Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Asa e, n-am vrut sa supar pe nimeni, incerc sa vin cu citeva idei uneori (nu scriu prea des). Vi se pare si voua ca mamele cu copii mai mari (sa zicem 3-4 ani nu isi mai amintesc mare lucru sau pur si simplu se dau bulina??? Ma refer la faptul ca o prietena de-a mea are fetita de 4 anisori, cind i-am povestit cum ma chinuiam eu sa alpatez si ma plingeam ca se trezea din ora in ora noaptea si sugea cite o ora, ea imi povesteste (si de fata cu prietenul meu) ca ea alapta o singura data noaptea, cam 15 minute, dupa care dormea copila cica pina pe la 11 a doua zi. Bineinteles ca m-a deranjat ca m-a facut sa apar prost in fata lui Hans, eu eram disperata si ea povestea ca e floare la ureche. Din cauza asta n-am eu prea multe prietene pe aici...Ele nu inteleg cum uneori nu reusesc sa imi fac toate treburile casnice fiindca macane juniorul - mi se povesteste ca ele il lasa sa tipe pina isi termina treaba. Eu nu pot asta. Apar in fata tutror ca o proasta. Ma rog.

Voiam sa mai spun ca l-am cintarit in seara asta pe Stef si are deja 7 kile. O sa ma urecheasca doctorul dupa ce vine din concediu.

Vad ca spuneti de AC..eu nu mai iau in viata mea asa ceva, am luat cu ani in urma, am singerat trei luni in fiecare zi, apoi am renuntat, ca luasem si 10 kile. Acum m-am decis pentru un sterilet. Cred ca a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodata, e super

O seara frumoasa si un week end bimbash. ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Pe mine maica-mea nu ma credea ca maraie toata ziua si nu pot sa fac nimic. Pana a venit si a vazut cat de sleieste de puteri:)
Iar cu prietenele binevoitoare- se zice ca se uita galagia/tipetele/strigatele. de-asta probabil unii au mai multi copii:))) nici eu nu las copilul sa planga, cica pana la 3 luni intotdeauna plange cu motiv. dupa aia, se mai smecheresc ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Josefine si la noi e la fel, ziua maraie aproape in continuu si pana nu vine so#539;ul acasa abia reusesc sa pap si sa merg la toaleta, ieri am inceput sa fac supa si nu am terminat-o inca ca a venit iubi f tarziu. Eu nu am inima sa il las singurel, abia m#259; dezlipesc de el cat doarme sa mai fac una alta. Aaaa plus ca e smecher, doarme cu ochii intredeschisi si daca plec de lāng#259; el īncepe galagia.
Asta e, dar mi-e asa drag cand se uita in ochii mei si zambeste ca uit ca abia dorm si mananc, de altele nu mai spun. In cateva luni o sa fie mai marisor si altfel o sa ne intelegem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Cine se mai baga la intalnire diseara la 6 in IOR? Suntem eu cu Asparagus si cu BelissimaEva pana acum, cu copiii si cu sotii. Cine nu are treaba, hai sa ne vedem! Pup!

-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Anitta m-am speriat ingrozitor cand am citit ce a zis dr, sa doarma maxim 30 de min pe burta, pai al meu doarme si 4 ore pe burta. Oare am stricat copilul?
Eu cumpar Protectisul de la Farmacia Tei cu 41 ron.

Anca(2liniute) si al meu face balonase din saliva :)))
Legat de oferta foto-video, ma tenteaza doar oferta la foto, video este cam mult fata de ce oferte am mai primit.

Legat de alimentatie, ce stiu eu este ca, daca mananci cartofi, gatiti in orice fel, bebe are muuulte gaze, despre pepene mi-a spus si dr de fam si am auzit si la nutritionista Mihaela Bilic ca-i face rau lui bebe, rosii, castraveti, ardei sunt greu de digerat si provoaca dureri de burta lui bebe, apa minerala ca si sucurile acidulate sunt interzise, ciupercile interzise.
Eu tolerez foarte bine supele, compoturile, mai putin de piersici, care am vazut pe pielea mea ce rau ii fac lui bebe, fructe: banane, mar, piersici si caise fara coaja(pot provoca alergii), mancare gatita fara prajeala, faina.

Baie ii fac in fiecare seara, acelasi ritual masaj-baie-titi, altfel nu doarme, se agita si plange si se umple de bubite de la transpiratie.

Andrule, m-ati spart cu intalnirea din seara asta . Pai as veni si taras sa ne vedem, dar am niste neamuri din Germania la mine si nu am cum sa vin si cu ei
Dar sper sa nu fie singura intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Deea, vino si cu ei, sa le arati parcul. Si Asparagus vine cu parintii ei cred. :))
Categoric nu e singura, dar acum e si Asparagus in tara, luni pleaca, si vine si fiemea de la Campina.

-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Deea, 41 Ron Protectis-ul la Tei?? hmm yo cred ca tu ai pile acolo sau iti dau pe ochi frumosi ca yo l-am luat de la ei cu 45 ron
Pup si de abia astept sa ne vedem azi in parc ca parca m-am salbaticit de tot de cand am nascut
Deeutzu, sigur le-ar placea rudelor, parcul, astazi in weekend
Intreaba-i si te asteptam . Oare Ionelu nu ar vrea si ea sa vina ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

BELISSIMA,este un fel de gel de cruste(chiar asa se si cheama,gel cruste de lapte) din gama Pediatril de la Avene.se da inainte cu vreo juma de ora inainte de baita si apoi se spala(de preferat tot cu samponelul din aceeasi gama(care de fapt e sub forma de spuma f fina pt par si corp).Lui bebe al meu dupa 2 utilizari aproape i-au disparut complet ,mai are f putin chiar pe fontanela,ca acolo nu e indicat gelul respectiv.
ALBINUTZA,sunt aici ,umbra voastra,dar abia apuc sa va citesc,daramite sa mai si scriu...si Lucas a fost scartait toata saptamana,ne-a doborat pe amandoi,iar serviciul in tura de dimineata si dupaamiaza,ma extermina fizic si psihic,iar acum in august e jaaaaale!Traficul e cumplit,oamenii nervosi,superaglomeratii,caldura toropitoare,ajung leguma acasa.Dar mai am eu o vorba,daca nu am cazut din picioare inseamna ca inca mai pot.
ANITTO,ziceti unde si am sosit...ar fi minunat sa ne vedem intr-o zi putin racoroasa prin parcul de la Palas in Iasi sau prin Copou,Gradina botanica..., tare-i fain...si cu Onutza...ehhh,maica...visuri...
Ma duc sa pun capul jos alaturi de bebe ca m-a supt azi noapte de mi-au mers fuljii,apoi tre sa revin ca mai am o droaie de citit din urma.
Intalnire frumoasa si vesela celor care va adunati azi si weekend placut tuturor!

Virginia ,mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

Deea si Elena, referitor la mancare:
si eu stiam ca rosiile provoaca gaze (Elena zicea ca le introduce in dieta), de aia nici nu mai maianc desi erau preferatele mele si nelipsite din dieta zilnica. Dar cartofii (ca si morcovii )stiu ca sunt chiar indicati. Asa citisem in cartea unei moase din Germania, carte destul de vanduta aici. Eu mananc cartofi aproape zilnic si bebe nu are nimic.
La mine cerealele am obs ca dau gaze.(cred ca graul in special, pt ca si la painea de grau parca am vazut ceva gaze).
Pe lista neagra mai am: laptele de soia si semintele gen migdale, dar inca nu sunt sigura.Si ce ati zis si voi: Castravetii, ardeii, ceapa.
Pe lista alba, si am obs ca daca mananc e f bine bebe: radacina de fenicul (facuta supa-crema, pe gratar etc), sucul de morcovi cu mar home made, dovlecei sau vinete pe gratar, branza, unt, paine neagra cu seminte, seminte de in. Cam asta mananc eu zilnic ;)). Poate ziceti si voi ce mancati, sa mai schimb si eu dieta :))
Azi as vrea sa testez rosiile, poate la al meu sunt ok. Dar mi-e cam teama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Virgi, pai exact pe fontanela are cojitele asa ca las sa se duca singure.. cu spalat si pieptanat

Mergi la inceput