BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (12)!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Lidia nu ti-a recomadat DT si TT pentru ca din cate stiu eu nu sunt valabile pentru sarcini gemelare

+17s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

Viki noi suntem alaturi de tine si tu stii ce este bine pentru bulgarasul tau.o sa vezi ca totul o sa fie bine.iti tinem pumnii sa vii cu vesti bune.

UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 15+ CU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

fetelor voi ce mai mancati ce mai faceti de mancare pe caldurile astea?tonul este indicat in sarcina?

UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 15+ CU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

cris - pe ste-ul regina maria ..la medici ..e primul care apare si ...cand dai click pe el o sa-ti apara locatii si tarife si are acolo toate tarifele ...

vik : totul tre sa fie bine ..o sa treci si peste asta sunt sigura

de mancare : da pe caldura asta imi vine sa plang cand se fac 50 de grade in buc .. am facut mamaligutza shi ciulama am zis ca ramana fara aer ..nici sa mananc nu-mi mai venea

legat de constipatie : eu aveam inainte de sarcina probleme ..acum sunt ok..ce e drept mananc mai multe fructe si legume ... shi limonada cu 2 lgt de miere ..are efect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Lidia tonul NU este indicat in sarcina (contine mercur). de fapt nici un fel de peste aflat in zona superioara a 'lantului hranei' deci nici un fel de peste mare nu este recomandat.

Vad ca se inmultesc carucioarele, ce ziceti incepem sa le trecem pe lista in dreptul numelui sau mai asteptam ?

Campari how's you? mi-e dor sa te citesc;)!

Pisigri tu ai aflat deja ce e pisoiul2, fetita sau baietel?:)

Mena eu miscarea aia de zbatere de peste am simtit-o saptamana trecuta deci la 14 saptamani insa gadilaturi simt de pe la 13....e drept ca de cand cu Angelsound stiu exact unde se afla bebe si unde ar trebui sa simt, poate de aia sunt focusata pe orice 'informatie' vine din zona aceea

15+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Viki, ce sa avem noi de judecat aici? Sfaturile date erau numai sa nu faci de pomana tintind cont ca -s calculele gresite. Da in rest tu si doctorita ta stiti mai bine .

La mine constipatia trece numai cu putina miscare. Am si "avantajul" ca am intoleranta la lapte si daca maninc ceva cu lactoza pe stomacul gol are un anumit efect . In rest stafidele si strugurii sunt iarasi buni la mine.

Ce creme de burtica folositi? Eu am avur probleme dupa prima nastere. Pe tot corpul, burta, sini, coapse, fund. Si au aparaut dupa nastere, daca ati stii ce am plins atuncea (si pe coapse si fund inca se vad puternic). Noroc ca sotul are si el si nu s-a plins, da eu m-am simtit foarte urita, offff ...

In rest am inca probleme cu nasul sensibil, mai ales la pampersii fiului , si cu un gust oribil in gura mai tot timpul, egal ce maninc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Buna seara la mamici de baietzei si fetitze,
ma primiti si pe mine?
Sunt gravidutza cu DPN pe 18 februarie 2013, a treia sarcina si imi cam tremura picioarele. De aceea ma gandeam ca poate prind putin curaj printre voi. :-)

Crismac, daca imi dai voie iti spun putin din experienta mea. Normal ca nu va fi neaparat la fel si pt. tine, dar la prima sarcina nu am reusit sa fac nimic in privinta Rh-ului, nu au aparut nici anticorpi ABO nici izoimunizare. La a doua sarcina la fel, am facut vaccinul dupa nastere dar nu si la 28 de sapt. Nici urma de anticorpi.
Mai vorbim daca vrei, oricum cazurile de anemie fetala sunt f. rare.

Multa sanatate la toate burticile!

Anna cu 2000 2003 si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Desi sunt obeza, la prima sarcina am luat 14 kg si am mancat ce am vrut si cand am vrut. Nu mi-am refuzat nici o placere. Si mancam la parjituri....

Mie mi se face foame si noaptea. Ma roade soricelul. Dar, rezist, cu mare greutate sa nu ma duc la frigider. Stiu ca nu as pleca cu una cu doua de acolo. Problema e ca am inceput sa am pofta de mancare de la Femibion. Adica mai mare pofta decat oricum aveam.

La prima sarcina am intrat in prenatal pe 1 dec si pe 9 am nascut. Am putit sa merg destul de mult si ma duceam si zilnic si faceam fata si tuturor cerintelor. Acum, ma gandesc sa ma opresc pe 10 ianuarie sa am si eu o luna de relax. IAu vacanta pe 20 si ceva - vacanta de de Craciun, si trebuie sa ma intorc pe 7 ianuarie. Pe 7 si pe 8 avem professional days, la care as vrea sa ma duc pt a nu rata niste certificate. Si asa incepe cam pe 10 ianuarie concediul. Data trecuta am stat acasa doar 3 luni. De data asta sper sa reusesc sa-i conving sa ma lase 4 luni si sa ma intorc spre sfarsit de an scolar. DAr mai vedem...

Bubble eu nu stiam de chestia asta cu placenta. Oricum la fiecare eco, dr studiaza si placenta: grad de maturare, pozitie, daca sunt lacuri sangvine, etc... Eu am avut grad 0 de maturare mult timp si apoi odata a imbatranit, ajuns in grad 3 numaidecat.
Ai dreptate cu DT si TT. Asa mi-a spus si mie dr, dar ea a zis ca-si sfatuieste pacintele sa mai faca o eco in sapt 16-17-18. Asa ca sa fim noi siguri ca totul e ok.
Sigur e bebe cel miscacios in zona ai cu gadaliturile.
Felicitari pt cumparaturi/daruri pt bebe.

Viki fa ce e mai bine pt bebelina si pt tine. Daca ai incredre in dr ta, mergi pe mana ei ca stie ce spune. Si eu am trait momente de imi smulgeam parul si plangeam non-stop pe perioada priemei sarcini. Dar eram in sapt 37, ce puteam face. Am facut ce a zis dr si a avut dreptate, dar eu am stat numai pe Sedatif PC timp de 5 zile dela eco cu Herghelegiu si pana am nascut. Haiduc a fost mult mai relaxat decat mine si a stiut eu de ce. Am rezolvat ceva ca m-am agitat atat? DA. AM pierdut laptele. LA o zi dupa ce am nascut am aflat ca mama are o tumora pe creier. Ma intreb de ce nu am avut lapte... Dar ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat un copil sanatos tun si frumos.

Cris ma bucur ca nu te sperie rezultatul de la TT. Nici pana acum nu ai primit ceva, un tratament pt anticorpi?

Monica eu nu am problema constipatiei la modul general, adica mai repede sunt ... invers. Dar in sarcina, ma aranjez bine cu constipatia. In primul rand ciorba ma ajuta tare. LA turci, pt ca aveau numai supe, mancam varza murata si ma rezolvam.

Eu folosesc pt contipatie MENTHOLAX http://www.procto.ro/mentholax/

Scriu cu rosu ca poate mai are cineva nevoie sa stie de medicamentul asta. Este facut din zorele. Costa in jur de 10-15 lei. L-am folosit la prima sarcina si eu si sora-mea. Nu afecteza sarcina. Nu am facut exces, dar cand nu se mai putea, trebuia sa iau masuri. Ce-mi place la el, e ca dupa o pastila nu ma duc de 10 ori la wc si nu ma doare burta. Iau seara unul, la nevoie, si a doua zi de dimineata am un singur scaun- normal, fara chin. Foloseste cu incredere.
Auzi, dar semintele si taratele alea nu se umfla in burta si o sa te chninuie si mai tare pana ies afara? Zic si eu...

Ioana Adela Dinu mi-a urmarit prima sarcina ecografic. E super profi. Iti explica, iti arata pe ecran (chiar daca eu nu pricepeam unde arata ea labiile ca sa ma convinga ca e fetita). E draguta, vorbeste frumos. Din ce am vazut eu e f bine cotata. SIncera sa fiu, nu cred ca Cezara s-ar fi legat la cap cu ea, daca nu era super. Acum de curand a facut niste testari si si-a luat certificarea Nicolaides. E f bine pusa la pct. Ea a vazut imediat retradul de crestre intrauterina. M-a facut atenta, m-a chemat mai des si nu a vut comentarii tampite ca Herghelegiu: are sindrom down, o s afie pitica, e disproportionata. Daca nu eram tampita si ramaneam pe mana ei si a lui Haiduc, ajungeam la tremen linistita si fara sedative. O recomand. O gasesti la Columna, unde costa 200 lei o eco la ea.
Am uita sa spun ca ea la 12 saptmani si 5 zile mi-a spus ca e fetita si nu s-a inselat. Eu o sa ma duc tot la ea. Decat o eco la Pop de 600 lei, mai bine 3 la ea, la 2 saptamani...

Ella sper sa fie bine eco si riscul de spida bifida sa fie doar o cifra pe o hartie.

Lidia o sa-ti spun maniile mele actuale in de ale bucatariei: supa de rosii cu galusti mancata rece la un sf de ora dupa ce o scot din frigider (mor dupa ea), paine cu unt (eu nu cumpar unt decat pt fata, ma feresc sa mananc unt, dar acum imi place rau), ciuluma de ciuperci cu mamaliga, mazare, salata grecesca cu branza de la sibieni...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Tocmai m-am certat cu co-autorul.
Imi reproseaza ca nu fac nimic prin casa. Asa e! Casa arata de parca a explodat o bomba, dar eu nu am putere. Putina vlaga care mi-a ramas mi-o consuma fi-mea, care vrea sa se joace numai cu mine si nu o intereseza nici o jucarie, plus caldura de afara. Cand vin din parc, simt ca mi se face rau. Dau drumul la AC si stau o jumatate ora ca nici sa respir nu mai pot. Plus ca ma freaca rau de tot mancarea. Aia e rece, frige, uf, acra, tare, mare...
Moama ce m-a enervat... Imi vine sa-l strang de gat.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

seara buna, dragelor!
am de vanzare un carucior Chicco Trio Enjoy Fun (rosu), in stare buna, cu toate accesoriile, inclusiv geanta, si un balansoar Chicco polly swing, stare impecabila.
daca sunteti interesate, astept un mesaj privat!

sanatate multa (si voua si puilor), si ma iertati ca am dat buzna!

Mergi la inceput