Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 12

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Ronina, nu stiu care sunt graficele de crestere pentru copii din romania, dar in cehia Finn era la 95% la lungime si inca mai este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Strumfy as vrea eu sa doarma fara trezire dar nu, se trezeste 1 data pe la 3-4. Are unele nopti in care doarme fara trezire dar nu pana la 7 ci pana la 6 maxim.

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Dara tot voiam sa te intreb... Miruna ce lapte praf papa? Vreau sa-l schimb si nu stiu ce sa aleg: Humana, Aptamil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Anca, cu multa placere. Uite aici exemplu de lunch menu

Our week day lunchtime buffet is only 109 Kc. This delicious buffet includes 2 types of rice, 1 chicken dish, 1 lentil dish and 2 other vegetarian dishes along with salad, raita, popadoms and naan bread. This is an all-you-can-eat buffet.

Sunt foarte multe restaurante chinezesti la care mancarea e ieftina -cam 3 euro o portie mare de mancare si 1 euro supa. bauturile insa sunt foarte scumpe peste tot. apa si sucul zic, iesi mai iefitn daca bei bere.

exista parkari mari peste tot. e mai usor cu transportul in comun decat cu masina. pe idos.cz poti vedea programul mijloacelor de transport in comun. hotelul nu are pacare inclusa in pret?
vreti o parcare aproape e hotel?

Finn Constantine 15.10.2009 si Euan Tudor 04.05.2012

Suna super ce zici cu meniurile. Merci inca o data!! Trebuie sa vad cum e cu parcarea la hotel. Ma gandeam in ideea in care e mult prea departe de punctele in care vrem sa ajungem ca am gasi locuri in care se parcheaza mai ieftin, insa trebuie sa vad cat de departe e hotelul si daca s-ar putea ajunge pe jos relativ usor. Ma uit. Daca e prea departe, zici ca ar merita mai bine transportul in comun decat parcarea in oras? Adica iesim mai ieftin?

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Anca, uite aici meniurile de la restaurantele din Praga

http://www.lunchtime.cz/denni-menu/praha/english/

poti alege zona sau sectorul din Praga.

Finn Constantine 15.10.2009 si Euan Tudor 04.05.2012

Merci inca o data!! Super tare site-ul asta!! Perfect! L-am si salvat!

Anca, mamica Nataliei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marci_mami

Anca aici nu prea am prieteni doar cunostiinte.Ma bucur enorm cand vine cineva din Romania pe la noi.Oferta inca e valabila,stai linistita ca nu imi stai pe cap.Program de somn noi nu avem,Bianca doarme cam tot timpul si oriunde o pun,cu conditia sa nu fie multa galagie,agitatie.Oliver vine acasa de la gradi pe la 2,gata odihnit si pregatit de joaca.Deci suntem disponibili la orice ora

mami de Oliver Nikolas (05.03.2010) si Bianca Melissa (18.04.2012)

Marci, acum chiar ca o sa facem tot posibilul sa ajungem prin Auerbach sa ne intalnim la un suc! Multumim de oferta, esti o draguta, dar poate data viitoare, acum chiar vom fi doar in trecere. O sa mergem pe drum national cand vom merge de la Leipzig la Bayern, ca sa ajungem mai usor in Auerbach. O sa ajungem, probabil, in jurul orei 11, nu stiu inca exact ziua (probabil 15 august). Iti spun din timp.
Sa-mi spui, te rog, daca ai nevoie de ceva din Romania. Suntem cu masina, deci nu ne e greu. Pana plecam, o sa mai ajungem in zona Rupea si apoi Sibiu, Deva, Timisoara (daca aveti nevoie de ceva de la rude/prieteni din zonele astea).

Anca, mamica Nataliei

Mergi la inceput

Ioana, Dia, vinerea sau sambata viitoare vom fi in TM. O sa stam la sora mea, pe undeva in zona Circumvalatiunii - parca asa ii zice (ma distreaza super tare titlul asta ). O sa va sun sa ne intalnim!

Anca, mamica Nataliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Buna fetelor!

Uite ca pana la urma ne am incumetat si noi sa plecam la drum cu piticuta noastra. Pe 1 august am implinit 8 ani de la casatorie si asa pe nepusa masa am plecat cu niste prieteni care au un baietel de un an si jumatate la Ocna Sibiului. Cu o seara inaintea plecarii am pregatit o cina romantica, a fost o surpriza pregatita pt el. A fost frumos!!
Apropo de ce citeam pe aici chiar azi discutam cu prietena mea ca piticuta asta a mea doarme oriunde, cand vine ora de somn pot sa o pun si pe ghimpi, pt ea nu conteaza, somn sa fie!
Dintr-o data se intoarce si de pe burta pe spate si invers. Pana acum ii iesea mai bine de pe burta pe spate dar reuseste mai nou si de pe spate pe burta.
Karina a dormit cel mai mult de la 23 la 9:45. Aseara cand eram la pensiune a dormit de la 22-8.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Anca, transportul in comun este super bun si vine regulat. Pe idos.cz poti vedea la ce ora vine autobuzul, tramvaiul in statia pe care o alegi. Un bilet pentru jumate de ora este 24 kc - aproape 1 euro, unul pentru 90 minute 32 kc, bilet valabil pt 24 de ore 100 kc, 3 zile 330 kc, 5 zile 500 kc. Biletele de 24 si 32 se pot folosi pe cate mijloace de transport vrei, adica poti schimba de cateva ori fara sa fie nevoie sa validezi de fiecare data. Se pot folosi si pe funicularul care duce in varful dealului Petrin, iar cele de 32 si pe barcutele care asigura transportul pe Vltava si fac parte din transportul in comun. Biletele se iau cu monede de la automat - sunt in unele statii de tramvai si la toate statiile de metrou. Se gasesc si la magazinele mici de langa statii, la trafika - un fel de tutungerie cu ziare si alte nimicuri si la statiile de informatii de la metrou. Exista si transport de noapte. Daca imi spui in ce zona e hotelul pot sa/ti dau niste exemple de trasee si mijloace de transport. In legatura cu masa de pranz - cehii ies la masa in fiecare zi, majoritatea intre 11 si 12. Din experienta e mai bine sa mergi la pranz incepand cu ora 13 pentru ca altfel este extrem de aglomerat si ori nu gasesti locuri ori stai mult dupa mancare. Serviciile in majoritatea restaurantelor cehesti sunt foarte proaste, adica ospatarii sunt extrem de nesimtiti, mai laes daca nu vorbesti ceheste. la restaurantele pe care le/am recomandat servirea este buna. Nu mai stiu daca mai era ceva de spus. Poti sa ma intrebi tu daca e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Lelu, papa Topfer, insa acum as alege Hipp - in speta Hipp Comfort la noi ca sa fie cu mai putina lactoza.

mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_X spune:

happy Eu nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Cu statul pe burta la fel am patit si noi, dar am insistat sa-l pun de 1-2 ori pe zi, chiar si 2-3 secunde la inceput, cand ii asezam eu manutele cum trebuie. In timp a inceput sa-i placa, ca ii puneam cate o jucarie ce-i place in fata, si ii zambea, se bucura ca o vede.
Legat de pasit, citisem ca reflexul asta il au la o luna, apoi poate sa dispara ca sa reapara cand trebuie sa mearga. Al meu s-a intors de vreo 2 ori pe burta din greseala zic eu, si la fel pun pe seama ca nu-i place

tala nu-i problema ca n-am gasit, la cate jucarioare se gasesc in ziua de azi, bani sa fie.

ronina tu cum ii dai homeopatele? Avem si noi de luat, diluate le-a scuipat, si le lua f bine bilute, i le puneam eu oarecum sub limba, si ii ramaneau acolo dupa ce incerca de vreo cateva ori sa le dea afara. Pana zilele trecute, cand a inceput sa le inghita. S-o fi pregatind si el de diversificare, dar eu am de gand sa mai astept.
Legat de programul de masa, exact ieri cand spuneam ca mananca la 4 ore fix, s-a gandit el ca-i mai bine la 5 ore. Eu ce sa-i fac?! sa trezesc copilul sa manance la 4 ore? sa il las asa? Ieri l-am lasat asa si a mancat in total 4 mese in 24 ore (6:30, 11:30,16:30,20:30 si s-a mai trezit iara la programul din ultimele zile, 6:30) Nu mi se pare in regula, asa ca azi il trezesc la 4 ore.

A inceput sa reactioneze la biberon. Cum il vede, cum deschide gura mare ca sa-i intre in gurita . Azi dimineata era rupt de foame, dupa atatea ore cred si eu, si cand i l-am aratat a inceput sa dea si din maini si din picioare de bucurie ca il vede, pe langa gurita deschisa. De acum trebuie sa le iau din raza lui de vedere dupa ce mananca, ca deschide gurita si asteapta chiar dc e satul. Stie el ca alea se baga in gurita

Mami de Adrian, 31.03.2012

Mergi la inceput