Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
epopeasca spune:
Mi-ati facut pofta cu praful de roscove O sa caut si eu
26 + si mami de Andreea Luana
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IuliaCospy Laurika, o sa zica fetele ca iar ne-am vorbit. Am scris amandoua in acelasi timp, acelasi lucru! Ioana, da cam asa e cu kg. Eu l-am intrebat dimineata pe al meu, shimbandu-mi tinuta din ultimele 2 saptamani caci nu prea mai incap in rochitele de negravida, prin care si vede bine burta , zic, spune drept asa-i ca arat ca o balenuta?! Pe el il buseste rasul, si imi spune foarte inocent, nu iubita, nu arati si eu ar trebui sa il cred, nu?! Iulia, mami de Sara Andreea si 20+ |
nici eu nu am facut la copil mai mult decat vaccinurile obligatorii, nu sunt de acord cufortatul organismului.prefer sa faca diverse boli ale copilariei acum,sa-si faca imunitate,sa primeasca fructe si legume mereu, de 2 ori pe saptamana mancare fara carne, nu se exagereaza cu nimic inniciodirectie.desi setot gasescbinevoitori care sa dea sfaturi:).
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 22+ cu
vreausaninga spune:
M-ati facut curioasa cu praful asta asa bun si merg si eu sa-mi cumpar
In alta ordine de idei,zic sa facem un efort sa nu ne mai afecteze nimic din jur,cele care suntem mai sensibile, si sa multumim lui D-zeu ca suntem sanatoase si noi si familia si bebeii, ca azi am auzim o p[oveste tare trista.
24
"buburuzul"
ary_v spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mami_de2 Ary, si eu am scos deodorantul ca am impresia ca daca il folosesc mi se umfla numai la subbratul drept un ganglion..o fi de la deo, o fi de la sarcina abar nu am..cert e ca medicul ginecolog m-a palpat si nu a simtit nik.. numai eu in capul meu simt..asa ca am scos deo si mi-am cumparat piatra de alaun naturala! (e deo natural din mina proveni parca- potassium alaun fara miros, dar nu favorizeaza microbii deci fara mirosuri neplacute) |
Mami, eu tot din cauza asta am scos deodorantul, dar nu e de acum problema, e mai veche. Faceam noduli sub brat si simteam in partea dreapta spre san o tensiune, nu era durere, un inconfort. Eu piatra de aia nu gasisem la noi si mi-a trimis cineva din afara. Apoi am gugalit si am vazut ca e de doua feluri, naturala si sintetica. A mea e amonium alum, deci varianta sintetica . Intre timp am descoperit bicarbonatul care mie mi se pare mai eficient decat piatra.
vreausaninga spune:
Loona, si noi suntem la regim mai mult vegetarian,ca e mai usurel pe caldurile astea. Asa ca la meniu avem ghiveci cu o lingura de orez fiert langa, si am facut o super ciorba din pleurotus, dar reteta de ciorba de burta yummy.
nu stiu daca e o idee buna sa dau meniul "pe post", poate sunt mamici pofticioase
24
"buburuzul"
Mami_de2 spune:
Doura chiar vroiam sa te intreb.. tu cum faci laptele de susan? si eu ma chinui sa pap susan ca stiu ca are calciu dar in afara de o lg in iaurt dimineata nu stiu cum sa il pap;
aseara mi-am dat comanda de un ulei de susan presat la rece..
si pt sosuri..dar cica e ff bun si pt piele la gravide...
23+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
onutz83 spune:
Heeelloo, iezi cucuieti!
Inca am creierii in dungi dupa ziua de ieri si dimineata de azi la serviciu, dar a trecut
Norocila, multumesc pentru sugestie, chiar iar vit. C toata sarcina, dr. a zis ca e f. important.
Vitaminele mele prenatale sunt un fel de apa de ploaie, destul de slabute, din cauza asta suplimentam pe unde recomanda dr.
Looana, am citit ca este recomandata administrarea vaccinului antigripal la gravide dupa trim 1 de sarcina:
Vaccinul antigripal poate fi administrat femeilor gravide sau celor care alapteaza?
La femeile gravide exista un risc crescut al complicatiilor, deoarece gripa poate duce la intreruperea prematura a sarcinii si avort. Vaccinarea antigripala este recomandata femeilor gravide care in sezonul de gripa se afla in/peste saptamana a 14-a de sarcina.
Vaccinul antigripal inactivat este sigur si nu are consecinte negative asupra fatului.
Vaccinarea nu se efectueaza in cursul primului trimestru de sarcina.
Vaccinul antigripal nu este contraindicat pentru mamele care alapteaza. Mai mult, anticorpii produsi de mama ca raspuns la administrarea vaccinului creeaza o protectie suplimentara pentru copil.
sursa: www.gripa-vaccin.ro/intrebari.php#18" target="_blank">http://www.gripa-vaccin.ro/intrebari.php#18
Eu nu cred ca-l voi face.
Ce norocoasa esti ca-l vezi pe 3d la fiecare 2 sapt
Angelique, felicitari pentru 21s Creste burtica, creste?
Mami, ai dreptate, o plimbare pe bulevard e mai nociva decat vaporii de la oja
Mie mi-e groaza de ce aer respiram.
Si puiul meu se linisteste cand pune tati mana, clar il stie de frica, dar cand pun eu da cu incredere
La mine piatra de alaun nu a functionat si nici deodorantul natural cu bicarbonat de sodiu.
M-ai omorat cu gulasul de vita
Poooopics!!! Doamne, cat am putut sa rad
Pe de-o parte ai dreptate, dar mai sunt persoane pe care le vezi o data pe an, de la ele eu una n-am nevoie de comentarii/ constatari/ complimente/ pareri.
Vreausaninga, zi reteta de ciorba de pleurotus, eu ador ciupercile astea, teeee rooog!!!
Onutz 23+ cu Lucian
vreausaninga spune:
Onutz, cu drag iti spun reteta, ca nu-i nici un secret
Eu am luat o caserola de ciuperci de 500 gr din supermarket, le-am spalat si le-am taiat fidelute (can cat bucatelele de burta in ciorba).
Legume pui de care vrei, eu am pus ardei,ceapa, telina si morcov razuit, le-am calit putin cu ulei si sare ca da o culoare faina ciorbei. Apoi adaugi apa si cand fierbe adaugi ciupercile.Dupa ce s-au fiert ciupercile, faci un sos de smantana cu 2-3 galbenusuri de ou, il pui in oala si stingi focul.Neaparat de adaugat boabe de piper si foi de dafin. Optional, dupa cum iti place, zeama de lamaie in smantana cu ou si un catel de usturoi zdrobit.Se poate firbe si un os cu carne inainte de a adauga ciupercile ca sa nu fie asa light.
Sper ca am fost coerenta!
Pofta buna
24
"buburuzul"
Bubulina42 spune:
Neatza, fetele!E 7.23 la noi, ne-am trezit amandoi si asta micu zice sa vin sa va pup, ca nu am avut timp ieri decat de doua vorbe,insa nici azi nu stiu daca o sa pot mai mult, am o saptaman grea la job si cam la fel home.
Ilinca, bun venit, lasa teama de-o parte, gandeste-te ca ai o fetita si ca atunci cand are sa fie adolescenta tu aisa pari sora sau prietena ei ce buna.In plus, chiar puteti fi cele mai bune prietene!
sarcina usoara, curaj si bebelina sanatoasa si mancacioasa!
Onutz, cum te mai simti, cum e gatul?
Ce mai face piciul?
Fetele, eu inca imi dau cu oja, desi port mereu unghiile taiate scurt, ca asa imi plac, - dar imp este sa fie f ingrijite.
Sa va feriti de oja cu sidef sau sclipici, alea sunt rele si cand nu suntem insarcinate.
Ca acetona, am gasit niste cutiute aici, super, cu miros de piersici, pepene sau para-care nu au nici o legatura cu acetona, e o solutie uleioasa care le sterge foarte bine si nu mai inspir nebunia aia.Altfel iar apelam la sot, ca el e in ultima vreme cosmeticianul meu.
Eu obisnuiam sa imi fac suvite, insa am spus pauza pana dupa nastere; insa e foarte ok, culoarea mea e blond-cenusiu, asa ca oricum lumea crede ca ma vopsesc
Dragelor, Nicholas al meu zici ca e facut din somn, doarme toaaaata noaptea fara sa zica pas, e greu ca o piatra, cred ca trage la sforaieli de zor, mor de dorul lui, iar dimineata cand ne trezim, povestim un pic si tzopaim asa, sa vada mami si tati ce ma joc eu prin burtica, fericit si abia trezit Un scump, suntem innebuniti deupa el!
Eu nu iau nimic altceva decat vitaminele alea pe care le iau de la inceput si acidul folic.
Norocila, a fost imposibil sa iau Pregvit, banuiesc ca asta iei- eu dupa pastila cu fier, de dimineata, vomitam imediat, asa ca am trecut pe Materna si de atunci asta iau
Dannah, repet,fa cum zice Alma, imagineaza-ti ca ai un buton Ignore imaginar si zboar-o din gandurile tale pe rautacioasa de cumnata! eu nu am avut inca astfel de comentarii si eu, de regula, nu tac, am replica imediat.Sotul meu e un leu ca un mielusel, probabil ca el ar cauta sa pareze sb asa, calm, frumos, linistit, eu zdrang, am trantit-o imediat daca nu imi convine ceva, imediat iau foc, nu mai sunt cum eram in adolescemta de jeleam acasa dupa fiecare rautate, de nu mai puteam..
Vorba lui Onutz, si eu cred ca asta mic seamana cu iubi meu, prea e cuminte si linistit, fata de zapacenia care sunt eu! Dar ! cum zice siIulia, de dansat am dansat si eu la botez de am rupt, chiar si hore-si nu l-a deranjat:), sper sa ii placa sa danseze, daca nu-il invat eu sa ii placa, fiindca eu sunt innebunita dupa batzaiala:)
Loooana,ce minunatie ai tu in burtica, o frumusete, mai mai mai!!
Popi, bine ca ai scapat! nu stii cat de fericita ar trebui sa fii ca ai scapat asa usor de vanzarea casei, mai ales pe vremurile astea! Bucura-te si hlizeste-te in casa noua, nu mai boci, ca te spun lui Mara!
Gata, fug, ca e tarziu!
Zi buna, aveti grija de voi mamicilor si continui sa citesc mai tarziu de unde am ramas azi-noapte, cand am ajuns la calculator.
Va pup pe toate!!
23 + cu Nicholas
fericitaaaaa!
vreausaninga spune:
Si eu as vrea sa-l vad pe bebe mai des, mai ales ca e tare fotogenic sau "echogenic".La 4D isi intorcea capul dintr-o parte in alta sa ne arate cat e de scumpet el, cred ca nu ma pot abtine si ma mai programez la un 4D in cateva saptamani.
Sa aveti o zi racoroasa ca la noi e tare bine de ieri incoace!
24
"buburuzul"