Bobocei de sept-oct 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Gata, am schimbat si la semnatura!! Ma apuca emotiile numai gand ma gandesc ca in curand o sa avem in brate mogaldetele mici despre care am tot vorbit aici. CAte mai am de pregatit, abia in week end incepem sa facem camera si dupa sa incep s apal hainute mici mici!!

34w cu Ilaria Rita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

buna ziua burticutze !!!

sunt doua zile de cand incerc sa ajung la zi cu cititul ... inca sunt la pagina 9 si tare imi este frica ca nu termin in timp , asa ca pe masura ce citesc incerc sa imi spun parerea la subiecte laa care ma pricep ( sau asa cred eu ).
nici nu va mai ganditi la ce s-a intamplat pe FB ... nu are sens , din punctul meu de vedere nu are nici o legatura cu super grupul pe care am reusit sa-l mentinem si repune in ordine in ultimele luni !
asa ca sa fim fericite ca ne avem una pe alta !

nici nu va imaginati cat m-am calmat doar citindu-va si avand sustinerea voatra ... spre fericirea mea , in loc sa continui cu nervozitatea , am inceput sa zambesc , sa ma relaxez citindu-va si sa fac program de iesit la plimbare , la vazut locuri noi , doar pentru a descatusa energia in plus ... si a functionat !!!

incet , incet am sa scriu cate ceva !

va pup pe toate !!!

33 + Teodora

Mergi la inceput

am vazut ca Lalu a facut listiutza ei si voi ati adus completeri ... eu nu stiu exact ce se cere in spitalele de la noi , dar va pot spune ce se cere aici ...

aici se cer 2 pachete diferite ( adica pachetel pentru sala de nastere si pachetel pentru sederea in spital ) ...

1 ) pachet pentru sala de nastere :
- 2 camasi de noapte scurte si largi
-capot
-prosop mare
-chiloti largi de bumbac
-papuci
-sosete
-trusa de toaleta :perie , periuta ...

-pentru BB:
- body -pijama
-bluzita
-sosoni
-boneta
-camasa maneci lungi in coton (tip body - in caz a e frig )
-prosop

niste mici adaugiri : am fost la intalnirea cu moasa si mi-a explicat un pic cum decurge nastea, cum decurge travaliul , prezenta medicilor etc ...
dar ce mi s-a parut important : eu nu gasesc capot decat la peste 120 euro si nici nu am de gand sa cheltui ata doar pentru perioada de spital ! si i-am spus ca nu gasesc marimea mea (mincinosica) ... si ea mi-a raspuns ca nu-i bai ; adica ea ar recomanda in loc de 2 camasi de noapte sa fie un tricou "rau" in care sa se stea pe perioada travaliului si atunci cand e nevoie de plimbare , de execitii pentru dilatatie , sa fie capotul care sa acopere "goliciunea" ... deci daca am ceva mai lung decat sezutul , prezenta capotului nu-i obligatorie ...

recomanda tricoul , pentru ca ea zice ca dupa nastere va fi plin de sange si de obicei se arunca , nimeni nu-l ia la spalat !!! are logica - nici eu nu as lua acasa la spalat !

33 + Teodora

Mergi la inceput

amanunte cu ce a mai spus moasa :
-m-a intrebat daca vreau sa tin fetitza ( ) pe burtica imediat dupa nastere ... si am zis :DAAAAA !!!!
-mi-a spus ca imediat dupa nastere , o iau ei si o curata si mi-o pun pe burtica timp de o ora cat se curata placenta ... , imediat dupa , imi schimba pozitia si ma aseaza pentru alaptat ... aici se alapteaza la cel mult o ora de la nastere , iar daca copilul e prea obosit , se ia din lapticul mamei si i se da cu o "ceva" ( lingurita , pipeta - nu am inteles termenul din franceza - ) ...
- mi-a mai spus ca nu se spala copilul pentru cel putin 2 zile - ei au o pelicula protectoare , alba , ce nu vor sa o indeparteze pentru 2 zile ...doar daca va fi pe capusor urma de sange , va fi "clatit" dar nu spalat ...

mai scriu pe masura ce-mi amintesc !

33 + Teodora

Mergi la inceput

uite am mai gasit inca o chestiutza care mi-a spus-o moasa ...

am citit la miro79 ca i s-a cerut forfecutza de unghii pentru copil ... eu nu am cumparat inca si intreband-o pe moasa , mi-a spus ca nu se taie unghiile la copil pana nu se merge la pediatru ... adica : in spital se pun manusitze , pentru ca unghiile sunt usor de confundat cu pielea , si se risca vatamare ( asa a spus ea) ... unghutele ori cad , se curata la inceput , ori se asteapta vizita la pediatru care va sfatui si va spune cu exactitate ce si cum trebuie facut ... dar concluzia : nu se taie ungiutele in primele saptamani de viata !!! ... acum faceti cum vreti si cum considerati , eu prefer sa evit orice lucru care poate provoca durere sau "stricaciuni" ...

33 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Gabriela, bine ai revenit! Te asteptam mai des! Wow, si tu tot in august! Inca un bobocel-piersicuta

Mirabela, la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de familia ta!

Fetelor, eu tot nu prea ma simt bine. Ma doare burta sub buric si faza e ca nu prea-mi dau seama ce durere e. Adica seamana cu durerea menstruala, dar tind sa cred ca s-ar putea sa fie si de stomac. Am vazut ca dupa ce fac treaba mare ma mai lasa durerea si ma mai linistesc. Acum am mancat o salata de fructe sa grabesc putin digestia.

Pupici si o zi buna tuturor!

33+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

hello burtici
Mirabela, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.
Kytana, eu nasc natural, iar DPN este 24 Aug....acum pot sa nasc si inainte si dupa
Am fost la eco si bb este super bine, are 3200kg, este tot cu capsorul in jos. Eu sunt ok, trebuie sa continui cu tratamentul pe care il iau...mai suntem programati peste o saptamana. Anaslizele nu am apucat sa le fac pt ca a fost super multa lume iar mie mi sa facut foame si nu am mai putut sa astept si le voi face luni dimineata.

lalu85 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Fetelor o sa fac capitol nou sa nu ne intindem cu asta prea mult ,dar nu am dispozitia necesara nici sa scriu nici sa modific ceva pe prima pagina ca avem un necaz in familie socrul meu a ajuns de urgenta la spital aseara si nu este bine deloc sunt multe probleme care-i pun viata in joc...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept.oct2012 spune:

Capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor,

Scuzati absenta dar pur si simplu nu am timp sa intru.

Noi am fost ieri la medic si a spus ca e totul ok. Acum, la 32 de saptamani corespunde varstei conform UM. Mi-a masurat si IR-urile dar nu am inteles nimic decat concluzia ca e totul ok si sa vin la control peste 3 saptamani.

Nu sunt la zi si nici nu stiu daca ajung dar totusi vreau sa ii scriu lui Lalu cateva randuri, cu riscul sa ma repet peste altcineva. DIn punct de vedere legal nu te pot concedia in perioada in care esti in concediu prenata. Singura situatie posibila in acest sens e ca firma sa fie in faliment sau reorganizare, ceea ce nu cred ca e cazul. Asa ca nu te stresa si nu iti fa probleme ca o sa primesti indemnizatie.

Va pup

Mami de fetita cu fundita Maria si 32 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png

Mergi la inceput