Referendum USL-ist (2)
Raspunsuri - Pagina 5
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyannna Lepsa e vreo statiune turistica? |
Lepsa ca Lepsa, dar se pare ca judetul Olt este www.ziare.com/slatina/stiri-actualitate/prezenta-la-vot-de-peste-100-la-suta-in-19-localitati-din-judet-3160597" target="_blank">ultimul racnet in materie de turism.
Mamaia, Poiana Brasov, Nisipurile de Aur, Paralia-Katerini, Tasos, Antalia, Ibiza, Tenerife? Da de unde! Turistii romani prefera:
Colonesti - 184,28%
Tatulesti - 147,99%
Soparlita - 109,48%
Barasti - 106,22%
Cezieni - 102,25%
Carlogani - 101,54%
Corbu - 100,335
Coteana - 102,55%
Dobrun - 104,65%
Draghiceni - 109,30%
Fagetelu - 103,87%
Gostavatu - 102,50%
Gradinile - 101,61%
Ipotesti - 103,82%
Leleasca - 108,56%
Morunglav - 100,23%
Oboga - 100,42%
Oporelu - 100,41%
Schitu - 107,43%
ligeea spune:
Mai draga,
Aud si nu-mi vine sa cred dar pentru ca eu sunt cunoscuta drept o mare ,,scenarista "de mica , va dau cateva indicii
-Cand a grait Voiculescu direct de la usa Antenei ca urmatoarea miscare va fi suspendarea lui Basescu greseala nu e ca n-am crezut noi astia murdari de cas la gura da nici macar Basescu n-a crezut si aici imi dovedeste ca degeaba nu l-am votat , e fraier .
-Cand s-au pus stia cu tunul pe tot ce misca independent in tara si in 3 zile au ras tot , am sperat si eu ca bunicii mei ca ,,vin americanii "si le baga mintile in cap dar am uitat ca si la ei e criza , au legeri in toamna idem si in Europa-madam merkel isi va pazi procentele ca a vazut ce-a patit ami sarcozy .
-Cand am vazut ca in campanie nu se mai vorbeste despre motivele care au dus la suspendarea presedintelui ci la Tv se vorbeste clar cu ,,ba p-a matii" am crezut ca macar votul va limpezi apele
L-am auzit pe Ponta zicand clar ca referendumul va fi validat daca 9 mil si ceva de romani voteaza .
Aseara cand am vazut ca nu este cvorum -adica 9.mil si nu stiu cat am zis , multumesc Doamne ne vom normaliza .
De azi nu mai sper nimic.
E clar Basescu nu va mai pune piciorul la Cotroceni nici daca va avea 19 mil de voturi .
Cine a zis ? Iliescu si pe el chiar il cred , stie el ce zice n-ea dovedit-o in 1989 cand nimeni nu-l credea pe Ceausescu cu ,,agenturili straine
Daca mai aveati vre-o indoiala ca e o actiune concertata de USL , lasati orice sperante voi cei din aceasta tara...
Se vor inventa n motive ,se va face orice inca un referendum pentru oamenii inalti inca unul pentru cei schiopi se va interzice votul celor din strainatate ca nu au mancat salam cu soia(ca Ratiu si ca regele Mihai ) se va face orice , vor scoate lumea in strada numai sa nu piarda puterea totala.
E trist dar va fi mai rau ca in 1989 , atunci toti aveam un dusman comun acum ne avem dusmani comuni intre noi.
Mai draga , eu una ma uit in traista si de e putin de e mul;t ma pregatesc de bagaje , la proriu.
daca nu ma credeti ia vedeti cum au pierdut alegerile taranistii in 45 , si cu imagini de la procesele ce-au urmat daca sunteti tari de inima .
Bunicilor mei li- s au dat 3 ore sa plece din Basarabia , pentru ca unchiul meu se juca si l-au cautat uindelung au plecat cu o boccea.
Au regretat ca s-au oprit la Bucuresti .
Zarurile au fost aruncate
Deceneus spune:
Sunt multe situatii in care oferta de cazare, numarul de paturi din sanatorii sau spitale, sau daca exsita un santier in zona, numarul celor atrasi depaseste numarul de cetateni stabili ai unei localitati cu cateva zeci sau sute de locuitori.
http://www.turistinfo.ro/lepsa/despre_lepsa.html Situata pe DN 2D la circa 75 km de orasul Focsani, de-a lungul riului Putna, intr-o zona de un pitoresc coplesitor, localitatea LEPSA incearca sa devina un pivot al turismului romanesc. Cazare Lepsa. 55 oferte de cazare pe o raza de 15 km. |
Mickyyy spune:
citat din mesajul lui Deceneus Sunt multe situatii in care oferta de cazare, numarul de paturi din sanatorii sau spitale, sau daca exsita un santier in zona, numarul celor atrasi depaseste numarul de cetateni stabili ai unei localitati cu cateva zeci sau sute de locuitori. |
Ca de exemplu www.primariacolonesti.judetulolt.ro/main.php?actCommand=galerie&actEvent=galerie" target="_blank">statiunea Colonesti recunoscuta pentru "o gramada de dobitoci, hoti,incompetenti si scandalagii, in frunte cu BULA vacarul satului", conform inscrisurilor din cartea de oaspeti a comunei
loryi1974 spune:
La 40 grade Celsius la umbra sunt intr-adevar conditii ideale sa vizitezi tot felul de noi atractii turistice pierdute printre ciulinii Oltului, Doljului si Teleormanului. Camine culturale, podurile de peste paraiele fara nume, dispensarele comunale, gradina zoo, porci, vaci, cocosi si gaini, cate un magar ratacit, wow ce am pierdut pana acum...
Eu ma tot intreb cum naiba s-a ajuns la acel procent in Teleorman pentru ca practic satele sunt depopulate, tinerii sunt in spania si italia. O explicatie ar fi ca au plecat doar cu pasaportul, lasandu-si buletinele acasa si astfel un cetatean roman care bea un vin in Madrid in acelasi timp vota la Cucuieti in Ro.
Se tot flutura pentru multimi un alt numar de votanti. In acest caz, voturile ar trebui luate la mana si verificate atent pentru ca in anumite judete surprizele vor fi mari, in sensul ca poate unii erau in cimitar, alti la mii de km.
A, da, ponta e in continuare iresponsabil, sa zici ca nu vei merge la CSAT din cauza ca e si Gigel care ti-a tras una acolo, asta da om politic responsabl.
histamina spune:
o cunostinta a trebuit sa se interneze vineri intr-un spital din Bucuresti.
replica dr: veniti luni,ca altfel trebuie sa va trecem pe liste si sa votati,ca e ordin de sus.voteaza toti,chiar si cei din reanimare.
copiloi, pe unde esti mama?
sa iti explic asa, limpede ca cristalul, vorba lui Creanga: la locale USL a luat cca 42%,adica exact cat a luat acum.au scos tot ce se putea scoate, plus o frauda,doua.
pur si simplu electoratul de dreapta a stat acasa.
e asa greu de inteles?
nu ati putut fura mai mult,pt ca erau niste curiosi de la UE cu ochii pe voi si cum nu era vorba de teza de doctorat a lui Ponta,ca sa desfiintati si sa infiintati comisii pana iese ce vreti voi, a trebuit sa va supuneti realitatii.
cum e cu demisia, cu retragerea in varf de munte, pe spranceana de plai mioritic?
capcaunul spune:
citat din mesajul lui loryi1974 voturile ar trebui luate la mana si verificate atent pentru ca in anumite judete surprizele vor fi mari, in sensul ca poate unii erau in cimitar, alti la mii de km. |
Unii la capsuni, altii ... sub capsuni.
dyannna spune:
citat din mesajul lui magdalena67 lepsa chiar este statiune turistica, si in ultimii ani destul de cautata.stoian |
ancadragoman spune:
Eu nu mai inteleg nimic din subiectul asta ...USL?Politica?Lepsa?(unde chiar este frumos si liniste),Bula?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!