Hai Dana! Bravo Ned, Michelle, Pusi, Valy! (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bine ai venit pe lume clara de michelle

si pt fetele care asteapta bbii asa de incurajare:

Mergi la inceput

azi a facut pitic 2 saptamani (practic azi ar fi avut DNP ul)

si a stat la san cu orele
cel putin acum seara e la san de la 8 de cand am venit cu el si fratesu de afara (si e 11 ceasul)
lapte vad ca e insa am impresia ca il incearca ceva colici dupa ce chiote trage....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Fetele care alaptati,eu nu inteleg de ce-i mai dati la bb si cu biberonul???Nu e prea complicat apoi cu spalat si sterilizat de sticle?
Eu ma rog sa am lapte si sa nu vad o sticla prin preajma.

pt cand tr sa pleci undeva unde nu il poti lua cu tine

Unde nu-l poti lua???
Eu l-am avut breloc dupa mine peste tot.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

40+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Felicitari Michelle. Bine ai venit Clara! Sa cresti sanatoasa, frumoasa si sa umpli viata cu bucurii parintilor tai!!

Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Felicitari Michelle, bun venit Clara!

Multumesc fetelor pt sfaturi. AM luat legatura cu o consultanta in lactatie si vine maine pe la noi. E si medic pediatru, deci abia astept sa vad ce zice de bebe.
Azi am luat cantar si am fost socata sa constat cat de mult a luat in greutate. La nastere a avut 2880, a scazut doar 80 grame in maternitate pt ca a fost pe perfuzii din cauza hipoglicemiei, iar azi, la fix o saptamana are 3250!!!! Oare e prea rapida luarea in greutate? Toata ziua s-a cerut la san ( Slava Domnului, ca s-au mai golit pietroaiele ) ...

PS:am pus poze cu pitica pe Picasa

39+ Ana Grace

Mergi la inceput

revin cu 2 intrebari:

1. de la ce firma folositi apa termana? e vreuna mai deosebita? cea data de dianami nu o au la farmacia de langa casa

2. ce tampoane pentru sani folositi? ma gandeam sa imi iau unele refolosibile, am vazut ca 4 bucati de la mendela costa 54 lei si 6 de la avent 48 lei;
acum am unele de unica folosinta sanaosan (15 lei cutia) dar se consuma repejor si ma gandesc dc nu e mai ok cu unele refolosibile (inteleg ca se pot spala la 40 de grade)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Felicitari, Michelle! Bun venit Clara, sa fii sanatoasa, norocoasa si cuminte!

Eu am apa termala Avene.
De la Aderma iti trebuie sapun sau crema. Si Avene are creme pt. piele f sensibila (de ex. Trixera).

Tampoane refolosibile am de la Avent, se spala ok, dar trece laptele prin ele daca se umplu rau, nu au strat impermeabil.
De unica folosinta folosesc ce gasesc la farmacie, am avut pana acum de la Bella, acum mi-am luat de la Farmacia Tei o cutie de Elanee sa le incerc (13.5 lei) si Lansinoh 60 buc la 28 lei (am mai avut din UK si sunt bune). Tot Lansinoh am si pungi de stocat lapte.
Avent refolosibile costa 36.5 lei la ei.

Am baut o cafea pe la 7 si n-am somn, trebuie sa-mi cumpar una decofeinizata pt cand ma apuca pofte din astea. Bebe doarme bustean .

Edit. Gabriela, poti folosi creme cicatrizante dupa ce iti scoate firele si operatia este bine prinsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

revin cu 2 intrebari:

1. de la ce firma folositi apa termana? e vreuna mai deosebita? cea data de dianami nu o au la farmacia de langa casa

2. ce tampoane pentru sani folositi? ma gandeam sa imi iau unele refolosibile, am vazut ca 4 bucati de la mendela costa 54 lei si 6 de la avent 48 lei;
acum am unele de unica folosinta sanaosan (15 lei cutia) dar se consuma repejor si ma gandesc dc nu e mai ok cu unele refolosibile (inteleg ca se pot spala la 40 de grade)

Apa termala Avene sau LaRoche Posay, sunt cam 38-40 lei tubul mare de 300ml.

Tampoane de san am chicco, o cutie de 30 buc a fost 25 lei. Inca nu am folosit pt ca nu curg sanii, abia azi am avut "bucuria" asta... sper sa insemne un inceput de sfarsit al furiei laptelui, ca pana acum se angorjau si munceam mult pana sa inceapa sa curga. Acum cand alaptez la un san, celalat incepe sa picure.

39+ Ana Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Apa termala gasesti si Vichy, ivatherm sau Uriage. Eu una prefer Uriage.

Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Aici nu a mers forumul, nu stiu de ce.

Felicitari Michelle! Bine ai venit Clara!

Aruba, am vazut-o pe frumoasa ta Ana, bruneta cu ochi codati ca mama ei. Sa creasca mare, sanatoasa si fericita! Ma bucur ca ai depasit furia laptelui, de acum e normal sa curga sanii. Ai sa vezi ca totul e mental, cand bebelusa incepe sa planga de foame, sau doar sa se foiasca spre trezire, sanii incep sa curga. Ma repet acum, fascinanta masinarie e corpul unei femei! E foarte bine ca ia fata in greutate, dificil e cand nu ia destul. Proba cea mai buna ca se alimenteaza bine.

Trimit ca fierbe ceva pe foc, revin.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput