La ce varsta cercei in urechi?
Raspunsuri - Pagina 3
cristinuk@ spune:
S a intamplat acu 3 ani si cateva luni fata mea are 4 pediatru e in nice pe langa acropolis doar daca e notat ceva la ea inncarnet sa vad numele pt ca era o recomandare de la pediatrul nostru de atunci era o tipa tailandeza
seb10 spune:
Merci frumos. M-ar interesa un dr, si pana la tine nu am auzit, ci numai cum zicea Mik, la bijuterii.
unboticutz spune:
mie mi s-a recomandat sa nu ii fac in maternitate din motivul ca orice intepatura in minus inseamna o poarta in minus de infectie din spital. apoi mi s-a spus ca ar fi bine sa ii fac gaurile pe la 2 luni, inainte sa inceapa sa poata trage de cercelus, ca sa ii fie acomodarea mai lina. exact asta am facut dar am regretat mult, copila a plans amarnic. i-am facut cu pistolul intr-o clinica medicala privata, a durat fractiune de secunda dar pistolul produce un zgomot puternic. o fi plans din cauza zgomotului sau de durere, numai ea stie dar eu m-am simtit foarte vinovata. daca as lua-o de la capat nu i-as mai face asa mica, as lasa-o sa aleaga atunci cand ar fi cazul.
T_Ioana spune:
Eu probabil ca o sa-mi iau niste rosii in freza: dupa ce i-am pus Soniei cercelusi medicinali, cu pistolul, in maternitate (in a 2-a sau a 3-1 zi de la nastere, nu retin exact) pe la 6 luni i-am dat jos pt ca ma dispera ca erau gaurile date aiurea, la o ureche era foarte aproape de marginea interioara a lobului iar la 10 luni i-am dat iar gauri noi, la bisjutier, tot cu cercei medicinali impuscati cu pistolul. A doua oara am decis eu exact unde urmeaza sa fie gaurite urechiusele, am facut semn cu marker si in prezenta mea s-a desfasurat operatiunea. A plans f putin, mai mult de nervi ca o tineam dar acum e tare mandra de "cecei". Deci practic am "maltratat" de doua ori copilul....Amuzant e ca la a doua tura era si fiu-meu care era tare tentat de cercel in ureche si ma bazaia sa-i pun si lui
cristinuk@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seb10 Merci frumos. M-ar interesa un dr, si pana la tine nu am auzit, ci numai cum zicea Mik, la bijuterii. Mami de Séb si Giulia |
nu scrie nimic in carnetul ei si noi am schimbat pediatru cu ocazia mutarii
oricum ne a verificat atunci de vaccinari si trebuia sa aibe peste 6 luni
intreaba ti pediatrul tau poate stie el
cristinuk@ spune:
cred ca asta e http://fr.nomao.com/4414376.html
da un telefon si intreaba eu asa imi amintesc
e un cabinet cu mai multi medici
ankylya spune:
Sa va spu si eu cate ceva cumatra mea are 2 fete la amandoua le-a pus cercei la 3 luni cand i-a facut gauri lu fina am fost si eu cu ea. Am fost la farmacie deoarece acolo i-a facut gauri a dato cu cu pic de unguient pe urechiusa ca sa ii amorteasca putin am stat 10 minute apoi ia facut gauri cu pistolul si i-a pus si cercei medicinali in acelasi timp a plans putin cred ca 2 min maxim apoi a adormit si nu a avut probleme. Mai vreau sa va zic ca mie cam mi-a facut gauri in urechi aveam 3ani si ceva dar vreau sa va zic ma cam traumatizat nu prea tin minte prea multe de la acea varsta dar acel episod il stiu perfect chear anul acesta am intrebato pe mama anumite detalii din acel episod care mi le amintesc am crezut ca am visat noaptea si eu cred ca e adevarat dar mama mi-a confirmat ca asa a fost, si ea sa mirat ca am tinut minte ca eram mica doar.Eu daca o sa am o fetita o sa ii fac gauri in urechi la 2-3 luni sa fiu sigura ca nu ramane traumatizata.Este strict parerea mea.
Tilia spune:
Cand alege ea, in orice caz dupa 7 ani. Mi se pare abuz sa iei decizii dntr-astea in numele copilului.
ch_dana spune:
Adica toate cele care am pus copiilor cercei in maternitate i-am abuzat ?
Incredibil...