Jocurile Olimpice Londra 2012

Raspunsuri - Pagina 65

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

buflea, te facem comentator sportiv oficial DC.
esti super de citit!

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ah, si aseara, in timp ce cu un ochi urmaream atletism, am intrat pe un link care l-a dat cineva cateva pagini mai devreme, cu Nadia ...si de acolo, am inceput sa urmaresc tot felul de clipuri si interviuri cu ea ... imi retrag comentariile cu americancele care cad ca bolovanii la aterizare. Se pare ca genul exercitiilor s-a schimbat si si platforma aia a solului s-a schimbat ca material. Cica pe vremea Nadiei era putin moale si absorbea din impact, acum cica este elastica, tocmai ca sa permita sarituri mai inalte cu mai multe rotatii si sa le ajute la aterizare.

De asemenea am vazut exercitiile din trecut, erau mult mai artistice. Era unul al Emiliei Eberle pe "sanie cu zurgalai", superb ... lumea in sala batea din palme pe ritmul muzicii desi sunt convinsa ca habar nu aveau ce melodie e aia. Cred ca se acorda mai multa atentie partii artistice, acum muzica abea se aude si nu e ritmata deloc ... in curand o sa ajunga ca la baieti, o sa taie muzica de tot.

Cat despre Nadia ...am vazut un interviu cu ea la un post de televiziune aici, din 2009 (parca). Excelent ... In primul rand vorbeste foarte bine si foarte corect engleza, mai are scapari de gramatica pe ici pe colo dar foarte minore (in fine, alea care le-am remarcat eu, ca nici eu nu sunt native english speaker). Comparativ cu B. Karoly care vorbeste cam gretzos, are accentul foarte puternic (Nadia l-a mai aplatizat cumva) si cuvintele care au "W" le pronunta cuvintele cu sunetul lui "W" ...nu stiu cum sa explic, cuvantul "way" de ex, care se pronunta "uei" el ii spune "vei" ... imaginati-va ce iese dintr-o fraza de genul "what was woderful about Nadia was her way to deal with the pressure".
Apoi in acel interviu i s-au pus intrebari despre copilaria ei, cat de grea a fost, cat de rau a fost in regimul romanesc, cat de fericita a fost ea ca a fugit ... si mi-a placut ca nu s-a lasat prinsa in cursa, a vorbit foarte frumos si foarte realist despre originile ei, foarte sincer ... a spus ca nu a avut o copilarie grea, chiar daca ulterior a realizat ca a fost saraca si limitata in alegeri, ca statea toata ziua la club si se juca cu fetele din echipa, ca a fost premiata si apreciata si in Romania dupa '76 si chiar daca mai tarziu a avut ceva probleme cu regimul, romanii mereu au iubit-o si ea a simtit asta ...etc

Imi pare rau ca nu am retinut link-ul reportajului, am vrut sa-l pun aseara pe forum dar eram pe IPad, n-am stiut sa copiez linkuri pe IPad si n-am avut rabdare sa cercetez cum se face.

Totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

http://www.youtube.com/watch?v=Fpe15AX1CUg

Asta buflea, nu ?
Si mie mi-a placut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

buflea, te facem comentator sportiv oficial DC.
esti super de citit!

Hahahah ... vai de mine, mai bine "neoficial" ca sa pot sa scriu ce-mi vine. Ai vazut tu oficial care scrie de chilotii federatiilor de inot si e preocupat de parul de pe pieturile olimpice si de buzele murmurande ale alergatorilor de viteza ?

Oficialii trebuie sa fie sobrii, la cravata si cu limba controlata (romana, engleza - la ce va gandeati ?) - ori pentru asta trebuie efort si concentrare si daca mai iau shuturi in gura, nu ma mai pot ascunde dupa limbajul meu de "dupa blocuri"

Mianna

Mergi la inceput

Si daca tot s-a ajuns la interviuri va recomand si eu unul:
http://www.youtube.com/watch?v=CiG25UaY2sY&feature=related

Generatia cu cheia de gat - Andreea Raducan

Mergi la inceput

Si in cinstea Catalinei, poate doriti sa revedeti :

http://www.youtube.com/watch?v=paL21NpYyYY&feature=related

Ceea ce speram si acum 2 zile dar nu a fost sa fie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buflea
limbajul meu de "dupa blocuri"

Limbajul tau este absolut adorabil si eu l-am apreciat nu numai acum ci si la alte topicuri despre gimnastica, in anii trecuti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

http://www.youtube.com/watch?v=Fpe15AX1CUg

Asta buflea, nu ?
Si mie mi-a placut

Daaaaaa ... asta era interviul ... bravo, bine ca ai pus tu linkul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Apropo am si eu o intrebare ca tot mi-am adus aminte de Neli Kim si cum se rivaliza ea cu Nadia (si Nadia o batea mereu) ... de ce nu a fost si Nadia in vreo comisie la gimnastica?

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Apropo am si eu o intrebare ca tot mi-am adus aminte de Neli Kim si cum se rivaliza ea cu Nadia (si Nadia o batea mereu) ... de ce nu a fost si Nadia in vreo comisie la gimnastica?

Ea a arbitrat numai in Romania, pana a plecat.
Teoretic ar putea sa obtina acreditarea si acum avand brevet de arbitra dar cred ca nu intra in sfera ei de interese.

Mergi la inceput