Hai Dana! Bravo Ned, Michelle, Pusi, Valy! (54)
Raspunsuri - Pagina 10
maria0408 spune:
Nico eu la fetita nu am fiert niciodata apa pt.baita, nu vad necesitatea.Oricum pe bebe il
speli de mai multe ori pe zi, dupa fiecare scaun si atunci ti-a recomandat sa fierbi apa? Sincer mi se pare timp si energie pierdute, plus ca risti ca bebe sa dezvolte o sensibilitate nejustifacata a pielii.
Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu
ali24 spune:
maria sunt aici la apel.am gasit ursitoare dar nu m am hotarat inca daca sa mai iau sau nu
felicitari noilor mamici.sa va traiasca minunile sa creasca mari si sanatoase
dana leutul tau chiar se tine tare pe pozitie.iti pun pe maine niste majorete si te asteptam cu vesti
of laura imi pare rau de ce ti s a intamplat.cred ca e greu tare .dar ce antibiotic ti a dat?eu am luat in primele zile augumentin si am putut sa si alaptez.nu a avut ceva antibiotic sa iti dea cu ,care sa poti si alapta?somn linistit sa aveti
nico eu il spal cu apa de la chiuveta.eu il adorm ori la san ori leganat in brate
v am tot citit in reprize si nu stiu ce mai trebuie sa va scriu.
noi am avut de la 8jumate pana acum concert.l a durut burtica si a vomitat in jet si a facut kk de vreo 3 ori.a fost necajit tare.sper sa fi fost doar ceva de moment si sa nu fie vreo enterocolita ceva.ca de aia mi e frica.si parca a si papat mai putin azi.acum doarme linistit doar ca e cu burtica goala ca nu a mai vrut sa pape dupa ce a vomitat si a facut kk.
va pup.somn linistit si legat sa aveti(ca asta imi doresc si ptr mine)
Fleurdelise spune:
Am vazut pozele: Bea, Aruba, Kimmy, frumoase printese aveti, aproape mi-au dat lacrimile. Avalansa de frumusete si gingasie la piersicutele noastre! Dannett, Roxypuy si cine mai are fete ca nici nu mai stiu (eterna scuza: neuronul, atunci gravid, acum lehuz...), va asteptam si pe voi cu poze. Desi Roxypuy, cand m-am uitat mai bine, tu aveai deja un "copil", blanos si cu coada...este....bestial. Cum a primit-o pe bebelusa?
Va pup, ma duc sa ma intind un pic cat ma lasa Eric care azi a supt practic continuu. Cu o pauza pe seara, cat l-am scos la plimbare ca aveam mici drumuri de facut. Ei, in scoica, in masina a adormit instantaneu si asa a stat la biblioteca si farmacie. Sunt franta, dar sufar de insomnii de cand mi-a plecat berbantul. Macar sa stau in pat la un dvd.
Sper sa ne reintram intr-un ritm mai normal, eu de somn, bb de supt.
Va pup si nasteri usoare celor care ne vor face vreo surpriza pana mai intru.
Edit: il spal pe bebe cu apa normala de la chiuveta/cada.
Si o intrebare: mi-a spus nasa copilului ca bb suge asa des pt ca, probabil, laptele meu nu e consistent. E adevarat ca am mancat aiurea zilele astea, mai mult nu, dar lapte am, sanii imi curg ca de obicei. Mi-a sugerat sa-i dau lp doar de proba sa vad la ce interval cere din nou papa. Dar lp oricum e mai satios. Ezit sa fac asta, o voi intreba pe pediatra pe 5 august. Voi ce parere aveti? Pana atunci incerc sa mananac mai bine, desi n-am pofta (nici sa gatesc) si mai dau cu ceai de lactatie.Of...
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Daconst spune:
Neatza,haideti la cafea!!!
Eu nu am somn si bantui pe aici.Parca tot as pregati si nu mai stiu ce.Sunt cam agitata,sper sa scap odata cu bine ca nu mai am rabdare.Nu stiu daca o sa am net la spital,dar scriu mesaj la vreuna din fete.
Fleur,parca s-a mai discutat ca nu exista lapte cosistent sau nu.Eu nu i-as da LP daca as avea asa mult LM sub nicio forma.Mai sorteaza din parerile primite si o sa-ti fie mai bine.
Eric a luat destul in greutate si asta e semnul cel mai clar ca se satura.Eu zic sa-ti urmezi instinctul tau ca ala e cel mai bun!
Nicostea,eu zic sa nu exageram cu sterilizatul si fiertul apei ca riscam sa cadem in extrema cealalta sa devina bb sensibil si sa dezvolte alergii apoi.Ei nu sunt asa sensibili pe cit par!
Ali,mersi de incurajari...azi chiar am nevoie.
Nu am stare,merg la dush si apoi mai intru scurt.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
40+ sapt
ZIZOU spune:
Haide Dana!!!! Tinem pumnii sa iasa azi bebelusul, bineinteles daca ti-ai terminat toate treburile!
Mie mi-e din ce in ce mai greu, ma simt ca o balena esuata, picioarele sunt ca niste butuci si mai nou nu pot merge aproape de loc. Cum fac mai mult de 5 pasi am niste intepaturi de mama mama.
35+
AMR 4 saptamani
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Noi am avut iar o noapte foarte usoara,s-a trezit pentru papa cam la 2-3 ore,dar ea sta maxim 15 minute la san,si adoarme.
Imi si fac o mie de ganduri,ca habar nu am cat manca si daca e suficient.Toate semnele arata ca ar fi ok,si tot nu sunt linistita.Cu Timi daca dadeam cu bibe,stiam exact cat papa.
Emma inca nu sta treaza aproape deloc.Doar papa,doarme,scartaie,papa doarme.Face treaba mare minim de 2 ori.
Maria ,acuma am reusit sa citesc din urma,multumesc ca ai intrebat de mine,din fericire inainte sa nasc imi trecuse durerea de gat,probabil de la homeogene si ceaiuri.
Am vazut is eu pozicile frumoase.Chiar avem bebei frumosi foc
Felicitari si din partea mea tuturor mamicilor care au nascut intre timp,si bafta multa celor ce urmeaza sa nasca.Sa aveti nastere usoara si recuperare rapida iar bebeii sa vina sanatosi pe lume!
Pupici,fug s-o schimb ca puteeee
_
Mamica mandra 37+Emma Iulia
AMR 11 ZILE
Povestea noastra
maria0408 spune:
Buna dimineata fetelor. Eu am pofta azi de un capuccino asa ca cine vrea .
[maroon]Dana multa bafta azi, te asteptam cu vesti, sa ai un bebe sanatos, curajos si optimist la fel ca mami.
Am vazut piersicute superbe de Bea si Kimmy, ce frumoaseee sunt.....
Kimmy ce obrajori dolofani are printesa ta si tu iti faceai probleme cu greutatea
Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu
ali24 spune:
buna dimi.daca dana vi a dat deja cafea eu va dau ceai.
laura cum vi ati petrecut noaptea?
noi asa si asa.nu a mai vomitat si nici nu a mai facut kk dar a fost destul de agitat.
spuneti mi va rog voi ii tineti pe bebei in sus?(in brate).eu il tin si toata lumea care ma vede se minuneaza ca zice ca nu e bine.
Laura32 spune:
Buna fetelor ,
Multumesc pt grija Ali , nu pot spune ca a fost o noapte usoara , acum am inteles cat de important este sanul , ft greu cu sterilizatul , nici nu vedeam pe unde merg , eu daca i-am dat san din prima zi nu am in casa decat un singur biberon si tot am facut ture cu el
Foarte agitat bb , nu inteleg de ce , oare ca a trecut de la LM la LP ?!? Il doare burtica mai rau ca atunci cand papa tzatzi
Am luat ercefuryl si nu ai voie sa-i mai dai san as mi-a spus , oricum azi de dimi am luat ultima pastiluta , nu mai fac tratamentul 2 zile , ca imi este mila de el cat se chinuie . Dupa LM mie imi doarme 3 ore si ceva si acum cu LP mi s-a trezit si la o ora si jumatate si foarte scrancit cu burtica . Eu ma simt bine , nu mai am febra de aseara de pe la 7 , am mancat , am baut lichide , reactie buna la tot sper sa nu fie o problema ca nu iau 2 zile tratamentul si sa ma intoarca vreun simptom .
Baie lui bb ii fac cu apa de la chiuveta , nu fierb nimic , doar il clatesc cu ceai de galbenele ca s-a nascut cu niste bubite si asa a spus pediatra ca este mai bine , ceaiul fiind cicatrizant .
Am incercat sa nu-l cocolosesc prea mult , Ali si eu il tin in brate in sus , ii sustin spate bine ... capusorul a inceput sa si-l tina cat mai mult singur , am baiat mareee , vineri face o luna
Kimmy , eu cred ca pitica papa suficient , ca daca nu ar manca cum trebuie , ei stiu sa-ti arate ... plang muuult .
Zizou , hai ca mai ai putin si vina alta etapa si mai grea
Acum bb doarme , eu sunt foarte odihnita , vreau sa fac un pic de ordine ca daca mi-a fost rau , e cam dezordine ca nu am facut nimic prin casa .
Va pup !!!!
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui niccostea - ce fel de apa folositi pentru baita? noi folosim de la chiuveta, insa dr pediatru ne recomanda sa o fierbem si sa o racim. Mai face cineva asa? E intr-adevar necesar sau doar o masura de hiperprotectie? |
apa de la robient; pierdere de timp si energie sa incalzesti si racesti atata apa
- cat stau BB-ii vostri la san? Stefan sta treaz in medie 3-4 ore intre reprizele de somn, timp in care suge de 2 ori din fiecare san si sta la fiecare san cam 45 de min. |
cat vrea
uneori 10 min alteori cu orele (si atunci alternez sanii cam la 15 min);
- cum faceti sa-i adormiti? mai nou nu mai reuseste sa-l adoarma decat sotul, la mine nu adoarme decat daca e in wrap, la plimbare |
la san deocamdata...
Edit: il spal pe bebe cu apa normala de la chiuveta/cada. Si o intrebare: mi-a spus nasa copilului ca bb suge asa des pt ca, probabil, laptele meu nu e consistent. E adevarat ca am mancat aiurea zilele astea, mai mult nu, dar lapte am, sanii imi curg ca de obicei. Mi-a sugerat sa-i dau lp doar de proba sa vad la ce interval cere din nou papa. Dar lp oricum e mai satios. Ezit sa fac asta, o voi intreba pe pediatra pe 5 august. Voi ce parere aveti? Pana atunci incerc sa mananac mai bine, desi n-am pofta (nici sa gatesc) si mai dau cu ceai de lactatie.Of... |
Fleur asta e folclor cu laptele care nu e bun....
sa nu te superi pe mine dar nu e un sfat bun
vine de la cineva care probabil nu a alaptat
LM se digera mai repede ca cel praf; e normal sa ceara mai des