Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Un mesaj intreg dus pe apa sambetei.Mor de ciuda
Lavi, papa o gogoasa si pt sufletul meu.Ma innebunesti cu atatea bunatati dulci
Roxy,m- am scrantit,asa era calendarul in capul meu,11august ca doar in ziua asta era si ziua bunicii mele dragi si scumpe.Ce frumos ca iesiti.Chef de o zbantuiala am si eu
Dorina,mami nu pot intra cu Rares ca e vai si amar,dar am poze si pe itouch,doar ca nu merge sa le pun pe picasa sau nu stiu eu.Da ,gata cu hainutele,mai am de dat comanda de lumanare,o fac cu flori ca nu imi plac alea cu papusele.Abia astept poze si sa ne spui cum s- a acomodat Sophia.Mai mult de o ora- o ora si ceva la drum lung nu rezista,il apuca nervii,se plictiseste.Statea si in masina veche,dar nu ca in asta,ieri m- a uimit
Delia cum te mai simti,te- a lasat junghiul? Dodo cum a dormit?Mai zi- ne ceva si de Maria
Catank tu ii pregatesti alta papica in fiecare zi? Sa stapanessca sanatoasa trici
Rares nu mai vrea nici in carut,nici in trici,doar in brate sau pe jos.Ieri a zis un nou cu ant BICUI.
Trimit si rvin de teama sa nu dispara si asta

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Asa si cum va spuneam ieri cand ne- am intors de la cumparaturi a vazut punga de biscuitei si se tot mataia pe la langa mine si il intreb:ce vrei mama,vrei biscuiti?Iar el f intrigat Bicui.Ne- a lasat masca pe amandoi,dar zice o data si nu mai repeta.Acum 2 zile vb la tel ao-ao-ao,iar tel la ceafa tinut normal.Sper sa isi dea incurand drumul la
vorba ca ador sa il aud cum vb,e delicios.
Lavi,Rares se tine de bara cand urca si coboara scarile.A progresat enorm.
Ce sa ma mai joc cu el si eu?Idei,astept idei.
Ma duc sa aduc nectarine sa papam

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada, andreea

Mergi la inceput

andreea, Maria a ramas in tara la bunici fac pase intre ei..., mai mult la ai sotului sta ca au curte si stau langa bucuresti... si apropo. am facut o mana de aluat de gogosi, e la crescut dintr-o 100 g de faina ca al meu nu mananca... ca muream de pofta... si de post...

Mergi la inceput

Delia,esti grozava.Eu prefer sa poftesc decat sa ma apuc de facut(sunt fara chef de stst sa ma coc,puturoasa mai bine zis;))).Aaa,super pentru Maria,ca are spatiu la discretie.Mare lucru e sa stai la curte.
Eu pe net,ma uit dupa cai verzi pe pereti,mai imi dau mail- uri cu sis a mea,ne trimitem poze cu pruncii si lui Rares i- am luat ieri o cana sa bea cu paiul si nu stie,roade la pai si impinge masinile

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Andra vrea in carutz, dar daca o dai jos.... e de rau... nu o pai pui la loc sa pleci, se duce la ham-ham, ii ia in brate, noroc ca aici nu exista caini vagabonzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

uff...e grele ...si cald si deja -s obosita! ar mai merge o cafeluta ca nu am apucat sa o beau si pe a 2a pe ziua de azi

v-am citit de pe telefon, ca deh... ce face Dorina cand mai are mai putin de 24 ore si tre` sa plece? in loc de valize eu am fost la shopping?! am fost ieri in cartierul vecin la o ingetata si am vazut la reduceri niste cizme superbe si niste rochite si bluzite si ieri nu aveam banuti , si am mi-am luat sponsorul cu mine si m-am facut cu cizme, 2 fuste, 2 rochite si 2 bluze!!! ...sunt de toamna nu de luat cu mine in vacanta, dar sunt bun luate, ca nu cred ca le mai gaseam cand ma intorceam peste 2 sapt

am ajuns acasa si am dat sa adun toate valizele si cand colo, ia valiza cea mai mare de unde nu-i! ma duc , il intreb pe barbat si el nonsalant imi zice ca a dus-o sapt trecuta la recycling centre ca doar i-am spus ca e stricata ? si eu ii spusesem de una neagra de avusese el niste dvd uri in ea si era vai de capu ei, dar nu i-am spus sa o duca si pe asta gri la el negru e gri deh... bun, a luat piscoata si a plecat la plimbare si in drum inapoi spre casa sa cumpere o noua valiza ca nu imi incap toate in numai 3 valize

deja am pus 90% din lucrurile piscoatei si pantofii, gentile si meddicamentele... mai am de pus hainutele mele si domnu sotz sa isi faca valiza dupa ce o cumpara, ca i-am spus , nu cumperi, mergi cu chilotii in traista ca doar tu ai aruncat-o

am pus la spalat o tura si mai am o tura, e cald si soare si sper sa mi se usuce rapid , si sa am loc si pe sarme de toate cate spal

gata , mi-a expirat pauza, ma duc sa termin cu hainutele mele si apoi diseara ma duc la manichiura si peichiura aseara am fost la epilat si m-a cam fript pe la dansa si ma cam doare, dar am dat si eu cu crema de bebelusi sa fac si eu pielea fina si sa se treaca

trec eu mai tarziu pe aici

care mai vrea in vacanta rapid cu valiza sa va imbarc delia mi-a placut aia cu troley ul

Monica are nevoie de noi!

Mergi la inceput

DORINA ,noi,noi venim cu voi!46 ale mele cu 13,6 ale printului merg luate in valiza,nu?
A luat sotul valizs noua?E tare haios,dar in mom alea nu cred ca ti se parea deloc haios.
Noi am fost in vizita la sora mea vitrega,doar ca era un vant,asa ca nu am stat mult in curte,am intrat in casa si ne-am jucat putin,eu am probat niste rochite ca avea cineva de vanzare si mi- au luat una mov cu multe culori pentru botez si una negru cu alte culorimpentru surioara mea.
Am venit acasa,spalat repede un print,hranit si adormit.
Acum sa ma dusez si eu si sa beau nist bericioaica Ciuc radler si apoi nani
Dorina drum bun mami ,sa ajungeti cu bine.Doamne ajuta sa fie totul excelent.Vacanta placuta!

Nasterea miracolului meu

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

seara buna!

strumphy, drum bun, vreme buna, distractie maxima, ...tot ce va doriti! Pupici de la noi!

Astazi I a incept sa mai manince cat de cat... dau vina pe acele zile calduroase, altfel nu-mi explic.... Astazi a poftit la friptura inabusita de ied...i-am datnu mult, dar i-am dat
Maine am zi grea, oameni la lucru, bucatareala etc...
mandreeacciorbita ii fac la 2-3 zile maxim, in rest ii diversific zi de zi, Tu?Voi mamici cum procedati?

Ma uit dupa scaun bb ptr bicicleta mea ...Vreau in plimbare cu bicla si I musai cu mine

Pupici tuturor si noapte buna!

Mergi la inceput

Strumph, drum bun si distractie placuta!
Andreea, sa porti sanatoasa rochita!
Catank, eu daca e mancarea noastra de azi ii dau din ce fac pt noi( nu e prajita, e sarata f putin), daca noi mancam mai junk cu lucruri gen varza sau pork.. intr-o zi ii fac special...

Mergi la inceput