caine contra copil de 4 ani

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

de donat donez.... mai putin la animale (anul asta una singura ) mai mult pt copii haine jucarii si bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Violeta, ma distreaza ca nu m-ai vazut dand sfaturi competente. Asta spune foarte multe.

Ce presupui tu din ce citesti e strict treaba ta, ca dupa cum se vede imaginatia bate viata :)))

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Xio, am incercat un dialog civilizat cu tine, dar vad ca nu merge.

Apropo de primul paragraf, uite exemplul viu ca citesti in dunga si raspunzi aiurea. Jesus, chiar ai o problema, pe bune!
Poftim ce am scris eu: te-am vazut la mult mai putine topicuri dedicate, sa vii cu un sfat competent sau o vorba buna macar intr-o problema medicala a unui user, decat in subiectele 'fierbinti"
Nu, serios, poti procesa informatia????

Referitor la al doilea paragraf: vad ca o tii pe a ta cu jignirile: daca mai pomenesti cuvintele:"perceptie", "imaginatie" si "fantezie" legate de mine ne suparam. Ce inseamna asta? Ca fabulez eu? Ca am imaginatia bogata si fantezii??
Mai, xio, hai sa-ti spun eu atunci: psihologic vorbind, daca ii tot dai inainte cu caracterizari infantile la adresa mea, uite aici un portret robot al tau: suferi de VIPmania, te urmaresc paparazzi sub forma de useri si te ataca personal, fara argumente (?) desi tu le dai ocazia, puannd pe tava tot soiul de abureli, intri peste tot, frate, esti neobosita, aducand pana la epuizare in discutie atacuri la persoana la limita regulamentului (reusesti deja fara efort, pentru ca ai antrenament), o tii langa cu medici care nu iau spaga (Doamneeeeeeeeeeeeeeeee, cata fantezie, aici, da, imaginatie!), cu animale nevinovate provocate de copii sa-i omoare daca le calca teritoriul si altele asemenea. Te hranesti din certurile pe forum, din avertismentele pe care si-i iau userii ajunsi la capatul rabdarii sa-ti tot dea argumente, contra si para-contra argumente la ideile tale, dar si din mangaierile pe cap ale unor moderatori si alti useri. Daca ai fi atat de implinita pe plan profesional/personal sau mai stiu eu ce nu cred ca ai mai avea nervi si rabdare si dorinta arzatoare de a fi omniprezenta, victima, laudata, mangaiata, dojenita, ignorata etc etc etc. Ceva lipseste. Aici as lucra.
OK, eu inchei ca n-are rost. De fiecare data ma apuca melancolia in ce te privetse pentru ca- culmea!- imi esti simpatica cu toate cele descrise mai sus si totusi reusesti sa ma scoti din tatani, iar eu sunt o persoana echilibrata. Nu cred ca m-am ciondanit cu alt user de pe forum si cu atat mai putin la alte subiecte decat cele legate de caini agresivi si medici spagari incompetenti. Aici ma pot pronunta cu responsabilitate, precum multi alti useri.
Gata, ca mai am treaba, destul cu mangaiatul pe cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Cristinuka, daca vrei vreodata sa donezi si pt. animale, iti trimit linkuri cu asociatii serioase

Violetan, din nou, ma lasa rece caracterizarea ta Nu stiu in ce mod as mai putea sa iti spun asta.
Ca tu m-ai citit mai des in dispute si mai rar in sfaturi medicale, ca tu crezi ca eu sunt neimplinita, doctor bun, prost, cu desaga plina de bani sau de iarba, nu conteaza. Este un forum unde oamenii discuta, eu de asta a intrat pe forum, ca era o informatie gresita din domeniul medical. Pe mine asta ma intereseaza sa schimb, ideile preconcepute despre medici si medicina si despre animalele abandonate. In rest facem conversatie de placere, mai aflu lucruri noi din alte domenii, dar telul meu este sa dispara generalizarile cu medicii si sa isi dea seama oamenii care inca nu s-au gandit la asta-care e motivul pt. care sunt caini pe strada si ce se poate face.
Prin urmare, este logic sa ma vezi la astfel de subiecte.
Alea cu paparazzi si alte lucruri izvorate din imaginatia ta ,ma fac doar sa zambesc. Nu de alta, dar e plin forumul de acuze de genul 'stiu ca nu ma suporti'

Si da, cand tu faci astfel de scenarii cu referire la o pers. pe care nu o cunosti se numeste ca fantasmezi/fabulezi, iti imaginezi si alte 'ezi' de genul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

trimite l

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Cam greu sa tremur, da' ma stradui... eu ti-am oferit ocazia sa-ti etalezi vocatia de salvator si tu ce faci, tot cu bataia ?! Cred ca mai degraba iti place fight club decat sa salvezi animale...

Lasand gluma la o parte, nu m-ar deranja daca cineva de la o asociatie de protectie a animalelor (se pare ca XIO nu prea e la curent cu definitia exacta, protectia animalelor nu include musai si bataia oamenilor )ar veni sa ia cainii de pe strada sa ii duca la un adapost. Dar e mai usor sa dam din gura si sa-i tintuim pe altii la stalpul infamiei...

Later edit: ce e cu asociatiile alea de la semnatura ta ? Aspiratoare de bani si de fraierit oameni ? Ai citit ce-a scris Cresus sau esti prea ocupata sa te bati cu Violeta, cu mine si in general cu oricine nu e de acord cu tine ?

Mergi la inceput

Dana, ma bucur ca in sfarsit ai inteles, dupa atatea pagini.
Nu stiu ce e cu asociatiile acestea, ca nu am auzit pana acum plangeri.

Cristinuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Da, am inteles ca toate balivernele astea cu protectia animalelor exact astea sunt - baliverne. Cand e vorba de facut ceva concret...nu intelegem la ce se refera interlocutorul.

Oricum, a trecut mai mult de o luna. Luni sun la ASPA si daca nu fac nimic, urmeaza procesul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Aqai, acum ca ai explicat situatia e altceva. As fi facut figura cu masina, dar indreptata spre vecin si nu spre bietul catel care n-are nici o vina, decat aia ca s-a gasit in familia gresita.

right, Xio . Si dupa aia o sa-mi dai un mesaj din puscarie ca sa cred ca ai si facut-o :)))))

Mergi la inceput

Exact! Asta pt ca la noi animalele INCA nu sunt protejate.

Dana, uite ca eu fac ceva concret. Mady, am deja cateva mesaje in care mi se cere adresa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Nici oamenii, din pacate. Din punct de vedere economic/organizatoric, ar trebui sa fie o chestiune de priotitati. Siguranta cetateanului ar fi destul de logic prima pe lista. Cand am rezolvat-o pe asta, putem sa ne ocupam si de siguranta animalelor din comunitati.

Btw, stii ca acum cativa ani in brasov un urs a atacat un grup de oameni la un izvor, chiar la marginea orasului? un om sigur a murit, mai multi au fost raniti. Cre crezi tu ca era atitudinea corecta a autoritatilor?

Mergi la inceput