Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 12

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Anca, cu multa placere. Uite aici exemplu de lunch menu

Our week day lunchtime buffet is only 109 Kc. This delicious buffet includes 2 types of rice, 1 chicken dish, 1 lentil dish and 2 other vegetarian dishes along with salad, raita, popadoms and naan bread. This is an all-you-can-eat buffet.

Sunt foarte multe restaurante chinezesti la care mancarea e ieftina -cam 3 euro o portie mare de mancare si 1 euro supa. bauturile insa sunt foarte scumpe peste tot. apa si sucul zic, iesi mai iefitn daca bei bere.

exista parkari mari peste tot. e mai usor cu transportul in comun decat cu masina. pe idos.cz poti vedea programul mijloacelor de transport in comun. hotelul nu are pacare inclusa in pret?
vreti o parcare aproape e hotel?

Mergi la inceput

Sovi, mananca iaurt natur sau cu fructe de padure adaugate,crema de branza, smantana. apetit are pentru alte mancaruri, fructe,legume, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Buna

am inteles cu scaunul de masina,nu e ok in dreapta fata,nu stiu ce sa mai cred,in Italia trei sferturi din italieni pun copilul in fata,acum na stiu si eu ca e locul mortului dar pe alta parte daca maraie sau incepe sa planga in timpul mersului si ma distrag o secunda si ma uit in spate..fac buff nu?in cel mai fericit caz.Mai studiez,oricum inca nu am inteles daca e legal sau nu,pe langa siguranta.Cand sunt cu sotul in masina stau cu fetita in spate binenteles dar singura nu reusesc sa o las in spate.Cu Dumnezeu inainte!

Sovi ai niste copii superbi,sunt si mai convinsa ca mai fac 2 copii,cu toate nazbatiile care le fac dar la sfarsitul zilei sa ii privesti pe toti dormind linistiti si senini cred ca merita fiecare secunda nu?

azi m/am dus la un salon sa ii fac gaurele in ureche Mayei si imi vine sa imi dau palme,nu a reusit sa ii faca,a plans saraca cu suspine si la sfarsit imi mai cere si 10 lei si ^vino peste o luna ca are lobul urechii mai mare^ imi vine sa ma dau cu capul de pereti,acum are doua puncte rosii pe urechiuse,mai aveam un pic si o aruncam de la etaj pe tanti.Dar totul e din vina mea,pt ca in Italia mi-a zis o doamne care se ocupa cu de astea ca daca nu ia/i facut in maternitate,e mai bn dupa 6 luni,dar eu mai capoasa,m/am dus acum ca na am zis sa nu o mai confunde oamenii cu un baietel.Asa ca dupa 6 luni o sa avem cercei!

Anca ce traseu frumos aveti!sa aveti o vacanta minunata!

Eu sunt nedumerita la capitolul dus la mare copilul si statul la soare,noi am fost la mare cand avea aproape 3 luni a stat mereu sub umbrela,cu crema pe ea,dar pe drum ii mai ajungea o raza de soare pe picioare cateodata pe fata,in masina la fel o mai atinge cate o raza cateodata,nu sa se coaca,dar cate un pic,cand merg cu ea la plimbare la fel,sunt destul de relaxata ma gandesc ca ce e putin nu strica,dar citindu/va am impresia ca sunt preeea relaxata..adica eu nu pot sa o feresc chiar mereu de soare..

aseara mi/a dormit de la 4 la 9,apoi cine avea chef de joaca si cui ii cadeau ochii in gura de somn..???mie

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Sovi imi dau seama ca nu le faci poze in ipostazele mai nasoale si-mi inchipui ca sunt destule de astea dar eu cred ca as da 100 de astea nasoale pe 10 frumoase care merita pozate . Noi oricum am vrea vreo 3 copii si de asta spun ca imi dai curaj cand ii vad pe ai tai prin poze . Sotul meu mai are inca 6 frati si tare mi-a placut atmosfera cand se adunau toti acasa la soacra-mea (pe vremea cand traia) si noi sigur n-o sa facem 7 pt ca intru la balamuc cu atatia , ne oprim doar la 3 .

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Anca, uite aici meniurile de la restaurantele din Praga

http://www.lunchtime.cz/denni-menu/praha/english/

poti alege zona sau sectorul din Praga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Ronina, sa-ti revii repede!

Dana, noi cu soarele ...ne ferim dar nu excesiv; acuma daca iesim cu caruciorul intre 11 si 16-17, daca mergem si pe la soare o dau cu crema de soare pe picioruse si-n rest am grija sa nu fie la soare (chiar daca asta inseamna ca pe anumite portiuni trag caruciorul dupa mine, in loc sa-l imping; dar nu o feresc total...sincer prefer sa aiba si contact cu soarele, incet, treptat, si sa-si produca si ea vitamina D (sa nu uite intr-un an sau doi organismul cum sa o produca)
La kg cred ca stai bine...se poate mult mai rau!

Marci, bine ca nu e mai grav

Chito, mult succes cu kineto, sa dea rezultate si sa ai placa la Edu!

Anca, un concediu superb prin Europa (cel putin la fel de placut ca sejurul la mare)!
Sa zici neaparat cand ajungi prin Tm - poate organizam o intalnire cand esti si tu

Bubu, felicitari pt bilant! pt un moment am crezut ca deschideti capitolul dintisori

Mada, fii linistita ca se pot pune cercei si la 3-4 luni! si daca bebe are lobul urechii foarte mic persoana care se ocupa dew regula iti spune INAINTE de a incerca sa faca gaurile; n-ai tu nici o vina, ai dat peste o idioata; incearca data viitoare in alta parte, eventual daca stii pe cineva care-ti poate recomanda o animita persoana ok.

Noi la mare nu mergem inca dar am fost la strand ; pentru Lavinia e doar iesire la plimbare, pentru ca ea ramane pe prosop la umbra; dar se pare ca nu-i displace deloc. Poate peste cateva zile prind curaj sa ii fac si cunostinta cu apa; momentan ca sa nu se supere ea face baie intr-un bazinut mic, pe terasa la bunici.
Am vrut sa merg cu ea la Aquabebe, dar e in celalalt capat de oras si nu poate veni si Adri cu noi, si-atunci parca prefer activitati care le putem face impreuna, cu ambele fete.
...v-am pupat! plecam inapoi la strand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Magdalena si eu sunt de acord ca nu prea este bun soarele dar sa nu exageram totusi, daca ii mai cade cate o raza de soare cateva secunde sau minute nu se intampla nimic, ar trebui sa ma imbat bine de tot sa pot merge in toate directiile in asa fel incat sa nu ii ajunga deloc soarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

[quote]citat din mesajul lui kovacsc

Magdalena si eu sunt de acord ca nu prea este bun soarele dar sa nu exageram totusi, daca ii mai cade cate o raza de soare cateva secunde sau minute nu se intampla nimic, ar trebui sa ma imbat bine de tot sa pot merge in toate directiile in asa fel incat sa nu ii ajunga deloc soarele.

Karina fetita noastra draga 07.04.2012

ai fost tare de tot!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kovacsc
ar trebui sa ma imbat bine de tot sa pot merge in toate directiile in asa fel incat sa nu ii ajunga deloc soarele.

Karina fetita noastra draga 07.04.2012

Monna suntem ok! a crescut la 38,5 si am bagat eferalgan. a scazut de tot si apoi a dormit fata linistita 3 ore (record, ca demult nu a mai dormit atata legat ziua). ieri dupa vaccin a dormit tare prost si izbucnea in plans in somn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Sovi m-ai cam pus pe ganduri.Care e treaba cu laptele si parazitii???Ca si Oliver are zile in care mananca bine dar are si zile in care se hraneste doar cu lapte,orice altceva imi refuza.
Anca aici nu prea am prieteni doar cunostiinte.Ma bucur enorm cand vine cineva din Romania pe la noi.Oferta inca e valabila,stai linistita ca nu imi stai pe cap.Program de somn noi nu avem,Bianca doarme cam tot timpul si oriunde o pun,cu conditia sa nu fie multa galagie,agitatie.Oliver vine acasa de la gradi pe la 2,gata odihnit si pregatit de joaca.Deci suntem disponibili la orice ora

Mergi la inceput