Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 12
Raspunsuri - Pagina 17
dara76 spune:
Mie mi-e frica s-o las sa planga in scoica, Miruna urla din toti rarunchii uneori si i se inrosesc ochii, si stiu ca una din fete zicea ca atunci cand a lasat copilul sa planga mult, i s-a spart un vas de sange in ochi si am ramas cu frica. Nu stiu ce as face in alta tara, intr-adevar, daca ar apuca-o urlatul in scoica si n-as reusi sa-i distrag atentia.
mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)
danaang spune:
Dara scoica e model vechi, de o firma fantoma babyway cica, importan e sa stea in ea si am facut azi un drum scurt de tot dar nu a ripostat deloc, scoica e mai mare adica mai larga fata de ce avem la carucior unde statea foarte fixa si parca nici aer nu avea, si mie mi-e frica sa o las sa planga ca face urat rau de tot si parca se ineaca, oricum evit sa merg cu masina, si nu imi explic daca problema e scoica, ca ea nici in carucior nu sta, doar in brate de mi le rupe, noh ca m-am vaietat si eu...
vai Miha ce ma bucur ca au vaccinul, noi din nou pe Cluj nu-l producem, adica ei....
amy25 spune:
Saluatare fetelor!
Eu am luat calciu pana acu vreo 2 zile insa am luat din acela comandat de la Amway. Din cate stiu astea se absorb unde e necesar nu aiurea. Am luat putin pe zi cate 1-2 capsule, dar se pot lua si 5 din cate am inteles.
Eu cu scoica ma impac bine, mai ales ca sta in ea de pe la 2-3 luni. La inceput cate putin in bucatarie pe o canapea si apoi in masina la drum. Ce-i drept nu prea ii pun centurile decat la drum lung si nici fixat nu-l am insa imi este de ajutor acum cand sunt calduri afara si evit sa-l tin in brate sa ne flescaim amandoi. Si in el transpira dar macar o parte buna de drum sta cuminte cu jucarii pe langa.
SuperMami_1 spune:
Dara, merci de info. Siam ca se face in doua doze Rotarixul si noi programasem cu pediatra sa il facem in lunile 3 si 5 ca nu sunt alte vaccinuri. Am facut doza de la 3 luni fara reactii adverse, iar pe asta de 5 as face-o la patru luni din cauza de operatia programata la 5 luni. Si de-asta nu stiam daca se pot face impreuna Rotarix si Pentaxim.
Dananang,pai cica au stoc limitat de Pentaxim la RM, dar se pare ca apucam si noi unul maine
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
amy25 spune:
Voiam sa intreb , stiti cumva unde as putea sa ma cazez prin Baile Tusnad? Ne-ar interesa sa mergem la Lacul Sfanta Ana. Sau alta destinatie care sa merite la munte si sa nu fie foarte departe de Buzau...
I s-a pus sotului pata de plecare si stiind ca ati mai fost si voi plecate am zis "hai".
marci_mami spune:
Buna fetelor
la noi se face in 3 doze Rotarixul.Pe 21 avem si noi programare la vaccine: a treia doza Rotarix +prima doza Pentavac(un fel de Pentaxim)care se face tot in 3 doze.
Aseara am facut-o lata!Dupa o saptamana de mancat salate am facut ieri o oala de sarmale si am mancat de m-am spart+o bere ca sa fie meniul complect!Planul era sa nu o alaptez pe Bianca ca sa nu o afecteze cumva varza si sa scot laptic din congelator si sa-i dau cu bibe .Zis si facut!am dezghetat lapticul,cu mare greu a papat cam 70ml si apoi mi s-a pus Bianca pe un plans-urlat de nu am mai stiut ce sa-i fac.Numai cand s-a vazut cu tata in gura s-a linistit si era asa fericitaaa!Si ca sa se razbune ca nu am vrut sa-i dau tata m-a trezit toata noaptea din 2 in 2 ore sa o alaptez! Burtica nu a durut-o dar a tras la besini toata noaptea !
Anca ai mesaj
Pupice
kovacsc spune:
Ronina mama sta in Brasov. Sigur o iubeste pe Karina dar nu pot sa o inteleg, ce boala mai este si asta ca nu poti nici sa suni, mai mult de doua sapt, cred ca este si incapatanata.
Anca acum am vz mesajul tau, eu te sunasem azi fara sa il citesc , tare nu? ne-am gandit una la alta in acelasi timp
lelu spune:
Ronina mi-ar placea sa vin la intalnire, dar nu stiu cum sa procedez. Venim cu bebeii? Daca e la pranz e prea cald sa o scot, as veni pe jos ca stam aproape de mall si oricum eu nu conduc iar daca e in jurul orei cand trebuie sa pape e jale, ca trebuie sa ma rog de ea sa mance sii nu stiu cum m-as descurca la mall.
As veni cu drag dar nu stiu cum sa planui
SuperMami_1 spune:
Cristina, aceeasi problema o am si eu cu mama.Sta la 30 de minute de mine si ar putea veni in fiecare zi, ca nu are nevoie de invitatie din partea mea, insa vine numai rugata si daca vine tot pe fuga e.Nu stiu ce ma fac cand voi incepe serviciul, ca in ea am baza sa- l ingrijeasca pe Vlad si o voi si plati pentru asta, numai sa nu ma lase cand mi-e lumea mai draga ca nu face fata, ar putea sa incepa de acum putin cate putin sa vada cum e, ca atunci cand voi hotari ca incep serviciul sa stie ce o asteapta, nu?
Fetele am pus poze noi pe Fb.
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
ronina spune:
Tala: nu stiu ce sa zic, poate ti-a facut rani la sani si a curs si putintel sange? Chiar daca e mai gras ma gandesc ca tot alb ar trebui sa fie...
Miha: bine-ai revenit, mi se facuse dor de tine Super poze, se vede ca v-ati simtit bine.
Amy: cred ca poti cauta si pe net info de cazare, noi asa am ales pensiunea cand ne-am dus la Moneasa si a fost ok. Personal n-am fost in Baile Tusnad.
Marci_mami: si mie imi place varza si cu greu ma abtin de la o ciorbita, dar mai rabd nitel, ce sa fac.
Lelu: da, cu bebei, sa se cunoasca si ei Pai cu atat mai mult cu cat stai aproape merita sa vii. Daca vrei da-mi nr de tel pe privat si cand ma suna Anca te sun sa stii cam pe la ce ora ne vedem si apoi vezi tu cum faci sa veniti aproximativ pe-atunci, dupa ce mananca Maria. Nici eu nu conduc dar ne va duce sotul Daca ajungeti repede cred ca niste crema de soare si o palariuta e ok pt scurt timp, maine vad ca va fi maxima de 34 grade in TM si de regula aia e pe la 5-6 dupa-amiaza, nu chiar la pranz.