Strugurasi de Sept-Oct 2011 *64*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_toma

mi-a scos maseaua de minte auuuuuuuuuuuuuu!!!
Doare si soc pot sa iau doar paracetamol pt durere, deci cred ca in seara asta Iancu o sa primeasca doar biberon ca eu AM NEVOIE DE CALMANTE!!!!!!

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

pai ibuprofen de 400 e permis in alaptare maxim 3 pe zi ( 1/8 ore). deci nurofen e ok.
Sunt si de 200 pastile. Eu am din alea in casa: iau 1 daca nu e grav si 2 daca e grav :) Mi-am scos si eu o masea :D
Daca nu ma crezi dau link :))) si citesti singura studiul. Cum facem?

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

neata !
Jade am fost si la salina dar am stat doar 1-2 ore ca piticului ii era somnic ci nu a vrut sa adoarma "underground" nicicum
Camady Felicitari ! te invidiez ! si eu am 1.64....dar 71 kg. Mi-e sila sa ma mai uit in oglinda...
May ma bucur ca v-ati gasit vacanta ! Timpul trece repede !!!!
Pinky de fapt avem 7 dintisori, dar aratam doar doi la poze
Alayna sa va faceti bine cat mai curand !

Va dorim o zi minutata!!!! Plecam la plimbarica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza

cata apa beau strugurasii pe zi? ayan bea vre 200 ml, o fi putin?

Klauditza, sa-ti spun ceva: eu am 162 cm si 69 kileee...ei si? mai mereu eu am fost mai rotunda, dar si ce daca, uite ca am forme , evident ca imi doresc din suflet sa ma vad slaba, e un vis pt mine, dar atata timp cat corpul este sanatos? ce este cel mai important? impaca-te cu tine si ia-o usor, daca vrei sa slabesti, nu te mai gandi ca vai ce grasa sunt, nu mai slabesc eu in veci, mai intai accepta-ti corpul asa cum e el, si vei vedea ca o sa slabesti incet incet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abmariana spune:

Salutare! Am vazut ca ati vorbit despre anemie si cum poate fi ea detectata. Multi cred ca e suficient sa analizezi conjunctiva. In ultima vreme, mai ales cei care locuim in medii poluate, avem conjunctiva rosie, dar suntem anemici( cauza alergena). Pediatrii analizeaza si pavilionul auricular, trebuie sa aiba o culoare rozalie.
Oricum cea mai sigura si cea mai revelatoare investigatie ramane hemoleucograma.

Eu ii administrez lui Anto 10 picaturi de Fe Hausmann ( la ultimele analize avea Hb 9).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

buna fetele

multumesc celor care mi au raspuns in legatura cu cerealele

bunny Noa este o dulceata !

anca si eu tot de la humana i am luat , avand in vedere ca nu prea mananca nimic , astea le accepta cat de cat
m ai dat pe spate cum stie sa pape singurel Iancu , T nu stie sa manance decat super super pasat , sper ca pana merge la scoala sa invete si el :P
parerea mea este ca piureurile la furculita nu le mananca de figuri , nu ca nu stie/poate

marryan ma bucur ca sunteti mai bine !
si T a avut mari probleme cu bubitele de la caldura si eu zic ca i am dat de hac
in fiecare zi ii fac baie cu infuzie de tarate si nu mai avem probleme acum , poate incercati si voi

camady felicitari pt kg in minus si eu mai am vreo 2
cand plecati la mare ?

pinky

rach si nu ies groase cerealele cu iaurt , se dizolva ? eu n am incercat , dar e o idee buna
de care sunt din cele care se fac cu lapte sau cu apa ?

zubi T bea apa cam 200-300 ml , asta cand e f cald
cand e mai racoare 150-200

alayna cum sunteti ???

_

de T 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

May , si m-am gandit ca o fi ceva de la apa , aici toti mi-au recomandat apa plata Borsec ,acum am renuntat la ea si am trecut inapoi pe apa de bebelusi de la Humana care-i dadeam si in Germania
Orezul il uraste !!! Nici intr-un fel n-o pot pacali sa-l pape
Felicitari pentru dintisori !
Nici noi n-am simtit cand au iesit cei de jos ,dar se pare ca cei de sus ma termina psihic deja !!!
Lasa ca ai timp sa slabesti !
Eu i-am dat mamaliga cu branza si smantana cand am venit in .ro ,apoi a supt niste pufuleti si cica diareea asta urata ar avea-o de la faina de porumb .
Vezi ce zic si fetele pe aici sau intreaba sigur ,eu una nu-i mai dau cateva luni !!!!

Nanna sa stapaniti sanatosi noua casuta

Lena cu coprocultura sper sa rezolv maine dimineata la prima oara
Ce mai face Maiuta?

Jade,i-am mai facut laptic cu apa de la orez ,morcovul il uraste rau de tot ,inainte il iubea si se lingea la botic cand ii dadeam ,saturi avem de la dr ,dar sareaza gustul laptelui intr-un hal si a inceput sa-mi refuze sticla si am renuntat bata

Bunny ooaaa aveti un superstar acasa !!!

Marryan ce vorbareata e Valeria

Camady ,nu stiam ca trebuie intrerupt laptele , ea e disperata fara el . Azi am fost cu un pampers la laborator ,abia sambata iau rezultatele ce mult dureaza
Felicitari pentru kg pierdute

Pinky ,ce legume pot sa-i dau ? Eu stiam de morcov si vad ca mi-l refuza nu inteleg de ce ???
Ieri i-am scos toate alimentele si am lasat-o numai pe lapte .
As incerca azi invers,sa-i scot laptele si sa-i dau alimente . Orez si morcov nu mai vrea ,de mar copt mi-e frica .Oare branzica de vaci e ok?

Anca,insanatosire grabnica,eu mi-am scos maselele de minte acu 2 ani ,pe toate 4 deodata .Nu luasem nici un calmant sau antibiotic dupa si a doua zi mancam deja normal .Trece imediat !!

Klau ce fain trebui sa fi fost la salina ! Si ce multi dintisori aveti

Zubi tu glumesti ??? 200 ml / sa fie putin ??? A mea nu bea nici 100 / zi cu toate ca acum are scaune moi si trebuie hidratata cat de mult ,dar refuza apa si gata

Noura inca are scaune moi ,mai mult parturi apoase ce-o fi astea? Oare sa-i dau ceva de colici sa elimene gazele?
Sambata vom lua analizele si tipa de la laborator spunea azi ca ar fi diareea turistului
Eu nu ma pot concentra la nimic si nu pot conversa cu nimeni ,ma gandesc numai la cea mica si astept sa ajungem inapoi acasa .
Luni avem bilet spre Brasov sa mai vada sotul meu o bucatica din Romania ,dar vom anula daca pitica va fi inca bolnavioara
Am cateva pozici ,ma duc sa le urc pe contul comun
Va pup

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza..

Camady.. felicitari pt kg. eu am 1.69 si acum 58.. aveam 56 inainte de mare , si se pare ca urc.. cred ca venirea CM e de vina

ANCA.. pupam maseluta.. cum a trecut noaptea

ZUBI.. Ela nu bea niciodata 200 ml, insa bea titi cand uit sa-i dau apa

ALAYNA.. va pupam.. cum sunteti azi..? edit: am vazut ca ai scris mesajul pana am terminat eu

KLAU.. lasa ca o sa dai jos cand incepe Raducu sa te alerge

JADE .. ce pampersi folositi?

Abmariana.. multumesc pt inf legate de anemie.. cand citesc cati puiuti sunt cu fe la limita imi e ciuda ca eu nu ii mai dau.. ochisorul e roz spre portocaliu, insa mai rosu ca la mine.. eu am anemie Clar se pare , probabil imiiau inima in dinti si ii recoltez sange dupa vaccin

IONELA.. il mai alaptezi si pe Mihnea? sunt curioasa cum te descurci.. ca lumea imi zice sa o intarc ca e mare(), mai ales de vream bb 2, (bla bla.. ) eu nici nu vreau sa aud de intarcat sau sa nu ii mai dau titi pana la minim18 luni (sincer sper sa se intarce singura)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimi

Alayna sper dion tot sufletul sa-si revina pitik mai repede

Jade, Anastasia papa mancarica facuta cat mai consistent.Cerealele sunt fara lapte.Se fac cu llapte.Dar ei nu-i mai plac cu lapte asa ca i le fac cu iaurt (danone cremoso ca asta-i place)si cu banana.

zubi si Anastasia bea in jur de 150-200 g pe zi.Nu stiu daca este mult sau putin dar atat bea.

I-am luat canuta cu pai si ce drag ii este cand trage din el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

http://www.rotundaromaneasca.ro/painea-naturala.html

pt. mancaciosii de paine.

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

zubi stii cum e cand nu te simti bine in pielea ta... eu vreau 62-64 macar... Am o luna si ma intorc la munca, DAR CU CE HAINE ???? XXL???
mai bag pepene pana atunci. Poate, poate

de azi raportam 8 dintisori

Mergi la inceput