Va pasioneaza lucrul de mana ? aveti ucenice :-) ?

Va pasioneaza lucrul de mana ? aveti ucenice :-) ? | Autor: zambitoare

Link direct la acest mesaj

Eu una iubesc tot ce inseamna lucru de mana,cusut,tricotat,tesut,broderie,si chiar si goblen,si am invatat-o pe fetita mea (12 ani),de fapt si-a dorit ,si face cu multa placere si pasiune,dar s-a "scolit" in acest sens si la tara la bunici :-)

Voi cum stati la acest capitol? Ve pricepeti,aveti timp,si mai ales,pe cine invata aceste frumoase indeletniciri ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Ce mi-ar placea si mie sa stiu sa crosetez/tricotez! Dar nu stiu .Am incercat sa ma inspir din carti si de pe net dar nu pricep nimic Mi-ar trebui pe cineva care sa-mi arate "live" si asa sigur as invata. Am vazut tot felul de chestii hand-made crosetate si tare mi-ar place sa stiu si eu sa fac asemenea minunatii. Tin minte ca mama facea papuci crosetati cand eram eu mica ,erau la moda atunci (ca si acum) ,croseta fata papucilor si le lipea talpa...aratau super dar din pacate nu stau cu mama si nu poate sa vina sa ma invete

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu iubesc lucrul de mina,imi da o stare de bine,de relaxare,e si un refugiu atunci cind probemele sunt prea multe!

Din pacate timpul nu-mi permite sa stau in fotoliul meu,atit cit as vrea!

Da,am incercat sa transmit dragostea asta,unei colege d emunca ,insa...nu s-a prins!

Baiatul a incercat si el,acum citziva ani,insa...e baiat,desi eu cunosc barbatzi care au facut minuni cu miinile lor!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambitoare spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Eu iubesc lucrul de mina,imi da o stare de bine,de relaxare,e si un refugiu atunci cind probemele sunt prea multe!

Din pacate timpul nu-mi permite sa stau in fotoliul meu,atit cit as vrea!

Da,am incercat sa transmit dragostea asta,unei colege d emunca ,insa...nu s-a prins!

Baiatul a incercat si el,acum citziva ani,insa...e baiat,desi eu cunosc barbatzi care au facut minuni cu miinile lor!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Pacat ca nu mai exista in programa scolara,acele ore de lucru manual,ca elevele sa mai deprinda sa coase,tricoteze,sa impleteasca,etc. Ar fi binevenit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

eu lucrez de cativa ani..margele in diverse moduri. Tricotez. Acum am masina de cusut sa vedem ce reusesc. Diana e prea mica..dar Codrin @margeleste@ cu mine.Ii place si ma roaga mereu sa-l las. La modele mai grele pentru el, cum ar fi poza de la avatar, nu-l las decat un rand -2 sub ochii mei.Dar are margelele lui mari..si face coliere ce le vinde bunicelor.Sa vedem cand creste Diana cum va fi...

Mergi la inceput