Si mame doar cu numele

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta
lipsa banilor este doar o scuza ...nu este cauza atitudinii lor

ABSOLUT!!!!
Daca ai salar mic, nu ai conditii corespunzatoare de munca, cu ce te ajuta ca te porti ca un idiot cu oameni care nu au nici o vina? Iti creste salariul daca faci oameni vulnerabili sa sufere si iti bati joc de ei? Te simti mai bine? Nu cred.

Daca ar incerca sa isi schimbe atitudinea, macar s-ar duce acasa si ar zice: poate nu am salar bun, poate nu am conditii corespunzatoare, dar am satisfactia ca am ajutat niste oameni speriati si bolnavi, am tinut de mana o mamica speriata la prima nastere, am consolat niste rude indurerate, etc.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta
lipsa banilor este doar o scuza ...nu este cauza atitudinii lor

ABSOLUT!!!!
Daca ai salar mic, nu ai conditii corespunzatoare de munca, cu ce te ajuta ca te porti ca un idiot cu oameni care nu au nici o vina? Iti creste salariul daca faci oameni vulnerabili sa sufere si iti bati joc de ei? Te simti mai bine? Nu cred.

Daca ar incerca sa isi schimbe atitudinea, macar s-ar duce acasa si ar zice: poate nu am salar bun, poate nu am conditii corespunzatoare, dar am satisfactia ca am ajutat niste oameni speriati si bolnavi, am tinut de mana o mamica speriata la prima nastere, am consolat niste rude indurerate, etc.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Asta-i din seria: daca n-au paine, sa manance cozonac.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Nope. E din seria "cand Bula s-a vazut imparat, intai pe ta-su' l-a spanzurat"

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Madyritzi sunt deacord cu tine, am o prietena care dupa 2 inseminari esuate a luat in calcul adoptia insa nu o poate face din cauza ca din anumite motive, nu isi poate trece casa pe numele ei si al sotului desi situatia lor financiara e bunicica si isi doresc cu disperare un copilas in viata lor; ideea e ca poate, daca, s-ar mai simplifica procesul adoptiei nu ar mai fi atat de multi copii abandonati prin spitale sau pe strazi. Faza cu loteria in privinta adoptiei e valabila si in cazul copilului natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

Madyritzi sunt deacord cu tine, am o prietena care dupa 2 inseminari esuate a luat in calcul adoptia insa nu o poate face din cauza ca din anumite motive, nu isi poate trece casa pe numele ei si al sotului desi situatia lor financiara e bunicica si isi doresc cu disperare un copilas in viata lor; ideea e ca poate, daca, s-ar mai simplifica procesul adoptiei nu ar mai fi atat de multi copii abandonati prin spitale sau pe strazi.

Poate adopta un copil si daca sta in chirie, de exemplu. Sa se informeze mai bine ca e pacat sa se impiedice intr-un act daca-si doresc atat de mult sa adopte.

Mergi la inceput

Poti adopta si daca stai cu chirie. Trebuie mers la directie in primul rand si discutat acolo. Se da o lista de acte care trebuie aduse. Printre care, in cazul in care stai cu chirie e mentionat acordul proprietarului. Deci de putut se poate.
Tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Mariaa, Carmencat

Multumesc mult pt info,cu siguranta nu stie ca se poate si asa pt ca de curand am stat de vb si tot de asta era suparata. Nu sta cu chirie, sta cu mama ei dar isi fac si casa lor langa Bucuresti, dar nici asta nu e pe numele lor. Cred ca o sa incep sa ma documentez eu mai mult pt ei.

Mergi la inceput

Se poate. Ii trebuie acceptul celor cu care sta in casa, plus actele lor (copii dupa carti identitate, certificate de nastere-legalizate, certificate de casatorie-legalizate, adeverinte medicale de la medicul de familie, certificat medical de la psihiatrie, caziere, certificat fiscal de la administratie financiara ca sunt platite impozitele la locuinta), copie dupa contractul casei, actele solicitantilor (vezi mai sus), 2 recomandari de caciula de solicitant de la colegi de servici, 2 recomandari de la prieteni/vecini/cunoscuti. Cam asta e ceea ce trebuie.
Primul pas este sa se duca la directie. Restul curge.

Mergi la inceput