Hai Dana! Bravo Ned, Michelle, Pusi, Valy! (54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Laura schimbarea laptelui s-ar putea sa-i dea dureri de burtica si de aia vrea sa suga mereu, crede ca-i e foame. rabdare mamico, se aseaza ele la loc.

DANA??? Ai nascut?? are cineva numarul ei? ca prea e suspecta absenta ei pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Biri, cum zici la tarate in eng. si unde le gasesti?

Pot da la bb ceai de musetel sau de fenugreek (un fel de fenicul, seminte, decoct la rece)?

Laura, rezista si instaleaza-te comod, pune o perna la spate, uita-te la tv asculta muzica ce-ti face tie placere. tine la indemana apa suc sau ceai.

scriu pe scurt ca si eu alaptez acum...

chiar, cine are nr. Danei, macar un mesaj.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

eu stau pe terasa si astept sa se termine curatenia, a venit gagica mea, ce m-as face fara ea

Fleur nu fa decoct la rece, trebuie oparite nitel plantele sau orice ii dai sa nu fie ceva bacterii pe acolo. taritele se numesc bran, si am gasit la supermarket la whole foods, oat bran sau wheat bran.

Ada tu aveai numarul Danei? poti sa-i dai un sms?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

multumesc de welcome back, fetelor!

laura, si la mine bb eric are crampe si cand pun colief in lapte (fie ca e lm sau lp), se linisteste. nu cred ca crampele luibb au vreo legatura cu laptele tau. la mine ambii bb-i mananca si lm si lp si doar bb1 are colici. cred ca durerile astea de burta tin mai degraba de structura fiecarui aparat digestiv al bebelusilor decat de ceea ce mananca mama. bb eric al meu este mai sensibil decat marc (asa a fost inca de la nastere).

aruba, ce figura esti cu iesitul cu fata! nu are de ce sa iti fie frica. noi am iesit de cateva ori si au plans doar o data. aveam lapte la noi, dar daca i-as alapta la san, nu mi-ar fi nici o jena sa scot tzitzi in public si sa mufez.

ada, eu pt sfarcuri folosesc Lansinoh. pompele astea imi cam zgandaresc sfacurile, dar crema asta este bestiala. am comandat de la farmacia tei.

porumbita, noi am cumparat 2 manduci de pe hiphip si suntem f incantati. e drept, sunt scumpe, dar merita banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Eu ii dau si 5 pic de protectis dimineata si mie mi se pare ca mai rau am probleme decand ii dau , am citit la odiseea de mai ca mai sunt fete care nu au fost multumite de ele si au vazut ca se constipa . De maine i le scot si raman cu sab simplex si infacol .
Colieful , este cel scum cred , nu ?

Relaxare placuta Biribu

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Tarate de la plafar, fulgi mai mari, nu din aia macinati.
Punga improvizezi din tifon sau o bucata perdea ca mine, am cusut-o ca un saculet (o fol si la gingerata ), sau faci ca Biribu.apoi se arunca.

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

felicitari ned si michelle! multa sanatate si noroc bebelusilor si voua recuperare rapida!

maine e ziua cea mare si pt noi; la 7 dimineata avem programata cezariana la medlife, sper sa se termine totul cu bine

dau de stire cat de repede pot

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

roxi25 scoatem sa fie bine

balanta ms. poate imi conving sotul ca merita investita

biribu, ilenuta ms de pont; o sa iau tarate din alea mai mari (ca am din cele mici)

daconst nu a dat nici un sms nimanui?

laura noua ieri pediatra ne a recomandat baby's jarro-dophilus http://www.vitaplus.ro/produse/Pentru_copii_si_mamici/243/Baby_Jarro-Dophilus_+_FOS_+_GOS

e scump, costa 90 lei insa zice ca e mai bun ca Protectis sau ca Bifido Baby

eu deocamdata ii dau doar infacol

seara asta a fost tare greu pana i am pus la culcare; bb a vrut doar la san ca il durea burta, ala mare cerea atentie/mancare/dus... si are totusi 3.5 ani trebuie si el ajutat... si sotul abia pe la 22:30 ajunge de la munca...

sper sa nu vb aiurea dar azi e prima zi din ultimele 6-7 sapt cand simt ca s-a mai remis hemoroidul... imi vine sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mai e vreuna din voi careia nu i s-a inchis cezariana?

ca vad ca nu da nici un semn sa se inchida cei 1.5 cm care nu au facut inca aderenta (sunt chiar pe centru)
supureaza putin si de durut nu doare/ustura

dau cu betadina/baneocin pudra si tin leocoplast de hartie acolo

insa nu se inchide...

dc aveti ceva tipsuri sunt binevenite ca duminica fac 3 sapt si ar cam fi cazul sa se inchida si cezariana asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Noi pt colici, desi nu am vazut inca sa aiba, folosim Espumisan. Ii dau doar seara, la ultima masa, 10 picaturi.
Azi a plans cam mult si nu a mai dormit ca pana acum. La 15, cand a mers bona la cresa dupa Raisa, i-am pus feonul in dreptul burticii si in 3 minute dormea.

Mergi la inceput