Bobocei de sept-oct 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Neatza' somnoroasele.Unde sunteti?Mie nu-mi vine sa cred ce matinala sunt.

Va multumesc pentru incurajari.Eu sper ca bebe sa fie sanatos cu sau fara cordon in jurul gatului.Sper ca dr mea sa fie destul de desteapta si sa ia decizia corecta la momentul respectiv.

Mirabela,la multi ani inca odata.Chiar daca ti-am scris si ieri,astazi este ziua ta totusi....tare dulce este baitelul tau.Dragul de el , are si el contractii

Lalu ce ai facut dimineata la dr?Sa vii numai cu vesti bune.
Kytana la mine s-a modificat data nasterii.Acum e 14 septembrie.Dar na,fiind nastere naturala...nu stiu ce sa zic.El vine cand are chef.

g_rainbow bine ai revenit printre noi.Hai aici la discutii,ca e tare fain de o vreme...

Mamici si eu sufar de maini si picioare umflate.Si dimineata cand ma trezesc parca ma dor mainile si nu pot strange degetele in palma.Mi-a vazut si dr ieri picioarele si mi-a spus sa nu stau foarte mult in fund,la tv sau computer.Sa merg sau sa stau intinsa.Si cand stau intinsa sa imi ridic picioarele pe ceva.Si sa imi faca sotul masaj la picioare,moment in care m-a busit rasul Aaaaa si sa evit alimentele foarte sarate cum ar fi telemeaua...aici imi venea sa plang.
Sora mea cand era insarcinata tot asa s-a umflat toata si dr ei din Germania i-a spus sa tina regim 5 zile doar cu fructe,salate si iaurt natural si s-a desumflat.Fara sare,uleiuri sau alte minuni pe salate.

In rest sa aveti o zi frumoasa!

ANDREEA 33+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Buna dimineata!!!!

Mirabela La multi ani!!! sa ia parte de o zi superba!!!

Azi am implinit si noi 34 de saptamani, deja ma inceput sa ma emotii si mai ales ca nu sunt toate gata dar le scot eu la capat. In week end varuim si o astept pe mama sa ajunga la mine cu partea artisitca, adica picatat pe pereti si altele la care u sunt un talent zero!!!

Nu mai retin cine intreba de operatia care am facut-o eu la sani, nu a durut, doar ceva disconfort ca la ciclu. Daca vrei mai multe date despre ea si unde am facut cu cea mai mare placere.

32w cu Ilaria Rita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Neaaata burtici,

Am facut si noi ochisori. Nu ca am vreun drept sa ma plang, ca eu mi-am cautat-o, dar n-am mai avut in viata mea asa dureri de oase si muschi. Spre 6 dimi au inceput sa ma lase si am putut sa ma relaxez si sa adorm si eu ca lumea. Dar macar ma desfasor si eu intr-o casa impecabila, pana cand nasc.

Apropo, mie dupa ecografii mi s-a modificat demult DPN-ul. Este 8 septembrie Nasc natural, asa ca nu pot garanta nimic, desi eu presimt ca o sa fie in prima sapt a lui septembrie

G_rainbow, felicitari pt stabilirea datei Cred ca esti tare incantata

Mirabela, la multi ani!

Andreea, dupa curatenia de ieri, azi-noapte si degetele mele erau gigantice. Acu mana stanga ma jeneaza mai tare. O sa-mi sun medicul azi, sa vedem ce ma sfatuieste Oricum, eu nu mananc sarat si nici prajeli nu bag, dar stau cam mult in fund, la calculator.

fericita 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

bine v-am regasit mamici,de-acum am si eu timp disponibil sa mai si postez,nu numai sa va citesc pe nerasuflate... sunt in co pana pe 15,de pe 16 prenatalul,deci de la 30 sapt,chiar stateam cu grija ,daca imi dadea pe la 33 sapt nu stiu cum reuseam la munca,era preaaaaa obositor.
Dpn -ul meu e pe 16 oct,asa ca multe o sa aveti deja bebeii la data aia,de-abia astept noutatile,trairile,emotiile
Mirabela,tare faza cu David Al meu soricel s-a obisnuit cu ideea,seara la culcare pune mana pe burta sa simta niste suturi,e chiar mai interesat ca sotul de aspectul asta,deja a pregatit jucarii de oferit cadou surioarei.
Desi s-a mai racorit putin,foarte greu suport noaptea,desi pic de somn.La un moment dat imi astern pe jos de toate si ma culc acolo,sa ma bata curentul...altfel nu as dormi mai deloc.Beau orice lichid rece rece ,eventual putin tinut in congelator,surprizator nici gatul nu ma doare,nimic nu am,fata de anul trecu cand nu eram gravida si am racit de vreo 3 ori rau de tot,peniciline si tot tacamul.Deci e adevarata faza cu imunitatea.....
Va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata burtici!!!
facem cinste azi, am mai implinit o saptamana! felicitam burticile care sunt mai aproape de 40!!

mirabela la multi ani!!!! sanatate, fericire si impliniri!
ei,ei stella si olivette cum nu va astamparati voi! meritati o bataita..
kytana si mie mi-a zis cezariana in saptamana 38-39, aia inseamna 17-30 septembrie, dar n-am o data sigura...
lalu asteptam vesti bune de la eco!
fetele eu nu ma umflu, nici la fata, nici la maini, nici la picioare..
mi-a zis dr c-o sa-mi dea sa-mi fac analize inainte, gen timp de sangerare, coagulograma, etc, glicemie si streptococul B, pentru cazul in care membranele totusi se rup si nasterea va fi naturala...cum se face asta? din secretie?
pupici , o zi faina!

_
31+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kytana

Buna dimineata burtici, haideti la o tartina cu unt si dulceata de zmeura si un paharel de lapte cu un deget miiic de

Gabriela, g_rainbow, bine ai revenit! Ma bucur mult ca bebe e bine si uau ce veste! Tu vei fi prima care isi va tine bebelul in brate?? Daca cumva nu este vorba de cezariana, te rog sa ma corectezi, sper ca nu am facut o gafa cand am trecut datele pe prima pagina.

Lalu te-am trecut si pe tine pe prima pagina, poti sa ma bati dar nu mai stiu daca tu nasti natural sau nu, daca am gresit, trage-ma de urechi

Fetele, am trecut datele pt Gabriela si Lalu pe prima pagina cum m-am priceput mai bine (adica nu prea , daca vreti, puteti schimba, nu ma supar Rog burticile care mai afla datele, sa ni le spuneti ca sa facem frumos si noi pe prima pagina. Sau daca vi s-au modificat DPN-urile.

Pap, fug la plimbare si revin Va

31+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

nu ai gresit, kytana. e vb de cezariana

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 35+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata fete dragi
lalu succes la eco si la analize,sa vii cu vesti bune
MirabelaLa multi ani!!!sanatate si fericire la cote maxime si implinirea tuturor dorintelor.iti doresc o zii superba

Cred ca s-a intors cu caputul in jos prichindelul meu ca-l simt chiar acum cum sughite jos si da tare cred ca din picioruse deasupra buricului pe mijlocul burtii
In data de 16 aug mergem si noi la eco sa-l vedem pe puiutul scump
Atunci o sa ne spuna dr daca mai trebuie cezariana.
Merg sa pap ceva

-ici la burtici si la bebici
Sa avem o zii faina

Paulafericita 31+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Buna dimineata burtici
Mirabela La multi ani! Sa fi sanatoasa si fericita, sa ai nastere usoara.
Pati felicitari pentru inca o saptamana trecuta cu bine.
Stela eu mananc numai fructe si legume, f rar peste si tot ma umflu, mai ales seara, dr mi-a dat sa fac un sumar de urina care a iesit ok si a zis ca e normal sa mai retin apa in trim 3
Corina felicitari, da steptococul B se face din secretie.

33+ Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Patricia inca 6 saptamani ! Felicitari !Sa-ti schimbi si semnatura.
Felicitari si tie corinuka_g !

stella87 din pacate eu mananc sarat.Si acum 10 minute mi-am facut o salata de rosii si am pus cuburi de telemea peste.Nu pot sa ma abtin.Ca sa nu mai vorbesc de dulciuri.Parca-s legata la ochi daca nu mananc intr-o zi ceva zaharos.De asta m-am si ingrasat atat de mult.

ANKA-iasibine ai revenit printre noi.Ma bucur ca tot mai multe mamici au revenit in ultima vreme.

Paula,eu tot asa il simt.Are capul in partea de jos spre stanga.Funduletul in partea de sus dreapta si manutele si piciorusele in partea stanga tot mai jos.Uneori mi se face ca o mingiuta sus in dreapta si chiar am intrebat'o ieri pe dr simi-a zis ca e funduletul.

ANDREEA 33+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Andreea, fix asa e pozitionat si bebicul meu de la 28 de sapt, iar la eco de 32 era la fel. Si acum tot asa cred ca sta

Cu dulciurile te inteleg perfect, si eu pap zilnic ceva dulce si am luat deja aproape 20 de kg. Evident ca mi-am propus sa le dau jos, cu regim, sala si alergat, dar nu stiu daca imi va permite timpul. Dar o sa fac tot posibilul sa ma simt din nou in forma.

fericita 34+ cu

Mergi la inceput