Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *439*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Bilantul din conturile Iuliei: aprox. 11.000 de euro!

Dupa decizia CCR, io am sunat-o pe Cami si am sfatuit-o sa schimbe toti leii in euro fiindca... o va lua la vale rau de tot cursul...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
IULIA va invinge CANCERUL
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

IULIA in Libertatea:

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/social-copil-cancer-406734.html

Din pacate, reportajul a fost facut acum vreo 2 saptamani si contine niste inexactitati. Intre care si suma stransa, iar la clinici a facut cam varza...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.

Nu-i bai, astea pentru cel care doneaza sunt amanunte, important e sa fie sensibilizat si sa o faca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Cafeaua e gata, cine o bea cu mine ?
Inapreda sigur nu ca o fi la sala deja

Sa aveti o zi super !! e vineri

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete!

WOW, ce de vesti bune!!! Si articol si bani multi, e cool. Sa speram ca in curind toata aceasta poveste a problemelor de sanatate a iuliei sa fie doar o amintire a solidaritatii dintre noi, grupul ghioceilor din 2009

Monn, plecaciuni

Inca o data mii de multumiri tuturor fetelor care s-au implicat su chapeau pentru rezultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Io de luni reincep serviciul

In week-end plecam la socrii, avem intilnire cu gaska de preteni a motanului

Mergi la inceput

Tufete gospodine, sper ca sunteti pe receptie, am nevoie de raspunsuri cam in juma de ora: am o "galetusha" cu smantana in frijider. Nu stiu de ce naiba am luat asa o cantitate mare, la cat gatesc eu:)) In fine, am desfacut-o...hm...greu de zis...nu mai stiu cand am facut dovlecel cu marar, sa tot fie 2-3 saptamani?...
Azi m-am uitat: scrie ca expira la data de 4 august. Mirosul nu e dubios, aspectul e tot asa...ce sa fac?! Pot sa gatesc cu ea? Azi e 3, hmmm. Mi-e mai mult de Sophiphi, vreau sa fac conopida la cuptor si poate mananca si ea. Cum imi dau seama daca e ok sau nu? S-o arunc? E aproape plina, mi-e cam mila:)) Da' o arunc, daca trebuie.
Ce sa fac?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tufete gospodine, sper ca sunteti pe receptie, am nevoie de raspunsuri cam in juma de ora: am o "galetusha" cu smantana in frijider. Nu stiu de ce naiba am luat asa o cantitate mare, la cat gatesc eu:)) In fine, am desfacut-o...hm...greu de zis...nu mai stiu cand am facut dovlecel cu marar, sa tot fie 2-3 saptamani?...
Azi m-am uitat: scrie ca expira la data de 4 august. Mirosul nu e dubios, aspectul e tot asa...ce sa fac?! Pot sa gatesc cu ea? Azi e 3, hmmm. Mi-e mai mult de Sophiphi, vreau sa fac conopida la cuptor si poate mananca si ea. Cum imi dau seama daca e ok sau nu? S-o arunc? E aproape plina, mi-e cam mila:)) Da' o arunc, daca trebuie.
Ce sa fac?!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

'neatza
Ilinca, eu am mai folosit smantana si "la limita". daca nu are lichid strans deasupra, galbui, daca nu si-a schimbat culoarea, si mai ales daca nu e "intepatoare" la gust, atunci poti sa o folosesti. Mai ales daca o bagi la cuptor si nu o mancati cruda.
spor la gatit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Buna dimineata,

sunt la cafeaua de la birou.

ma bucu ca s-au strans bani si se vor mai strange. ii multumim Pisikai pentru ca ea a fost cu firul catre Libertatea (din cate stiu eu).

Sper ca toata lumea e bine, ca Mada a avut o noapte linistita si BB nu a e facut prea multa gimnastica

ilinca, io stiu ca termenul de valabilitate se refera la produs atunci cand este sigilat, in ambalajul original. daca e desfacuta de 2-3 saptamani din punctul meu de vedere nu mai e ok. Cred ca scriu eundeva pe cutie ca e valabil pana pe 4 august, dar "ase consuma in termen de 3-5 zile de la deschidere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinca daca nu are gust ''piscacios'' si miros specific , e ok, vorba Dyannei mai ales daca o bagi la cuptor

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Eu sunt inca la prima cafea!Fetelor, va felicit din inima pentru asa rezultate in cazul Iuliei! Sunteti pur si simplu extraordinare! Ilinca, si eu cred ca e absolut ok smantana, gust-o, daca ti se pare buna inseamna ca e. Daca ai retineri in a-i da si Sophiei, nu o fa, mancati voi si ei ii razi doar cascaval deasupra. Oricum eu sunt de parere ca smantana aia va fi buna si intr-o saptamana, la cate are in ea...

Mergi la inceput