Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
AllyLaur spune:
buna ziua si de la noi! Maine plecam in taraaaaaa! Suntem la Milano la surori de sambata si finalizam bagajele care nu se mai temina...Azi am programare la epilat,pensat, manichiura,pedichiura si sa ma tund putin. Va pup pe toate si va mai salutam din Ro :).
bb_yasmi spune:
andreea sa folositi sanatosi masinuta!!
ally drum bun si concediu placut!
delia, daaaa de azi in 3 saptamani fix mami este acasa!!! si apoi plecam cateva zile la baile felix
viss spune:
-buna fetelor!
-hai ca azi nu m-am mai culcat sau mancat cand s-au culcat piticii.noi ave program full-dim.parc pana la 12, cand mami se intoarce pe 2 carari la brat cu tancul portocaliu-si picii lesinati in el-dupa alergari in parc-acolo se joaca asa frumos cu copii ceilalti,scoatem jucariile noastre din carut,cu ele se joaca alti copii,iar noi cu masinutele, carucioarele si tricicletele, sau mingile lor.e misto ca o parte din locul de joaca e la umbra unor copaci..aerul e nerespirabil,dar asa e peste tot,nu?
-apoi dormim-2,3 ore,ieri nu i-am scos in curte decat la 17.30,unde le-am pus barcuta plina cu apa si da-i balaceala,i-am tinut in chilotei,apoi chiar golasi.dar musai cu sandale sau papucinu e cimentul intreg,sunt tot felul de pietricele..
-sunt o nebunie, se catara,se balacesc la galetile cu apa,pregatite de udat rosiile seara,si ei se straduie sa manance singuri-sonia reuseste chiar bine,sergiu dupa ce linge cateva linguri mai goale,cedeazasonia se incalta singurica cu papuceii-se tine de tocul usii sau perete si indeasa piciorul pana intra tot.sergiu vine cu sandalele fluturand la mine-sau iese in curte direct descult,dc nu sunt atenta
viss spune:
-eu m-am mai ingrasat nitel-sunt mare fan zeama salata cu paine,si salata vinete ,tot cu paineastept toamna sa slabesc
-cami-tot ai zis ca m-am schimbat,dar nu ai specificat- in ce?stiu ca vi se pare naspa noua tunsura,dar are un mare avantaj-va creste in mod sigur la locpoate mai frumos
-sper sa imi fac sapt.asta papa-nicolau,cel de la 6 luni dupa nastere-in curand fac 1,6 luni picii si eu n-am ajunsastept muntele la sf.lui augustam impresia ca vara asta se va duce asa repede..si acum,acum treb sa-i duc la cresa,ca apoi sa incep serviciulmi-e cam frica de moment
-ma duc sa pun cateva poze noi,de acum 1 sapt.
roxy_s spune:
ce faceti fetelor?
am zis sa intru si eu putin sa vad ce faceti. week-end-ul asta am fost la buni, la ai mei, a fost superr. zici ca am fost in concediu asa relaxata si odihnita am venit asta pentru ca s-au ocupat ei mai mult de buburuza, eu prea putin
sunt niste calduri la noi, nu stiu ce-i cu caldura asta, cand or mai veni si ploile....
catank am vazut pozele de la mare, sunt superbe Ioana este o dulceata si o scumpa ma bucur ca v-ati simtit asa bine. asa-i cum zici, cand esti si cu altii este altfel, mai depinzi si de ei....cu trezitul dimineata mi-ai placut, si noua la fel ne place, cat mai devreme sa fim pe plaja sunteti 2 frumoase
strumphitza nu ma trece absenta ca uite am venit cate mai ai de luat...zici ca te muti de tot ti-am zis, abia astept sa vad poze, peisaje... sunt curioasa cum o sa-i placa piscoatei
ne uitam si noi la Olimpiada si mereu comentam d e vreme, ce super este, racoare la voi... cand ii vad pe aia cu geci pe ei...parca nu-mi vine a crede ca mai exista si asa vreme rece mi-e dor de ploaie si racoare
mandreeac sa poarte nepotica ta sanatoasa toate lucrusoarele ce i le-ai luat, cred ca sunt asa dulci si frumoase
viss eu zic ca este bine ca te-ai mai ingrasat putin. ai unde pune sa stii ca eu am programul full numai cu buburuza apai tu cu amandoi...cred si eu ca ai program full-time o sa merg si eu imediat sa vad pozele
ionales super v-ati distrat. ma bucur ca v-ati intors relaxati si multumiti. cu laptele de vaca...si eu credeam la inceput ca de la el se constipa si i-am dat formula apoi iar am dat de vaca si incet, incet cred ca s-a obisnuit cu el ca acum face zilnic.
intre timp am adormit si buburuza.
toate mamicile.
roxy_s spune:
bb_yasmi nu-ti tatua sprancenele, nu arata deloc bine. se vede de la o posta ca sunt tatuate. de ce vrei sa ti le tatuezi? pierzi din naturalete.
am citit acum cum vrei sa le faci... dar, fiecare cum crede.
ce fain ca le dai drumul in curte la copilasi, mi-ar place si mie. cred ca la prima ora am fi in curte amandoua
eu am si zis, cand ne-om face casa (cine stie cand) neaparat imi fac terasa cu scaune din alea comode si moi,inclinate, sa stau sa citesc presa si sa beau o cafea sub umbrela si Anastasia sa se joace si sa se balaceasca eee ce viseee...
strumphitza eee as veni eu in gradina ta, ca imi place. dar trebuie sa ma astepti cu un expresso, nu prea tare
mi-ai facut pofta de vinete, fasole...doar ce-am mancat zilele trecute.
la mama, am mancat ciorba de fasole boabe acrita cu zeama de varza. bunaaaaa.... chiar mi-era pofta de-o ciorba de fasole.
yvy imi pare rau ca Larisa a fost bolnavioara. ma bucur ca sunteti bine acum.
noi nu am avut probleme la titi de seara, a acceptat usor, m-am si mirat. la pranz a fost si inca este greu. la san adormea imediat, acum asa greu o adorm. azi i-am dat laptic din bibe si a adormit mai repede. dar n-as vrea sa se obisnuiasca asa, cu lapte la somnul de pranz. dar vedem noi...
hai ca plecati si voi in vacanta si va odihniti, relaxati....unde mergeti la munte?
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota ieri am fost la un strand cu apa termala... andra a vrut numai in apa....i-am luat colac si aripioare si statea cu noi in piscina de 1.50, o impingeam de la unul la altul si era ff happy... in piscina de copii mari, s-a dus cu taica -su si umbla in apa pana la gat si cu mainile pe sus dansa ca era muzica pe strand, cu mine a stat la cea de 40 cm, pana a inceput sa tremure... ideea e ca am plecat ca eram noi obositi ca ea daca o puneai jos isi lua aripioarele( s-a prins ca ii trebuie) si lipa-lipa spre piscina mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
ce scumpa Andra, mi-o si imaginez. n-o mai dezlipeai de acolo
roxy_s spune:
ally drum bun spre casa si sa petreceti frumos. sa ne povestesti cum este, ce face Duracell
mary bine ca n-ati patit nimic. trebuie avut grija pe unde mergem ca sunt tot felul de nebuni. si mai ales cu drumurile noastre, in unele locuri nici trotuare nu sunt...ce face Anda, mai are vanatai si zgarieturi?
madutza multumesc de raspuns legat de chilotei nu stiu ce rost mai au daca zici ca sunt asa. si daca face pisu in apa asta este
in Poiana toate pensiunile si hotelurile sunt bune, curate, conditii bune. noua cel mai mult ne-a placut mancarea la Coliba Vanatorului si Sura Dacilor, gatesc aia de nu te mai opresti din mancat acum cu cazarea chiar nu stiu ce sa-ti recomand pentru ca iti dai seama ca nu ne-am cazat vreodata in Poiana ca doar suntem la 20 min de mers. asa ca te-am lamurit de te-am dat pe spate
roxy_s spune:
bb_yasmi super ca vine mami tau acasa. cred ca nu mai ai rabdare, bine este cu mama vine de tot sau mai pleaca?
strumphitza bine ca te-a lasat piscoata sa dormi ca bolovanul poate isi revine si ea cu somnul.
ailed ce culoare ai vrea tu la masina nu stiu daca ai gasi asa
merg sa mananc si sa scot rufele din masina.
ailed_dota spune:
mada, noroc cu roxy ca uitam: http://www.viladaria.ro nu stiu cum e acum eu am fost ultima oara cand avea Maria 2ani jumate si prima oara cand avea 7 luni, m-am simtit cel mai bine ever la munte acolo..., bine prima oara era zapada de jumate de metru si dimi te trezeai cu ochii in lucarne prin care vedeai brazii cu zapada..., dar e o atmosfera acolo... super, e cu energie pozitiva, am vazut ca preturile nu sunt tocmai mici, dar cred ca peste tot in Poiana e scump, noi in ultima vreme( in nici un caz in ultimii 3 ani) la Poiana am fost doar in trecere sa mancam in locurile mentionate de roxy
viss, ma gandeam ce faceti, mie una mi se pari tot tu in poze... poate vad eu mai profund, nu se vede decat fericirea din ochii tai ca ai piticii cu tine
eu am fost la , am luat haine pt la vara de la reduceri( pt fete, eu mi-am luat o pereche de colanti)