Hai Dana! Bravo Ned, Michelle, Pusi, Valy! (54)
Raspunsuri - Pagina 13
ali24 spune:
buna dimi.
va invit la ceai...
balanta bine ai revenit
am vazut pozele cu toti bebeii.daca tot doarme denis din nou cu burtica pe mine am zis sa nu il deranjez si am avut timp.
sunt toti niste frumosi.avem o livada cu piersicute numa bune de papat.
ramona noi facem botezul la 7 sapt.si abia astept
voi mergeti undeva in concediu cu bebe?eu parca as merge dupa botez dar mi e frica.nu o fi prea mic?si daca mergeti ce alegeti?munte?statiuni cu apa termala?eu la asa ceva m am gandit.nu vreau mare ca e prea departe si e si prea mult soare.daca e sa merg vreau ceva mai cu umbra.aveti ceva idei???
Laura32 spune:
Ali si noi vrem sa plecam la sfarsitul lunii septembrie chiar inceputul lui octombrie , sa ma scapam de canicula , nu vreau sa merg undeva si sa stau prea mult in camera ca este foarte cald ziua . O sa alegem zona de munte , nu vreau mare ca este ft cald si ma oboseste si pe mine si la cat de " bine arat" numai la mare nu vreau
La munte ne-am gandit , undeva pe la Vatra Dornei , Campulung Moldovenesc sau Herculane . O sa ne decidem atunci , nu vrem sa iesim din tara anul asta mi se pare prea mic la 3 luni , o sa avem timp la anul mai mult . Ali , bb al tau cam are acelasi program cu al meu . Voi unde vreti sa mergeti la munte ? poate ne intalnim
Ramona , noi facem botezul aproape de 8 sapt .
Fleur , multumesc de incurajare , asa este o zi mai usoara una mai grea
Balanta , iti doresc multa rabdare cu bebelusii
Ada , ce ai avut tu program incarcat dar ce ai si de aici in colo , mare grija cu tinutul in brate , cred ca ii place , dar il doare burtica ? am inteles de la tine ca prematurii nu au colici .
Dana , spune-ne ceva de printul tau , a sosit ?
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
ali24 spune:
laura am observat si eu ca avem program cam asemanator. si eu ma gandeam la munte ptr ca vreau sa ne putem plimba in voie si sa nu trebuiasca sa ne ascundem prin casa de soare.si as vrea ceva pensiune,hotel care sa aibe eventual si piscina si ceva loc de joaca ptr copii ca sa nu se plictiseasca nici rafi.mi a trecut si mie prin gand herculane.ai mai fost cum e acolo?eu am fost doar cand eram mica si nu mai stiu cum e.
fleur pe ceaiul ce il am eu scrie ca e din>menta,fenicul,musetel,chimin
dana hai cu vesti
freedelia cum mai sunteti?
delia mai da ne vesti depre printesita laila.cum sunteti?nu vi a dat drumu acasa?
maria0408 spune:
Buna dimineata mamici si burtiki.
Porumbita bafta la control cu Victor, este foarte bine ca vrea sa verifice piciorusele acum. Mie la Ana nu mi-a vazut nimeni tal val-ul pana la 7 luni cand am schimbat pediatru, care m-a trimis urgent la ortoped. Urmarea a fost ca timp de 2 ani am facut kineto- maqsaj si fizioterapie lunar, iar fetita a purtat orteze cand dormea timp de un an. Medicul de la fizio imi spunea ca daca o aduceam imediat dupa nastere, in cateva luni se remedia pozitia. Noi am facut tratamentul la ambulatoriul de la Gr.Alexandrescu, au medici foarte buni.
Laura, hai ca exista speranta sa poti dormi o noapte legata si pe la 2 ani.. Cum te mai simti?
Ali noi am fost acum vreo 4 ani la Herculane, peisajul foarte frumos, insa statiunea era in paragina, cel putin vechile centre spa nu erau deloc intretinute. Se construiau insa multe pensiuni din fonduri europene, poate au fost finalizate pana acum. Se spune ca este locul cu aerul cel mai curat din tara, lucru foarte bun pt. bebe.
Haide Dana, te asteptam cu vesti
Cami si tu aveai DPN la sf. luni, cum mai esti?
Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu
ilenutza spune:
Neata la un ceai
Valy, felicitari pt bubulina , sa va aduca numai bucurii!!!
Noi avem bubite de caldura la gat asa ca am executat de dimi o baie cu apret, am facut si ceai de pelin cu galbenele si asteptam rezultatele
Freedelia, of, ce necaz pe voi, uite o pajiste de flori de la noi
Ieri am facut o plimbarica in wrap, se uita lumea ca la urs, of course.Azi iesim cu caruciorul ca sa mai luam una alta de la piata.
Pup nectarinele
Ile , mami de V si A ,
Kimmy spune:
Buna dimineata!Haideti la un ceai.Eu bag vreo 2 cani,ca azi ma simt mult mai fleoscaita sa zic asa,fata de cum erau ieri si alaltaieri sanii.E drept,ca si Emma parca a papat mai des.
Azi i-am spalat fundicul la chiuveta,ca incepuse sa i se inroseasca putin fundicul si plangea la schimbat.Am observat ca si buricutul parca da semne ca ar vrea sa scada,mi-e tare groaza de facut igiena pe acolo,o curat cu spirt,asa mi-au spus la spital,dar urla saraca foarte tare,sigur o pisca.
Voi ati facut baita la bebei inainte sa cada buricutul?Eu o mai spal cu prosop ud,dar mi-a fost groaza pana acuma sa-i fac baie.Azi are 8 zile.Oare ar trebui sa-i fac?La chiuveta i-a placut tare tare mult.De nu ar fi asa buricul,i-as face sigur.
Biri,ai drepate,chiar m-am uitat la poze cu Timi de la 5-6 zile,si e leita!Atata doar ca e diferenta de greutate,in rest chiar si semnele de nastere sunt la fel,are V in frunte si o pata pe pleoapa stanga.Si Emma are par mai putin si mai deschis la culoare.
Poate o sa pun intr-o zi 2 poze sa vedeti ce tare seamana
Ma duc sa ma intind un pic,ca ieri am exagerat,am spalat si pe jos,si ma doare putin operatia.
adarev spune:
Accept orice si ceai si cafea ca nu mai pot. Eu, doar ma vaiet pe aici. Am noroc ca am unde, ca acasa oricum nu ma crede nimeni. Nectarel , s-a trezit azi noapte din doua in doua ore.Si asa o tine si acum. Are o viteza cand se repede pe titi de zici ca vrea sa -l inghita cu totul. Ma dor sfarcurile de innebunesc. Ile, parca tu ziceai ca in fiecare carte se vorbeste si despre prematuri.eu, cred ca astept mura-n gura. Al meu cred ca este prea mic sa-l pot pune in wrap. Oricum, sunt derutata rau cu varsta asta corectata. De fapt, il serbez pe 14 mai dar eu numar lunile de cand face patruzeci de saptamani.Toata lumea i-a admirat sandalele lui Nectarel. Sunt marimea16 de papusi.Fetelor, am chemat o pediatra, oricum eu merg numai la Polizu la controale, dar asac sa mai avem o parere. Am crezut ca fac infarct. Mi-a facut o lista cu ce am voie si ce nu. Adica, carne de porc nu, nimic prajit, totul fiert si bomboana de pe coliva sa nu ma vopsesc. Bine ca a auzit si al meu, ca acum ma bombane cu vpositul. I-am spus ca prematuerasii nu fac colici si ea mi-a spus, ba da cand face trei kg. Ma rog, alte principii.
Ada
nycosia spune:
neata fetelor!
kimmy si eu am avut emotii la prima baita dar am gasit pe you tube filmulete cu pediatra Ana Culcer cum se face baita..cum se face toaleta ochilor,nasului,buricului... si mi-a fost de folos!
http://www.youtube.com/watch?v=J70uM8vHk2k
pt fundulet am cumparat o crema preparata in farmacie la 6.5 lei si bate orice unguent...sunt sigura ca gasesti si in orasul tau la farmaciile care prepara medicamente!
O zi racoroasa si fara colici!
maria0408 spune:
Fleur eu i-am dat fetitei apa plata fiarta pana pe la 10 luni, dupa aceea simpla, ceaiurile nu i-au placut deloc.
Ada ce legatura are mama vopsitul cu alaptatul? eu zic sa ii asculti in continuare pe cei de la Polizu ca ai vazut ce bine i-a mers lui Nectarel, iar daca pana acum cand era mai mic l-ai alaptat si ai mancat normal, este un nonsesn sa te apuci acum la cateva luni de regim.
maria0408 spune:
Fetelor uitati ce placere poate fi o baita pentru cel mic [http://pinterest.com/pin/178947785164631187/][/url]