Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 73 -
Raspunsuri - Pagina 15
MeAlex spune:
Amalia, super, iti voi scrie, oricum rezultatele mele sunt pe aproape de ale tale. Pe mine ma intereseaza ce tratament vei face in sarcina ca sa tii sub control celulele NK. Posibil sa mergi cu Prednison 10 mg sau poate sa iti creasca doza, sau sa mai adauge ceva.
Multumesc mult pentru oferta!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
MeAlex spune:
Buna Mdeeag, uneori dureaza, alteori mai repede. Iti dau nr. de telefon pe PM ca sa suni, e mai bine. In general, e de evitat sunatul de dimineata pentru ca sunt ocupate cu recoltarea. Dupa 11 sunt mai libere.
myhadavid spune:
Ziua buna,
mie mi-a raspuns dna dr U la e-mailuri, dar nu mi-a zis nimic concret..ba ca ma asteapta, ba ca vorbim, ca vom face ceva anticorpi...dar, in legatura cu tratamentul nimic
MeAlex spune:
Myha, mai bine suni si intrebi tintit despre tratament.
MeAlex spune:
Suna daca e vorba de tratament, e ceva urgent. Dureaza sa raspunda la mail, nu stiu daca raspund la SMS, cred ca primesc foarte multe mesaje.
adya spune:
Buna fetelor!
Ma puteti ajuta si pe mine cu un nr. de telefon sau o adresa de email a doamnei dr. Simona Avram?
Se pare ca adresa de la medcenter nu mai e valabila, si nici numarul de telefon pe care il avea.
Multumesc mult!
MeAlex spune:
Adya, si eu le am tot pe cele vechi, dar stiu ca dr. Avram mai este la Medcenter. Eventual ai putea suna la ei sa intrebi daca mai colaboareaza.