Referendum USL-ist (2)
Raspunsuri - Pagina 4
mrenescu spune:
Fie vorba intre noi Turturica, UDMR nici nu prea e partid pentru ca e interzisa prin Constitutie asocierea politica pe criterii etnice. Sunt asa un fel de ONG. Ce cauta un ONG in Parlamentul Romaniei? Pai asta trebuie sa intrebam partidele politice care i-au tolerat timp de 22 de ani.
mrenescu spune:
Si daca cumva s-a indoit cineva vreo clipa
http://www.evz.ro/detalii/stiri/crin-antonescu-nu-isi-respecta-promisiunea-facuta-in-parlament-994293.html
eumada spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui almo
ai sters fraza "Tanti tita e apanajul tau pe acolo,pe unde ingrijesti batranii" dar nu suficient de repede. ca orice roman invidios, asa credeti voi ca viata noastra aici e naspa rau, nu? pai numai asa ai putea tu sa nu mori de ofitca ca inca traiesti in tara condusa de Basescu afla draga mada ca nu ingrijesc batrani, cu toate ca, asta ar fi una din dorintele mele ascunse, si sper ca odata, timpul o sa imi permita sa fac asta ca si voluntar. nu din cauza lui Basescu nu ma intorc in tara, ci din cauza oamenilor cu conceptii asemanatoare cu ale tale. no offence. Album http://picasaweb.google.com/nicole.poze |
Nu am comentarii referitor la mesajul tau....cu el m-ai cam lamurit ce si cum...
Cedez prima si ma retrag.....
mianna spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui copiloi
miana, tu incurci borcanele la greu. legea aia din care citesti tu a suferit in timp modificari si completaru ulterioare. te invit sa le descoperi si sa te lamuresti Spor la cautari! |
mersi, dar nu le-am cautat. am cautat strict legea din 2000 si fix din ea am citat
ma lamuresti si de ce era pa basescu in 2007 daca s-ar fi aplicat legea de azi? sau si la asta tot eu trebuie sa mai caut?
turturica spune:
Deci in Lepsa, jud. Vrancea, prezenta la vot a fost de 250%!!!!!! Iar Ponta o da pe realitatea ca referendumul a fost corect si nefraudat, lumea a venit in nr mare la vot, bla, bla, bla.
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui turturica Deci in Lepsa, jud. Vrancea, prezenta la vot a fost de 250%!!!!!! Iar Ponta o da pe realitatea ca referendumul a fost corect si nefraudat, lumea a venit in nr mare la vot, bla, bla, bla. |
Au invatat si ei sa numere voturile precum Roberta Anastase in Parlament!
almo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Normal Rufus,cata vreme acum Basescu il compatimeste pe Nastase...si comsidera ca a primit o pedeapsa prea mare...... Madalina |
a spus ca nu se astepta ca Nastase sa primeasca o pedeapsa atat de mare. nu ca il compatimeste. asta cu compatimirea e interpretarea ta. la cate procese a avut, plus dupa doua condamnari scu suspendare (ce naiba mai e si condamnarea cu suspendare !?) nici eu nu ma asteptam ca Nastase sa ia doi ani. m-a surprins. sincer ma asteptam sa i se suspende si asta ...
Deceneus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nafi
Au invatat si ei sa numere voturile precum Roberta Anastase in Parlament! Pasim in noul an cu speranta ca va fi si distractia va continua in formula trio Povestea lui Ricky http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629 |
Se raporteaza cei care au votat inscrisi in liste si de pe liste suplimentare, la numarul celor inscrisi in lista, deci poate sa iasa peste 100%.
Lala_D spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Deceneus
Se raporteaza cei care au votat inscrisi in liste si de pe liste suplimentare, la numarul celor inscrisi in lista, deci poate sa iasa peste 100%. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
Ok.
Dar asta presupune ca in localitatea aceia ieri erau prezenti inca o data si jumatate numarul normal de votanti, acestia fiind trecuti pe lista suplimentara.
A fost targ, festival in satul ala de au avut atatia "musafiri" ?
E...improbabil.
dyannna spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Deceneus
Se raporteaza cei care au votat inscrisi in liste si de pe liste suplimentare, la numarul celor inscrisi in lista, deci poate sa iasa peste 100%. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |