BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (12)!!!
Raspunsuri - Pagina 17
vikisor spune:
buna fetelor
referitor la kg... eu am pus vreo 5-6 kg deja mi-e foame incontinuu as manca orice
cu TT-ul ce sa fac? am fost la dr munteanu si l-am studiat impreuna... sunt multe calcule gresite acolo, dar problema e ca avem un rezultat pe care scrie negru pe alb ca este un risc foarte mare si nu vreau sa stau inca atatea luni cu sufletul la gura ca daca e bebelina bine sau nu... asa incat am decis sa facem amnio... luni o sa ma internez pentru o zi la ei si apoi 2 zile stau cumintica in casa si pe miercuri am deja rezultatul... vrem sa facem testul rapid, nu cariotopul... si asa avem si confirmarea ca bebelina e fetita si nu baietel cum tot mai spera mama si gata dr munteanu mi-a spus ca pana acum, din sutele de paciente ale ei care au facut amnio, nici una nu a avut probleme la amnio si nu au avut rezultate nedorite la testele genetice dar am vazut ca e si destul de preventiva, in sensul ca putea sa ma cheme pur si simplu la ora de sa imi extraga lichid si sa ma lase sa plec acasa cum se face la alte clinici... dar nu...vrea sa ma tina 1 zi acolo cu perfuzii si apoi 2 zile in bucuresti cu medicamente si in pat si verificat la telefon... cand am auzit-o nu imi venea sa cred... asa incat acum astept doar rezultatele la analizele pe care le-am facut luni si ar trebui sa apara maine si luni de dimineata ne apucam de treaba. stiu ca nu o sa fiti toate de acord cu mine si cu faptul ca am acceptat amniocenteza, dar eu nu pot sa stau atatea luni cu grija deja am senzatia ca am imbatranit 100 de ani in ultima saptamana ca sa nu mai spun ca aproape in fiecare seara visez numai copii bolnavi, morti, spitale, ace si alte nebunii asemenea de ma trezesc plangand si sotul nu mai stie ce sa imi faca sa ma linisteasca vreau sa stiu ca bebelina e bine si sanatoasa... asta e tot ce conteaza pentru mine pe mine ma pot intepa de 1000 de ori, nu conteaza, indur orice... numai sa fie ea bine
17+ cu
mena1906 spune:
>:D< Viki, riscul ca bebelina sa pateasca ceva e mic, dar e mai rau ca tu sa ii transmiti atatea luni teama si incertitudine. Iti tin pumnii si te sa treaca supararea.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
crismac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikisor buna fetelor referitor la kg... eu am pus vreo 5-6 kg deja mi-e foame incontinuu as manca orice cu TT-ul ce sa fac? am fost la dr munteanu si l-am studiat impreuna... sunt multe calcule gresite acolo, dar problema e ca avem un rezultat pe care scrie negru pe alb ca este un risc foarte mare si nu vreau sa stau inca atatea luni cu sufletul la gura ca daca e bebelina bine sau nu... asa incat am decis sa facem amnio... luni o sa ma internez pentru o zi la ei si apoi 2 zile stau cumintica in casa si pe miercuri am deja rezultatul... vrem sa facem testul rapid, nu cariotopul... si asa avem si confirmarea ca bebelina e fetita si nu baietel cum tot mai spera mama si gata dr munteanu mi-a spus ca pana acum, din sutele de paciente ale ei care au facut amnio, nici una nu a avut probleme la amnio si nu au avut rezultate nedorite la testele genetice dar am vazut ca e si destul de preventiva, in sensul ca putea sa ma cheme pur si simplu la ora de sa imi extraga lichid si sa ma lase sa plec acasa cum se face la alte clinici... dar nu...vrea sa ma tina 1 zi acolo cu perfuzii si apoi 2 zile in bucuresti cu medicamente si in pat si verificat la telefon... cand am auzit-o nu imi venea sa cred... asa incat acum astept doar rezultatele la analizele pe care le-am facut luni si ar trebui sa apara maine si luni de dimineata ne apucam de treaba. stiu ca nu o sa fiti toate de acord cu mine si cu faptul ca am acceptat amniocenteza, dar eu nu pot sa stau atatea luni cu grija deja am senzatia ca am imbatranit 100 de ani in ultima saptamana ca sa nu mai spun ca aproape in fiecare seara visez numai copii bolnavi, morti, spitale, ace si alte nebunii asemenea de ma trezesc plangand si sotul nu mai stie ce sa imi faca sa ma linisteasca vreau sa stiu ca bebelina e bine si sanatoasa... asta e tot ce conteaza pentru mine pe mine ma pot intepa de 1000 de ori, nu conteaza, indur orice... numai sa fie ea bine 17+ cu |
Sper sa fiti bine! Sunt alaturi de tine , moral !
Unde faci amnio ? Cat te costa ? Mi-e ca o sa te urmez si de aia te intreb !
www.gradinacris.blogspot.com
16 + cu
crismac spune:
Am primit rezultatul la TT ! Rezultatul este 1/72 risc de defect de tub neural ! Asta nu mai ma sperie ca stiu ca se vede la eco dat povestea cu anticorpii ramane !
www.gradinacris.blogspot.com
16 + cu
monica_dicut spune:
Va pup fetelor. Cam greu va prind din urma
Vik, nu iti face griji cum ca te-ar judeca cineva, cred ca toate te intelegem si suntem alaturi de tine. Si eu as lua aceasi decizie negresit. Tinem pumnii stransi
La capitolul kile, eu am luat 1,5 si am doar 11 saptamani. Problema la mine este ca inainte de sarcina (pana sa aflu) eram la regim, pe care l-am intrerupt brusc si am inceput sa mananc normal plus prostii. Sper ca la final sa nu depasesc 13 cate am luat si la Dragos.
Problema mea majora este insa constipatia. Voi ce faceti sa o combateti? Mie imi vine pur si simplu sa urlu de nervi si nu imi amintesc la nici una dintre sarcini sa fi fost atat de grava ca acum. Am inceput azi sa mananc iar iaurt cu seminte de in si tarate de psyllium, sa vedem daca rezolv ceva
Monica de Zgatie si 10+
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
majia spune:
Viki, singurele persoane care trebuie sa fie de acord sunteti tu si sotul tau. Noi ne exprimam parerile dar in nici un caz nu te judecam pentru alegerea facuta. O sa treaca repede si o sa ai siguranta ca bebelina e sanatoasa tun . E bine ca ai un medic atent...
Cris, hai curaj, o sa fie bine. Cand o sa nastem pe capete aici bebelini sanatosi si frumosi nici nu o sa ne mai amintim cate ganduri negre ne-am facut .
Monica, ahhh, constipatia. Am aceiasi enervanta problema care se si accentueaza din cauza vitaminelor care contin fier. N-am gasit inca solutia, in seara asta am de gand sa consum o cantitate considerabila de prune .
Sunt de acord ca ultima luna e cea mai grea. Dar trece si apoi incepe alt greu frumos dupa nastere .
16+
Lidia_88 spune:
Blue si eu stiam daca pleci cu kg sub greutatea ideala cum am avut eu 53kg la 171 este indicat sa iei mai mult.dupa ce nastem atunci o sa avem batai de cap cu kg acum vrem nu vrem kg tot se pun.ca tot vorbiti voi aici de DT, TT doctorul meu nu mia zis de ele.la ultimul eco la 14 sapt a masurat bebeii la burtica de la cap la fundultetz, circumferinta capului, femurul si nu mai stiu.si mia zis pe la 20-22s morfofetala daca nu gresesc.
UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 15+ CU
ioana_55 spune:
Pup mamicile de bulgarasi. Eu reusesc mai greu sa tin pasul, dar ma straduiesc.
Felicitari pt. noile carucioare albastre si roz
Azi am schimbat si noi saptamana.
Viki, Cris, Mys, suntem alaturi de voi si tinem pumnii, trebuie sa fie bine
Dankutza, parca tu ziceai de DT la Adela Dinu. Ai mai fost la ea, stii cum e? Masoara cu atentie tot ce se poate la bebe? Poate impartasesti cu noi impresia ta dupa ce mergi.
Legat de constipatie , incercati un pahar de apa calduta in care dizolvati un pic de miere. La mine functioneaza intotdeaua si f. repede. Pt prevenire, stiu ca trebuie ceva miscare zilnica (pentru cine poate )
9+ Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
ella28 spune:
Viki, e o decizie 100% personala , nu ne-am permite sa judecam. Eu te inteleg, stiu cat de mult m-au consumat DT si TT....lipsa de certitudine e ingrozitoare!
Crismac, ne tinem de mana:-) eu te-am luat, am risc de Spida bifida de 1:17.... Sper sa fim ok la ecografii. Dr tau ce a zis de rezultat? Ce recomanda? Ai avut AFP marit, nu? Restul hormonalelor ok probabil.
Eu am fost azi la Fundeni la Hematologie, raman pe aspenter & femibion si mai adaug vit c si magne b6. Deocamdata am evitat Clexanul, ma bucur taaaaare.
Stiti cate gravidute sunt? Multe si cu probleme care mai de care. Noi stam bine:-) va incurajez!
Eu sper sa stau din noiembrie acasa. Poate voi mai munci de acasa dar nu vreau sa infrunt nametii si sa fac patinaj , mi se pare periculos sincer.
Sefa mea m-a intrebat deja cand ma intorc, hi hi!
+17s Doamne ajuta!