Viespi in balcon inchis

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Nu pot sa cred ca iar is acolo (altele, sper, nu alea omorate:)), m-am uitat acum intr-o doara si vad iar vreo 3. Pe unde naiba tot vin??!! Si-or fi facut totusi cuib? Unul invizibil sau ce naiba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Nu pot sa cred ca iar is acolo (altele, sper, nu alea omorate:)), m-am uitat acum intr-o doara si vad iar vreo 3. Pe unde naiba tot vin??!! Si-or fi facut totusi cuib? Unul invizibil sau ce naiba?

IULIA va invinge CANCERUL

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Ilinca, sa cauti cu grija si pe jos , nu doar sus. La noi mama tot vedea cateva viespi mereu langa pompa de apa in curte. Intr-o zi a dat din greseala cu un bat peste o tufa mica de zorele crescuta la marginea trotuarului in apropiere si le-a gasit palaria, micuta inca!
A apucat s-o arunce la distanta cu batul si apus furtunul pe ele, daca nu era asa de mica si o gaseam mai tarziu, dadeam de belea. Alta data si-au facut casuta intr-o teava de la gard, le tot vedeam iesind de-acolo. Poti sa ai cuibul in apropiere la vecini, poate pe zid in afara balconului, cu cat o gasesti mai repede cu atat mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Atata vreme cat nu gasiti cuibul asa se va intampla. Am mai spus asta. In plus vine toamna si isi cauta locuri de iernat.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput