FIV cu Dr. Dragos Albu 64
Raspunsuri - Pagina 6
Annika spune:
bine v-am regasit dupa 3 saptamani nebune la scarbici.. sper ca de acum sa se mai calmeze lucrurile ca altfel ajung la balamuc
Arabika, imi pare tare rau
Liza .... super veste
eu sunt inca cu AC-urile, mai am de luat inclusiv maine .... ati avut intarziere de menstra de la AC? Sunt in ziua 30 si nici un semn
rlk_2009 spune:
Arabika imi pare rau...cuvintele sunt de prisos, dar te rog gandeste-te la sotul tau, gandeste-te ca va aveti unul pe altul pentru a darui iubire si va veni momentul cand iubirea voastra va prinde viata!
liza79 spune:
Annika, pai nici nu vine pana nu termini AC... deci daca maine zici ca e ultima zi, o sa vina in 3-4 zile.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46
Annika spune:
aha ... mercic Liza ... n-am luat in viata mea AC!!
si fetele care i-au in mod regulat AC, nu mai au ciclu?
liza79 spune:
ba au, dar in mod normal se iau AC 21 de zile, dupa care in saptamana care urmeaza vine menstra.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46
liza79 spune:
Fetelor, voi cand stiti ca se intoarce dr. Albu din concediu? Am inteles eu bine ca pe 26?
vreau_bebel spune:
Arabika mi s-a facut pielea de gaina. Aceleasi intrebari ne macina pe toate la care minunea intarzie sa apara. Daca te incalzeste cu ceva sau stii ca nu esti singura, dimpotriva si stim cu toate ca E CRUNT!
Inteleg totusi ca nu a aparut menstra, poate nu-i negativ rezultatul.
Cu acelasi dignostic ne confruntam si noi OATZ severa, la noi insa e din cauza mlformatiei ductelor ejaculatorii.
Inainte sa aflam cauza, sotul a luat vreo 3 luni profertil, din Germania l-am procurat, ne spusesera dr. ca e cel mai bun, insa sotul nu a mai repetat spermograma la sf tratamentului, pt ca a intrat in faza aia de repulsie si nepasare, prin care banuiesc ca toti trecem la aflarea unui astfel de diagnostic.
Spunem te rog cati ambrioni ati obtinuti si de ce calitate?
Te pup si fii tare! Ce-i al tau e pus deoparte!
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
angelica28 spune:
Arabika ,imi pare rau ,stiu exact ce este in sufletul tau ,am trecut prin acea stare ,dar ai sa vezi ca vei gasi putere sa lupti in continuare!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
elbereth spune:
Uff, Arabika Stiu ca nu te ajuta cu nimic sa-ti spunem ca aproape toate am trecut pe aici si ca iti intelegem durerea si dezamagirea. Poate te ajuta insa sa-ti spunem ca toate ne-am ridicat, ne-am scuturat, ne-am sters lacrimile si iata-ne din nou la lupta!
Sunt sigura ca asa vei face si tu!
Esti tanara, ai doar 26 de ani, vei avea timp sa strangi banuti de un alt FIV - sau, daca te mobilizezi urgent, poate iti depui dosarul pentru programul sustinut de stat (cat inca se mai poate).
Despre infertilitatea masculina sunt multe de discutat . Ti-am scris cateva cuvinte la topicul cu OATS. Daca ne dai mai multe detalii, putem discuta mai pe larg acolo.
Capul sus - plangi acum, descarca-te, dar cat de curand te asteptam din nou lnaga noi la lupta!
-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit