Jocurile Olimpice Londra 2012

Raspunsuri - Pagina 64

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carolyne

Fetelor, va intrerup discutiile despre gimnastica cu 2 intrebari.

1. Gimnastica ritmica mai exista sau nu la olimpiada? Ca nu am vazut nici macar o poza/remarca, nimic. Mie imi placea tare mult, fetele erau f. gratioase si manevrau obiectele de la ritmic cu o indemanare fantastica.

2. Stiti cumva daca ori la ce ora se transmite inot sincron?
As fi vrut sa vad echipele de 10 inotatoare.

Va multumesc anticipat,

Carolyne

1. Da exista, incepe maine, parca.
2. Si eu vreau sa vad dar tvr1 nu transmite, poate eurosport. Dar nu stiu sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Uite pentru ritmica programul: http://www.london2012.com/gymnastics-rhythmic/

Si este live pe eurosport, maine de la 14.00 si sambata de la 16.40

Pentru sincron : http://www.london2012.com/synchronized-swimming/

Dar nu am gasit sa fie transmis
Poate stie altcineva, o varianta de vazut online ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Eu mai comentez un singur lucru cu privire la barna de ieri.

Sefa arbitrelor la acest aparat a fost Neli Kim.
Cine a urmarit gimnastica in ultimii 20 - 25 de ani stie de ce am tinut sa precizez acest aspect.
Daca decizia ei de ieri a fost sau nu corecta ramane de dezbatut in alte cercuri insa aceasta doamna "ne-a mancat ficatii" de cand concura contra Nadiei si din ce in ce mai des, ulterior, in toate competitiile majore, de cand arbitreaza.

Au fost nu una, nu doua, ci zeci de decizii in defavoarea romancelor in ultimii 20 de ani la aparatele unde prezida.

Eu o astept de muuuult sa se retraga dar dansa ...nu vrea si pace

arhhh, mi-o amintesc pe Nelli Kim, era din echipa URSS, alaturi de Olga Korbut, daca nu ma insel.. si chiar recent am vazut un filmulet in care apare si ea, pe cand concura contra Nadiei. Olimpic Gold, despre jocurile olimpice de la Montreal, 1976. pentru cine vrea sa-l vada, si sa se minuneze inca o data de Nadia (si sa-l revada pe Bela Karoli :) ):

https://www.youtube.com/watch?v=57U7g9o6GEg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

buflea, subscriu la fiecare cuvant al tau, daca nu scriai tu mesajul ala il scriam eu (nu asa de bine, evident!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_s spune:

Buflea, jos palaria pentru comentarii. Rad de una singura la birou, colegele mele nu pricep nimic . Perfect de acord cu parerea despre solul lui Ally Reisman, dar va rog mult, ascultati-o pe Sabina, ca stie ce spune. Si mie vizual/estetic mi-a placut solul Catalinei mai mult, dar ca dificultate a fost mai jos, de unde si diferenta de notare. La barna ce sa zic...m-au bufnit lacrimile, dar au avut dreptate sa conteste, i-au schimbat nota de dificultate, probabil nu-i dadusera o legare sau un element. Au revazut banda si au decis ca are dreptate, asa cum au facut si cu japonezul...asta e, data viitoare vom veni cu exercitii mai bune si nu va fi motiv de contestatie.
Buflea, te rog mult, uita-te si la volei de plaja, asteptam comentarii cu sufletul la gura, sunt niste baietei super si acolo. De brazilienii de la volei de sala nici nu mai pomenesc..
si mie-mi place si de Bolt, are un trupusor de gazela...deh, visez si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Pai sigur, acum ca s-a terminat inotul trebuie sa ne multumim cu firmituri ... aia de la beach volley sunt prea imbracati, au maieuri pe ei si ochelari la ochi ... trebuie sa imi revin din romantza zilelor trecute ca sa poata sa imi placa de ei.

Sariturile de la trambulina s-au terminat ? Ca acolo mai avem dezbracati in chiloti ...

Dintre sporturile "imbracate" parca imi place atletismul ...am sesizat ca toti alearga cu adidasi fosforescenti, asta o fi un fel de moda sau tine tot asa de ceva tehnic ? Si este interesant cum le tremura falcile cand alearga. In functie de configuratia fetei, le tremura ori buzele (la buzati), ori obrajii (la rotofei), ori toata fatza (la ososi) ... barbata-meu a sesizat unul caruia ii tremurau sprancenele, poate nu era pensat cum trebuie si atarnau la viteza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Buflea, imi place ca tu cica te uiti la sport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Si mie imi place de Bolt
Si de Buflea si comentariile ei...prind tare bine la serviciu, intre un stres mic si o sedinta mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Si mie imi place gimnastica ritmica.. pacat ca nu avem fete si acolo

Si gimnastica artistica imi place mult, sunt fan, urmaresc demult competitiile de la sfarsitul anilor 80 (atunci transmiteau mult mai putin si nu imi aduc mult aminte), si apoi mai mult dupa '90
Pe Nadia n=am prins-o, nici nu eram nascuta in '76, am vazut in timp multe inregistrari cu ea... Mi le mai aduc aminte pe Daniela Silivas, aurelia Dobre (pe ele mai putin, imi aduc aminte secvente scurte, la cat se transmitea atunci), apoi pe Lavinia Milosovici, Cristina Bontas, Gina Gogean, Simona Amanar, Maria Olaru, Andreea Raducan, Monica Rosu, Catalina Ponor, cele de acum, si multe altele...

Au mai fost fete, al carora nume imi scapa, oricum cele de mai sus au fost cele mai reprezentative, care au si prins 2 olimpiade, deci au concurat ceva ani la inalt nivel... Alte fete au fost aparitii mai "meteorice" asa, le-am vazut la cate 1 JO sau 1 CM si pe urma au disparut, trageau pt echipa, la individual nu prea ieseau in fata

Sabina, f frumos ca ai sansa sa fii apropiata de domeniul asta al gimnasticii

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetelor ... sigur ca ma uit, cu seriozitate si multa atentie, am demonstrat asta, nu-i asa ?

Ma bucur ca ma cititi - va reamintesc ca sunt in plin recensamant - asa ca va bag in procentul 50%+1, la categoria "in viata" si "peste 18 ani". Ma scuzati ca v-am insultat cu "peste 18 ani", sunt sigura ca toate sunteti sub 18 (in suflet ?), dar numai asa castig intrecerea ...

Dar Mik pe unde mai este , cam am eu o banuiala ca si ea intelege ce scriu.

Revenind, mie de Bolt nu-mi place, e cam sfrijit pentru gusturile mele ... am auzit insa ca e cam vagabond, asa ca simt asa o simpatie pentru el .

Suplimentar, azi la radio am auzit ca astia de la "Dancing with the star" vor sa-i convinga pe Phelps si Lochte sa concureze ... ar fi interesant de vazut cum se misca pe uscat, ca in apa stie toata lumea.

Mergi la inceput