Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *439*
Raspunsuri - Pagina 3
Gina2008 spune:
Anaan, probabil ca si H. a primit o educatie mai "militara". Asa e in cazul sotului meu. Eu cred ca acasa trebuie sa insemne doi parinti care te iubesc no matter what!
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Nu eu, Vosganian ne-a zis ca Base se scoate acum cu niste tupilati si cu maghiarii |
Sa (ne) tupilam bine!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+
IULIA va invinge CANCERUL!
denisamada spune:
Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
cred ca in primul rand trebuie putin aranjat site-ul dpdv grafic. am intrat acum si sunt suprapuse imaginile. Nu stiu in ce e facut ca sa zic exact ce trebuie facut, insa cel care s-a ocupat de grafica trebuie sa il aranjeze. Cred ca Simply si Gina ar putea da niste sfaturi mai specializate (io zic ca s-a lucrat pe layere sau poze separate si nu a fost salvata pagina unitar)
-cand intri la despre Iulia, apar niste poze foarte mari peste care se suprapun bannere pe chiar pe fata Iuliei. din cate imi dau seama s-a folosit acelasi layout ca la site-ul Aliei Pop (celalalt caz de care s-a ocupat Georgiana) doar ca pozele nu sunt la aceleasi dimensiuni. Georgiana, te rog contacteaza graficianul/ administratorul sau cine e responsabil cu update-ul. Cine tine legatura cu Georgiana, va rog transmiteti mesajele
Din punctul meu de vedere, pentru ca site-ul se retine mai usor de catre cetateni si pentru ca la blog se face update mai pe direct decat la site propun redirectionarea adresei de site pe blog. e doar o parere...
Problemele cu site-ul le-am semnalat si eu de vineri, dar am inteles ca numai la mine se vede nashpa... Si... enfin, discutia e pe la inceputul capitolului.
Ma rog, asta am postat eu intr-o veselie la capitolul trecut.
Edit, ca am vazut ca zici ca la tine s vede bine pe Mozilla, la mine (pe ubuntu, ce-i drept), tot asa incalecate pozele peste text se vad.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. A, sa va mai zic: nu ma mai pot pisha in liniste:)) Ca una doua vine dupa mine, se uita supeeer serioasa si la final i se insufleteste toata mutrisoara si incepe sa aplaude exclamand:"baaaaboooo! baaabooo! pishu, asa-i bine, acolo!"- m-am ales si cu galerie, cred ca am fost prea entuziasmata cand a facut prima oara la wc:)) Ieri NUMAI la wc a facut shushu, niciun accident! KK asa si-l regleaza incat sa prinda scutecul:)) |
B'avooooooooooo!!!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Gina2008 Ilinca nu e frustrant... este ingrozitor! Si o spun fara nicio urma de zambet sau ironie. Dar, lupt! Am castigat enorm ducandu-ne la acea bioenergoterapeuta pentru ca l-a convins sa nu-l mai critice asa des pe Calin si sa nu mai tipe la el. Ma rog, vorbeasca pe ton ridicat. Calin are si o personalitate de te pune un c..r. Adica, orice i-ai spune sa faca, face taman invers. Dar mie mi se pare ca are personalitate, nu ca e obraznic. Stiu ca e mai greu de educat un copil indaratnic, insa adultul care va rezulta cred ca va fi superb! |
Din cate am observat eu (nu ma refer direct la Calin , ca l-am observat prea putin). Personalitatea asta, cu facutul taman invers apare ca o reactie... poate tocmai la critica tatalui in cazul acesta...
Marturisesc ca nici eu nu obtin "succesuri" cand imi sare tzandara...
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Ada nu are treaba cand mergem la doctor,doar ca nu are chef de vorba ,exceptand-o pe pediatra ei cu care comunica tare bine si in cabinetul careia are voie sa faca inspectia si ce mai vrea ea iar la final primeste o spatula pt acasa Saptamana asta vreau sa o duc la dentist, la o prietena de-a mea care are un baietel de aceeasi varsta asa ca vorbim aceeasi limba |
Nici Adela nu are treaba cu doctorii.
La dentist inca nu am fost.
Dodo-pui spune:
Fiecare copil este unic...iar daca mamica,care-i informata,nu vede nik o probleme....atunci nu-i.
Isabela azi:
I:mami,ce-i ieri??
Eu: o zi ,dar a trecut
I:a trecut?!....si unde s-a dus daca a trecut???!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
Monnvas spune:
DODO - buna intrebarea, ce i-ai raspuns?
Eu astept acum o veste de la Cami, cred ca acum filmeaza Antenele. Si fac si update pe blog diseara.
Dodo-pui spune:
m-a salvat intrarea pe usa a lui D...si am timp de gandire pana revine cu intrebarea
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!