Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Dannnah felicitari pt cuculetz acuma ai o frumoasa pereche
Ilinica te mai felicit incaodata pe ziua de azi,nu te alta dar esti oradeanca de-a mea
Fetelor pe unde sunte-ti ,la tv
O seara buna

Looana +25Flor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Dannah ce bucurie imensa!!! pereche!! Felicitari!!!
cred ca sunteti in al 9 lea cer!! nu imi pot imagina ceva mai frumos decat asta! jur!! sper sa traiesc si eu asta peste cativa ani:X:X:X

ps: am mai pus si eu poze la album..am fost sambata la un botez si mi-am pozat burtica si inainte si dupa ce m-am dus la ''cumatrie'':)

https://picasaweb.google.com/102193628299565059717/Mami_de_2#5771427860081946546

23+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna dimineata!

dannah felicitari pentru baietel!

Looana chiar daca sarcina ta decurge foarte bine de la 40 de ani e coniderata sarcina cu risc. Presupun ca tu esti asigurata privat daca ti se face eco la fiecare control. Eu sunt asigurata la stat (Tkk), e ok, dar casele de stat preiau doar 3 eco pe sarcina si o morologie. Daca vreau eco suplimentar trebuie sa o platesc, doctorul meu ia 40 de euro pe o eco. Oricum ecograful lui nu e spectaclos, e unul 2 D, pentru morologie am programare la altul.

Azi e ziua cea mare, la 9 am programare la morfologie, inca mai sper sa am si eu o pereche, oicum si cu 2 baieti o sa fiu mulumit dar o sa fiu soacra rea sigur.

Eu la prima sarcina am mancat cat am putut de sanatos, carne nu prea am mancat ca n-o suportam. Dar fiiumiu e un sclifosit mare, nu mananca decat cateva feluri de mancare, nici vorba de tocanite sau mancaruri cu sos iar fructe doar mere si banane. Acum, la a2a mananc total aiurea aproape doar fructe si dulciuri toata ziua. Sper sa nu ma ingras prea tare, deocamdata sunt la greutatea cu care am inceput sarcina (60kg) pt. ca in primul trimestru am slabit 5 kg.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Buna dimineata mamici si burtici!
Dannah felicitari pentru print, sa fie sanatos si sa se balaceasca cuminte pana la termen.
Bubulina, daca bebe refuza usturoiul poti sa prepari ciorba si fara...nu-i asa o diferenta!
Si eu raportez un jucaus de mama focului....aseara cred ca a facut o intoarcere cum a "vazut" el la baietii de la Olimpiada si a produs niste valuri uriase de m-am si panicat .
Va doresc o zi frumoasa tuturor

24
"buburuzul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Hop si eu dupa 4 zile de leneveala. Cupilul il am in delegatie la Cheia si n-are traba de masa, da o tine la telefon cate 20 de minute. Am mai facut cate ceva prin casa, da nu mult ca mi-a fost lene. Profit si eu ca acus vine septembrie si incep iar scoala .
Bebe misca si el cu ghionturi mici si se linisteste cand pun eu mana sau tasu. Cand de rostogoleste mai ia asa cu o caldura in tot corpul si imi simt stomacul in gat. A inceput sa imi placa cand face asta .

Ilinca Bine ai venit! Felicitari pentru fetita si pentru decizia luata.

Dana Felicitari pentru baietel.

Ati scris muuuult si v-am citit cam pe sarite. O sa incerc sa tin pasul cu voi de la munca, acasa e prea mare tentatia sa stau in pat.
Eu am facut capitolul si am stricat cate ceva pe acolo. M-am sters dar au aparut niste enteruri in plus, scuze.

Nicoleta 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Agiuta Stai sa iti fac cunostinta cu fimea. Nici ea nu mananca chiar orice. Are doar 2 feluri de ciorba care ii plac, carnita doar de pui, fructe doar banane si suc de portocala, iar legumele trebuie sa le pasez daca vreau sa la manace.

Nicoleta 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Neata!

Dannah felicitari pentru crai!

Eu ies la raport cu stari pandalioase acute, dorinta de a-i crapa capul jumatatoiului (care n-are nici cea mai vaga urma de tact si habar nu are cand sa taca - eventual tot timpul, mai putin cand ma ridica in slavi), de a ucide toti soferii care-mi stau in cale (da, mi-am descoperit veleitati de Schumi) si in general ma simt asa ca un diavol tasmanian sau ca PacMan (daca vi-l mai aduceti aminte).
(v-am exemplificat toate starile mele )

Zi frumoasa, fetele!

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata fetelor!
Noi am fost aseara la morfologie si dr ne-a confirmat: o sa avem un baietel. Am plecat de acolo buimai si plangand-ranzand. Are mama o fetita si acum si-un baiat. Apoi ne-am intalnit cu ai mei si cu Sara, careia i-am spus ca va avea un fratior si foarte serioasa ne-a intrebat, gata v-a spus, ati aflat ce o sa fie. Apoi a facut mai, mai la poze si a pupat burtica. E tare scumpa si imi doresc din tot sufletul sa se inteleaga si sa se joace cu fratiorul ei. Probabil ca tot ea va alege si numele, in cele din urma.
Pe bb l-a masurat si e perfect in grafic. A misunat tot timpul de n-am putut sa-i vedem mutrita aproape deloc. L-a un moment dat a dus degetelul la gurita ca si cum ar si zis ssst, liniste, apoi si-a pus palma pe fatuca, spre frunte - aoleu ce ma chinuiti aici, si in cele din urma s-a intins cat e de lung, inpingand cu capul si talpitele in uter, exact ca un berbec, vorba dr.
Vestile mai putin ok sunt ca am IR-urile cam mari (0,77 si 0,73) si un fibrom retroplacentar (13/7,4 mm). Sper sa nu imi puna pobleme niciuna dintre cele doua. Medicul meu mi-a zis pe la 12 sapt de fibrom, dar zis ca e o gluma proasta pt ca aparatul nu era cine stie ce si eu nu vedeam mare lucru, dar a avut dreptate. Sa vedem ce zice acum. Mai are cineva asa ceva sau a mai auzit de astfel de situatii? Mama mea a avut la un moment dat uter fibromatos, deci probabil ca o mostenesc.

Danah, felicitari pt baietel! Si voi tot pereche
Ilinca, felicitari MAMI, ai tot respectul si admiratia mea! pentru tine si un pt bebelina ta
Angiuta, succes azi la doctor. Sa ne spui cum a fost!

O zi minunata va doresc fetelor!

Iulia, mami de Sara Andreea si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

neata fetele,

am fost si noi aseara la doctor sa vedem copilul, e bine, are 750 grame la aproape 27 saptamani, e cu capul in sus, dar a zis ca are timp sa se intoarca, sper..., in rest toate bune, revenim peste o luna la control , peste 1 saptamana fac si vaccinul pt rh .
tin pumnii fetelor azi la morfologie , sa veniti cu vesti bune!!!

o zi usoara

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
26+ de si mami de Dienutza 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Neata fetelor!

Vreausaninga felicitari pt Baietel!!!!:*
Iulia Cospy si tu cu pereche! vai ce frumos!!! felicitari!!
ps: mie nu imi plac Ir-urile alea ale tale..eu oricum sunt obsedata de ele!;)) sunt f mari.. nu vreau sa te sperii, dar mai bine sa te panichezi un pic acum si sa iei atitdine decat sa fie altceva. Alea-s mai mari pana in 18-20, poate 22 de sapt ..nu si dupa!Ieii ceva tratament pt ele?? EU stiu ca tre sa fie 0,5- 0,6 maxim..ce e peste se hraneste bebe destul de greu.. eu aveam 0,7 cu 0,5 si medicul meu hematolog mi-a sarit in cap greu!! deci imagineaza-ti! Tine-te de monitorizari cu ele si nu le lasa asa...daca nici dupa 22 de sapt nu se micsoreaza sa nu stai asa! cere tratament pt micsorarea lor sa nu cumva sa ramana bebe in urma..monitorizeaza-le un pic data viit. !!!

Valicutza ce flacau mare ai tu acolo! bv!!:*

23+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput