajeaza zicind ca ceaiurile astea in amestec, infuzate 15-20 de minute, au principiile active in cantitati fff mici, ca mai riscante ar fi extractele si pulberile si tincturile, dar eu habar nu am ce sa zic, asa ca stau cu morcovior...
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+
novus spune:
Alexandra, sa-ti fie de bine buletul magic
Pisigri, cand faci morfofetala? cu ceaiurile nu stiu ce sa zic, nu ma pasioneaza deloc
maimutzoiului sau maimutzicii, ce ai vrea sa fie ?
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
pisigri spune:
Vineri la 12 am morfofetala.
Eu as vrea tot fetita ca sa spun drept, cu un baiat nu stiu daca m-as pricepe sa-l cresc (cind e mai mare, nu acuma...). Pe de alta parte eu simt ca ar fi baietel si cred ca tati s-ar bucura "un milimetru mai mult" daca ar fi baiat :)))
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+
novus spune:
Tinem pumnii atunci pt vineri ! eu tot fetita cred ca o sa ai
Si Mada la fel !!
_
novus spune:
Monnvas, mai fa o pauza de la munca si hai la un raport forumistic
_
Ilinca_M. spune:
Tufete, v-am zis ca-s in plin proces de remodelare corporala?
Atunci pentru banchet am reusit sa ma pun cat de cat in forma, dar superficial. La 1 iunie eram ok. La 1 august- 3 kile in plus Dar dejaam dat jos 2 mergand la salonul prietenei mele, Dumnezeu s-o tina, ca ma cheama cu insistenta si nu accepta niciun ban (bine, si eu am mai ajutat-o, cu alte chestii, nemateriale) Dar am inceput sa mananc cat pot de sanatos, gata dulciurile, inclusiv inghetata, gata painea, si mai ales gata procesatele, alea-s pline de zaharuri si sare ascunse+ E-urile aferente
Acum mananc gazpacho de la Lidl, Doaaamne, ce pofta-mi era cand auzeam de asa ceva dar nu eram in stare sa urmez o reteta sa-mi fac singura!! Am citit cu atentie ingredientele, nu e nimic dubios si trebuie consumata in maximum 3 zile de la deschidere, deci e ok V-o recomand calduros, e buuuna si racoritoare!
Ilinca_M. spune:
A, uitasem, cu Ursitoarele: si clubul la care lucreaza Andrei a facut asa ceva si textul e unul 100% original, compus de Andrei, bine-nteles! A avut mare succes, stiu pentru ca a fost inaugurat chiar la botezul mezinului patronilor, la care am luat parte si eu si Sophiphi.
Deci Simona, cand vrei animator bun, ti-l impachetez pe sotz!:)))