Referendum USL-ist (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Fie vorba intre noi Turturica, UDMR nici nu prea e partid pentru ca e interzisa prin Constitutie asocierea politica pe criterii etnice. Sunt asa un fel de ONG. Ce cauta un ONG in Parlamentul Romaniei? Pai asta trebuie sa intrebam partidele politice care i-au tolerat timp de 22 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Si daca cumva s-a indoit cineva vreo clipa

http://www.evz.ro/detalii/stiri/crin-antonescu-nu-isi-respecta-promisiunea-facuta-in-parlament-994293.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:
citat din mesajul lui almo

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Citat:
citat din mesajul lui almo

Citat:

Cu ce aberez?Ca Europa are interese ascunse si nu de bine in Romania si doar Trian Basescu le face jocul?
Pai Merkel s-a amestecat pe fata in toata chestia asta.Si nu stiu daca imixtiunea in treburile altui stat e democratica.

interese ascunse
daca tu asa vezi lucrurile , nu inseamna ca asa sunt. poate asta poti sa o spui la tanti tita de pe strada ta, da nu noua aici pe forum. te rog!

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Ai o parere prea buna despre tine.....chiar nu ai laudatori?

Nu-ti fa probleme pentru mine am destui bani cat sa-mi permit microferma unde sa fie totul sanatos..in tara mea....prefer oul murdar din cuibar decat cu cifra 1 inainte.....si multe altele pe care tu nu ai de unde sa le stii,da` afirmatii faci.Ma rog,cainii latra ursul merge....Basescu ameninta cu dosare penale....bine ca ,asa cum zicea pe post careva,"bine ca nu face 8000000 de dosare penale ..ca ar fi in stare.

Ce mai.....dezastru pe toata linia......daca e asa de bine sub Basescu,hai incoa,vino ca e tare bine....te asteapta o tara corupta,fara doctori....fara infrastructura,...da e asa bine sub Basescu....si asa de bine sa fii vandut strainilor....wow..o nebunie.....spitalele sunt perfecte...hai vii?

ai sters fraza "Tanti tita e apanajul tau pe acolo,pe unde ingrijesti batranii" dar nu suficient de repede. ca orice roman invidios, asa credeti voi ca viata noastra aici e naspa rau, nu? pai numai asa ai putea tu sa nu mori de ofitca ca inca traiesti in tara condusa de Basescu
afla draga mada ca nu ingrijesc batrani, cu toate ca, asta ar fi una din dorintele mele ascunse, si sper ca odata, timpul o sa imi permita sa fac asta ca si voluntar.

nu din cauza lui Basescu nu ma intorc in tara, ci din cauza oamenilor cu conceptii asemanatoare cu ale tale. no offence.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Nu am comentarii referitor la mesajul tau....cu el m-ai cam lamurit ce si cum...
Cedez prima si ma retrag.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Citat:
citat din mesajul lui lili_ka

Hai ca sunt la munca , dar m-am enervat.
Copiloi iata ce spunea presa in 2007:
"Referendum nevalidat de electorat. Primele euroalegeri urmarite de romani la televizor"
Deci si atunci s-a aplicat regula 50%+1
Asa ca ar trebui copiloi sa te informezi mai bine.
Pe atunci Referendumul a fost declarat constitutional dar nevalidat deoarece nu s-au prezentat 50%+1 votanti.

lili_ka

Macar daca te enervai cu folos.

ia si mai citeste si vezi ce a fost in 2007.

daca te ajuta, uite aici www.ccr.ro/deciziitotal/pdf/2007/ro/hot5.pdf" target="_blank">decizia CCR din 2007.

E clar....la cum stii ca s-au petrecut lucrurile in RO, nu ma mira comentariile tale.

la cum citesti tu, nu ma mira ca incurci borcanele uite-aici legea aia 3/2000 pomenita in decizia CCR:

http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=22286

ca sa nu ostenesti, sari direct la articolul 5, paragraful 2. are doar un rand:

(2) Referendumul este valabil daca la acesta participa cel putin jumatate plus unul din numarul persoanelor înscrise în listele electorale.

abia dupa asta vine articolul 10:

Art. 10. - Demiterea Presedintelui României este aprobata, daca a întrunit majoritatea voturilor cetatenilor înscrisi în listele electorale.

zau c-am citat din legea veche

miana, tu incurci borcanele la greu.

legea aia din care citesti tu a suferit in timp modificari si completaru ulterioare.

te invit sa le descoperi si sa te lamuresti

Spor la cautari!

mersi, dar nu le-am cautat. am cautat strict legea din 2000 si fix din ea am citat

ma lamuresti si de ce era pa basescu in 2007 daca s-ar fi aplicat legea de azi? sau si la asta tot eu trebuie sa mai caut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Deci in Lepsa, jud. Vrancea, prezenta la vot a fost de 250%!!!!!! Iar Ponta o da pe realitatea ca referendumul a fost corect si nefraudat, lumea a venit in nr mare la vot, bla, bla, bla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui turturica

Deci in Lepsa, jud. Vrancea, prezenta la vot a fost de 250%!!!!!! Iar Ponta o da pe realitatea ca referendumul a fost corect si nefraudat, lumea a venit in nr mare la vot, bla, bla, bla.

Au invatat si ei sa numere voturile precum Roberta Anastase in Parlament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:

Normal Rufus,cata vreme acum Basescu il compatimeste pe Nastase...si comsidera ca a primit o pedeapsa prea mare......

Madalina

a spus ca nu se astepta ca Nastase sa primeasca o pedeapsa atat de mare. nu ca il compatimeste. asta cu compatimirea e interpretarea ta. la cate procese a avut, plus dupa doua condamnari scu suspendare (ce naiba mai e si condamnarea cu suspendare !?) nici eu nu ma asteptam ca Nastase sa ia doi ani. m-a surprins. sincer ma asteptam sa i se suspende si asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui nafi

Citat:

Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Se raporteaza cei care au votat inscrisi in liste si de pe liste suplimentare, la numarul celor inscrisi in lista, deci poate sa iasa peste 100%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Citat:

Citat:

Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio

Povestea lui Ricky

Se raporteaza cei care au votat inscrisi in liste si de pe liste suplimentare, la numarul celor inscrisi in lista, deci poate sa iasa peste 100%.

Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

Ok.
Dar asta presupune ca in localitatea aceia ieri erau prezenti inca o data si jumatate numarul normal de votanti, acestia fiind trecuti pe lista suplimentara.
A fost targ, festival in satul ala de au avut atatia "musafiri" ?
E...improbabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Citat:

Citat:

Au invatat si ei sa numere voturile precum Roberta Anastase in Parlament! Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio Povestea lui Ricky

Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )
Pai si Lepsa e vreo statiune turistica?...ca la 250% pare sa fie la mare cautare...ia sa dau un search sa ma edific

Mergi la inceput