BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (12)!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

multumesc mult de incurajari, fetelor va pe toate
inca astept graficul si ma duc cu el direct la dr de la polizu
mena, ai grija te rog de tine! lasa ca mai sunt si alte persoane acolo care sa alerge
eu sunt super obosita parca am tras la jug tata ziua noapte buna la toata lumea

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Viki si eu sunt extenuata. Zbaterile astea ale noastre sunt f aiurea, ne consuma mult. Bebeii sunt bine! Somn usor , o sa fie bine!

+17s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Aurrora, La multi ani! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Viki, daca imi aduc aminte bine de la odiseea trecuta, si acolo erau rezultate diferite in functie de programul de calcul folosit.

Cris, si eu am senzatia asta de burtica cazuta. Poate e normal la a doua, treia sarcina??? Tu iei progesteron?

Maggie, eu cind sunt in sarcina reactionez urit la soare: fac de exemplu alergie pe piele una-doua. Bea lichide suficient si daca miiine iti mai e rau, stai acasa sa nu patesti cine stie ce !!!

Si fiti atente ca acum in sarcina sunteti mai sensibile sa faceti alergii la polen sau diverse alte alergii. Eu m-am ales cu o alergie dupa prima sarcina si mai am o prietena care a patit la fel ...

Fetelor, menajati-va!!! Uitati-va la Stan Patitul, care a vrut sa faca totul si a ajuns de doua ori la spital! Bebeii vostri au acum prioritate, si daca va vine sau nu sa credeti, nimeni din familie nu va ridica statuie pt curatenia din casa si nimeni la servici nu va va face statuie pt efortul depus. In primul rind nu carati greutati, nu le ridicati de jos, nu alergati pe tocuri dupa autobuz .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vikisor, ce dr. te vede la Polizu? Si dra mea mi-a recomandat-o pe Munteanu pt eco morfo dar eu nu am vrut sa renunt la Iosup. Dar oricum, am auzit numai de bine de ea.

Monica de Zgatie si 10+
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Aurorra , la multi ani si imi cer scuze ca am vazut abia acum !

www.gradinacris.blogspot.com
16 + cu

La multi ani si de la noi, imi pare rau de intirziere, dar gindurile bune prind bine intotdeauna !

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

multumesc mult, fetelor

app de alaptare: stiu ca marimea sanilor nu este o garantie ca o sa pot alapta... dar eu sper din tot sufletul sa pot alapta pentru ca stiu cat de benefic este pentru bebe

voua vi s-a intamplat sa va curga lapte din sani in timpul sarcinii? citisem undeva ca e posibil sa iti curga lapte din sani incepand cu semestrul al doilea... si am auzit si de la o prietena ca a patit asa... si vroiam sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva...

16+ cu

la prima sarcina am inceput sa am picaturi de colostru daca stringeam mameloanele de prin luna a 7a; la sarcina asta, m-am dus la medic ca m-am dereglat hormonal, si abia apoi mi-a iesit testul de sarcina pozitiv. Dar nu, nu curg, exista picaturi de ceva care ies din cite un canal daca string mamelonul. Eu mai faceam asta dupa ce am intarcat-o pe fie-mea, pentru ca desi am luat pastilele, am continuat sa am asa, cite o picatura de secretie acolo muuuult timp. Am facut si analize de secretie si s-a confirmat ca e doar laptic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Hello,
Am avut o zi tare grea azi la munca . Parca nu ma mai inteleg cu nimeni si parca sunt singurul cal de bataie aici. Am facut maratoane pe etaje pe scari azi. Sunt obosita si trista.

Vikisor, nu mai fi trista.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin

apai ia urmeaza si tu propriul sfat si inveseleste-te si tu !

Mergi la inceput

si acum, ca o doamna care este, sa va urez si eu BUNA DIMINEATA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

si acum, ca o doamna care este, sa va urez si eu BUNA DIMINEATA !

Buna dimineata, doamna!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Buna dimineatza fetelor!
Multumesc de urari, sunteti dragutze, nu-i problema de intarziere,asa cum zicea pisigri, urarile de bine si gandurile bune sunt oricand binevenite! Multumesc, va si va urez si eu numai bine si bebei sanatosi!
Viki, nici eu nu cred ca at trebui sa te mai ingrijorezi si sa te stresezi,uite eu de asta nu am vrut la prima sarcina sa fac nici DT nici TT, pentru ca stiu ca sunt pur statistice si la cat sunt eu de prapastioasa ced ca-mi smulgeam si parul din cap in caz de ceva! Si acum sunt cu morcov si cred ca nu o sa mai fac TT. Curaj Viki si gandeste-te ca bebelina e bine .
Spunea cineva ceva de nastere in apa la Botosani? Mai multe detalii se poate, eventual un pret ceva?
Va fetelor si sa aveti oo zi frumoasa! La mine ploua!

Aurora de baietel neastamparat si nazdravan Robert Matei

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput