** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (86)
Raspunsuri - Pagina 15
baby78 spune:
Crissy, Puiutz va pup cu mare drag si va multumesc pentru urari!
Eu incerc sa culc zmeul sa fim pregatiti pentru petrecerea de la ora 17....Sa vad cat de punctuali reusim sa fim
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
37+ Mara Andreea
baby78 spune:
La multi ani, Denis Gabriel!
37+ Mara Andreea
nela_didea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 La multi ani, Tudor! La multi ani, Denis-Gabriel! Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
LA MULTI ANI SANATOSI, SA CRESTETI MARI SI CUMINTI!
baby78 spune:
citat din mesajul lui nela_didea [b]La multi ani, Tudor! LA MULTI ANI SANATOSI, SA CRESTETI MARI SI CUMINTI! Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010) Mergem inainte cu Doamne Doamne |
multumim de urari
37+ Mara Andreea
adrianaBuc spune:
vreau sa urez si eu LA MULTI ANI pentru toti delfinasii care urmeaza:
Ariana de bubster
Robert de enik83
Adina Stefania de lauri_ca
Sebastian si Felix de Dragaica
Cristian Alexandru de laurika
Raducu de pufescu
Anastasia de Catalina2307
Otilia Ioana de bratafel
Radu Stefan de puiutz_mic
Albert Simon de crissteo
Iulia Alexandra de Otiliav
Victor-Andrei de onimir
Miguel de aelita
Sasha de ainotna
Victor Petru de katalina
Antonito de palomina
David de bamboletta
Iulia de mousel
Mara Nicolle de Alice_Elena
Medeea de saddie
Ioana Maria de shoshika!
Sa urez nastere usoara burticilor, La multi ani! pentru fratiorii/ susioareledelfinasilor si pentru mamicile aniversate in urmatoarea perioada.
Voi lipsi o lunga perioada de timp (poate nici nu mai revin) pentru ca trebuie neaparat sa inteleg ce e cu mine. Nu am ce cauta printre mamici, cel putin nu acum. Mi-am dorit mult copilasii dar am ajuns sa imi doresc sa nu le fi nascut; ma simt vinovata pentru sentimentele mele, ma doare sufletul ca am ajuns sa simt asta si va jur ca as fi in stare sa ma arunc in fata trenului pentru ca am esuat in meseria de "mama". Si din pacate nu e doar o stare de moment, de ceva timp incoace lucrurile devint tot mai grave. In fine ...
Imi sunteti tare dragi si m-ati ajutat mult in ultimii ani; pentru mine sunteti prietene dragi si va doresc tot ce e mai bun in lumea asta.
Sper sa ne mai auzim candva. Sa nu va suparati pe mine!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc vreau sa urez si eu LA MULTI ANI pentru toti delfinasii care urmeaza: Ariana de bubster Robert de enik83 Adina Stefania de lauri_ca Sebastian si Felix de Dragaica Cristian Alexandru de laurika Raducu de pufescu Anastasia de Catalina2307 Otilia Ioana de bratafel Radu Stefan de puiutz_mic Albert Simon de crissteo Iulia Alexandra de Otiliav Victor-Andrei de onimir Miguel de aelita Sasha de ainotna Victor Petru de katalina Antonito de palomina David de bamboletta Iulia de mousel Mara Nicolle de Alice_Elena Medeea de saddie Ioana Maria de shoshika! Sa urez nastere usoara burticilor, La multi ani! pentru fratiorii/ susioareledelfinasilor si pentru mamicile aniversate in urmatoarea perioada. Voi lipsi o lunga perioada de timp (poate nici nu mai revin) pentru ca trebuie neaparat sa inteleg ce e cu mine. Nu am ce cauta printre mamici, cel putin nu acum. Mi-am dorit mult copilasii dar am ajuns sa imi doresc sa nu le fi nascut; ma simt vinovata pentru sentimentele mele, ma doare sufletul ca am ajuns sa simt asta si va jur ca as fi in stare sa ma arunc in fata trenului pentru ca am esuat in meseria de "mama". Si din pacate nu e doar o stare de moment, de ceva timp incoace lucrurile devint tot mai grave. In fine ... Imi sunteti tare dragi si m-ati ajutat mult in ultimii ani; pentru mine sunteti prietene dragi si va doresc tot ce e mai bun in lumea asta. Sper sa ne mai auzim candva. Sa nu va suparati pe mine! Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012 |
Adriana, ce-s vorbele astea???????serios corbind, gandeste-te de 2 ori inainte sa spui lucrurile astea.toate avem momente cand nu mai putem, si eu ma gandesc un eori ca-s o mama deplorabila, ca ce mi-a venit sa mai fac unul..gandeste-te numai la zambetele lor si o sa-ti treaca jumate din necaz.e greu cand sunt bolnavi si cred ca asta te-a adus la gandurile astea.
daca crezi ca e ceva mai grav, mai bine incearca un psiholog, nu vreau sa te jignesc, doamne fereste, poti sa ma injuri, dar eu sincer cred ca e doar o faza de moment.incearca sa vezi si partea buna, te rog mult de tot, si crede-ma ca asta compenseaza tot greul.sa stii ca eu te admir pentru curajul de avea 2 copii la diferenta asa mica de varsta si probabil ca tocmai asta te oboseste groaznic.gandeste-te ca o sa treaca toate.
Hai capu sus, nopi suntem langa tine oricand ai nevoie, ia o gura de aer, incearca sa lasi copii cateva ore cu bona si cu sotul si ia o pauza.Iarta-ma daca am exagerat cu ceva.
si pentru o mamica curajoasa!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 23+ cu
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui laurika1982 La multi ani Tudor!!Iuliana, sa te bucuri de minunile tale!! Denis Gabriel!! Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 23+ cu |
La mjulti multi ani si de la noi!!!!!
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 37+ Elena
crispro spune:
La multi ani, Tudor, frumosule! Iti doresc sa fii atat de fericit, incat sa radiezi in fiecare clipa! Sa fii sanatos, sa ai parte de multe impliniri si mult noroc in viata! Si sa fii un fratior atent si iubitor! Mami Iuliana, ai o comoara minunata si mai vine una! Asa ca felicitari pentru familia frumoasa si azi, mai ales, pentru printul de 2 anisori!
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Adriana scumpa, sunt normale sentimentele tale. Te inteleg asa de bine, parca ma descrii pe mine pana a implinit V un an. E o perioada grea pentru tine, esti cu 2 fete mici, care au fost bolnave, esti singura mult cu ele, nu ai bunici/frati sa te ajute, sotul inteleg ca lucreaza si el mult, tu iar- lucrezi de acasa. Pai cum sa nu mai cedezi uneori cu atatea??? Sentimentele/gandurile tale sunt perfect normale si e bine ca le constientizezi. Ai nevoie de o mica pauza, de un rasfat pentru tine (ai mai fost si la cura de slabire- un alt moment destul de dificil). Sunt multe adunate, Adriana, dar tu esti foarte puternica, te stiu deja de 3 ani!!! Cred ca poate ar fi bine macar sa ne citesti in continuare, daca nu gasesti putere sa ne scrii, sa vezi ca nu esti singura, suntem (virtual, ce-i drept) alaturi de tine. Te imbratisez tare, tare si sper sa prinzi un pic de putere si de curaj, sa te poti aduna si sa mergi mai departe. Suntem aici de cate ori ai nevoie!
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
La multi ani, Tudor Gabriel!
Sanatate multa, pui frumos si scump! Sa ai o copilarie ca in povesti alaturi de familia ta frumoasa! Impliniri, noroc si iubire!!
Iuliana, te imbratisez cu mare drag, sa aveti o petrecere frumoasa si sa te bucuri de puiul tau frumos!
Adriana, .