Bobocei de sept-oct 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

adina multumesc pt sfaturi
Am pus apa rece atunci pe moment si am pus si un strat subtirel de Sudocrem,ca n-am stiut ce altceva sa pun,dar vad ca au inceput sa apara besicute
No nu-i bai,ca mi-a trece
O sa incerc sa fiu mai atenta

Paulafericita 31+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Gata lenea ca am stat prea mult. M-apuc sa citesc din urma si raspund pe rand.

Patricia, si eu am impresia ca nu o sa termin nimic, mai ales ca stau in pat. A zugravit sotul in weekend, dar atat! Mobila e inca in mijlocul camerei, cu folia pe ea, parchetul nu e spalat, nici perdeaua, nici geamurile...sa nu mai zic de lucrurile lui bebe care sunt inca in pungile de cumparaturi. Asteptam weekendul...sotiorul vine tarziu si mi-e mila de el sa mai faca ceva prin camera.
M-ai facut curioasa cu acele serviettes carres. serviettes stiu ca sunt servetele, deci poti sa zici ca se refera la scutece. Dar de ce le-or vrea in patratele!??!

Daca te plictisesti, poti sa scrii si aici ce te framanta
Ai fost amuzanta cu dormitul pe hol

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

olivette mersi de pont
Dar cum sa fac?bat un albus si-l pun pe deget?si cat sa-l tin?

Paulafericita 31+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

mami.ilinca, si eu fost azi la eco, la 29 s si 1 zi bebelina mea avea tot cat a ta ( 1371 g)alte masuratori nu mi-a dat ca nu i-a iesit hartia la imprimanta :) dar zicea ca e multumita de ce vede pe acolo.
anidaz, ce dragut e bebele tau...cum isi muta funduletul in toate partile :)

Mergi la inceput

Adina, merci de sugestia cu numele. Nu e printre prefetate, dar parca nici unul nu e printre preferate la noi. Ariana imi place in schimb, dar vreau ceva de sfant.
Ma tot gandesc, poate Gabriela (dar parca nu-mi place ca e tot toamna, aproape de nastere, si le vreau mai la distanta...sunt dusa cu capul, stiu!), poate Andreea (ca tot au declarat astia ca de Sf. Andrei e zi nationala libera de anul asta. Nu ca ne mai intereseaza pe noi acum, dar e bine pt sotiori ca stau acasa o zi), poate Elena (asta imi place ca e in luna mai. Pe de alta parte nu-mi convine ca si sotul, si mama si tata ii serbez atunci si as vrea sa simta ca e doar ziua ei, nu a intregii familii). Mai nou imi place Sofia, cred ca e si vreo sfanta, dar nu prea e cunoscuta si n-o sa stie nimeni ca e ziua ei. Mari probleme am si eu, nu?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Buna seara, burtici!

Se pare ca am de citit cateva pagini, asa ca am intrat sa va salut si sper ca toata lumea e bine

Revin dupa

fericita 33+ cu

Mergi la inceput

Daniela, mi-a placut ce ziceai de Emma: ca uneori nu e prea activa si doar loveste usor ca si cum ar zice stai linistita, sunt aici.
La fel sunt si eu. Aseara am dormit incredibil de mult pentru mine. Adica m-am trezit de-abia la 6.30 dimineata si eu ma trezesc cam pe la 1-2c ore pentru baie. Si primul gand cand m-am pus in pat dupa un somn asa lung a fost: oare bebe e bine? Si mi-a dat una usor de m-a linistit imediat

32+

Mergi la inceput

Sandy, merci pt raspunsul cu injectiile. Zici ca se fac pana in sapt. 32. Oare dupa aceea se considera ca plamanii sunt suficient de dezvoltati?

Sper sa-ti iasa urocultura ok a doua oara si cel mai important, chiar daca faci injectiile, bebe sa stea cuminte si sa vina la termen.

Stela, ai rezolvat cu actele azi la casa de asigurari?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivette

Adina, merci de sugestia cu numele. Nu e printre prefetate, dar parca nici unul nu e printre preferate la noi. Ariana imi place in schimb, dar vreau ceva de sfant.
Ma tot gandesc, poate Gabriela (dar parca nu-mi place ca e tot toamna, aproape de nastere, si le vreau mai la distanta...sunt dusa cu capul, stiu!), poate Andreea (ca tot au declarat astia ca de Sf. Andrei e zi nationala libera de anul asta. Nu ca ne mai intereseaza pe noi acum, dar e bine pt sotiori ca stau acasa o zi), poate Elena (asta imi place ca e in luna mai. Pe de alta parte nu-mi convine ca si sotul, si mama si tata ii serbez atunci si as vrea sa simta ca e doar ziua ei, nu a intregii familii). Mai nou imi place Sofia, cred ca e si vreo sfanta, dar nu prea e cunoscuta si n-o sa stie nimeni ca e ziua ei. Mari probleme am si eu, nu?

32+

Teodora,Mihaela?

33+

Mergi la inceput

Bob si Kytana, va asteptam cu noutati de la cursuri!

Kytana, noi n-am luat caruciorul, si la cum stau lucrurile se va duce sotul singur sa-l ia. Pusesem ochii pe unul in Dragonul Rosu la 350 lei, 3 in 1. Asa arata modelul http://www.carucioarebebelusi.ro/carucior_bebelusi_pp04_rosu_babycare-61394.p.html

Lalu, felicitari pt implinirea celor 37 de saptamani. Sa dea DD sa ajungem toate cel putin pana acolo si bebeii sa vina cat mai aproape de termen.
Cu oasele n-am probleme, in schimb nu mai pot sa dorm pe dreapta. De fapt dorm, dar cand ma trezesc e toata burta pietroi, ma doare, si imi ia ceva pana ma intorc.
Vergeturi am facut si eu de vreo 2 luni pe un san - e varza! Ii tot zic sotului ca mi s-a "stricat" o tzitzi . Cealata are o singura vergetura care sper sa nu se inmulteasca. Asta e, macar pe astea nu mi le vede nimeni in public. Pe burtica din fericire nu am si sper sa nici nu apara.

32+

Mergi la inceput