Eu una iubesc tot ce inseamna lucru de mana,cusut,tricotat,tesut,broderie,si chiar si goblen,si am invatat-o pe fetita mea (12 ani),de fapt si-a dorit ,si face cu multa placere si pasiune,dar s-a "scolit" in acest sens si la tara la bunici :-)
Voi cum stati la acest capitol? Ve pricepeti,aveti timp,si mai ales,pe cine invata aceste frumoase indeletniciri ?
Ce mi-ar placea si mie sa stiu sa crosetez/tricotez! Dar nu stiu .Am incercat sa ma inspir din carti si de pe net dar nu pricep nimic
Mi-ar trebui pe cineva care sa-mi arate "live" si asa sigur as invata. Am vazut tot felul de chestii hand-made crosetate si tare mi-ar place sa stiu si eu sa fac asemenea minunatii. Tin minte ca mama facea papuci crosetati cand eram eu mica ,erau la moda atunci (ca si acum
) ,croseta fata papucilor si le lipea talpa...aratau super
dar din pacate nu stau cu mama si nu poate sa vina sa ma invete
Ana de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">ArticolBazar umanitar
Eu iubesc lucrul de mina,imi da o stare de bine,de relaxare,e si un refugiu atunci cind probemele sunt prea multe!
Din pacate timpul nu-mi permite sa stau in fotoliul meu,atit cit as vrea!
Da,am incercat sa transmit dragostea asta,unei colege d emunca ,insa...nu s-a prins!
Baiatul a incercat si el,acum citziva ani,insa...e baiat,desi eu cunosc barbatzi care au facut minuni cu miinile lor!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Eu iubesc lucrul de mina,imi da o stare de bine,de relaxare,e si un refugiu atunci cind probemele sunt prea multe! Din pacate timpul nu-mi permite sa stau in fotoliul meu ![]() Da,am incercat sa transmit dragostea asta,unei colege d emunca ,insa...nu s-a prins! Baiatul a incercat si el ![]() Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
eu lucrez de cativa ani..margele in diverse moduri. Tricotez. Acum am masina de cusut sa vedem ce reusesc. Diana e prea mica..dar Codrin @margeleste@ cu mine.Ii place si ma roaga mereu sa-l las. La modele mai grele pentru el, cum ar fi poza de la avatar, nu-l las decat un rand -2 sub ochii mei.Dar are margelele lui mari..si face coliere ce le vinde bunicelor.Sa vedem cand creste Diana cum va fi...