Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 52
ruxij spune:
Se poate vedea online din america, la tvr1? Eu nu pot sa vad nicicum nicaieri. Ai vreun link, Carloyne?
Claudelu spune:
si eu tot online ma uit
http://live.jo2012.tvr.ro/
dar scrie ca e doar pentru cei care sunt in tara...dar poate ai noroc
HAI BAFTA FETELE NOASTRE DE AUR!!!
Claudia si Raul-Andrei
Alaturi de Monica70
mianna spune:
mie azi nu-mi merge linkul online nici din Romania. si cand ma gandesc ca planul initial era sa fiu pe teren, la un spital, si sa raman acolo sa ma uit online la finala... am fost inspirata insa si mi-am devansat programul.
acum m-am mutat pe tvr hd, ca tvr1 e in stare sa intrerupa finala la sol la ora fixa daca mai graieste vreun politician
Claudelu spune:
Cata intra a 4-a, Sandra ultima
Claudia si Raul-Andrei
Alaturi de Monica70
Carolyne spune:
Pentru fetele din America: vad pe ecran "ROTV4U" si stiu de la husband ca a instalat un mic program, insa avem acces online la TOATE canalele din Romania (HBO, Antena 1, Prima, Europsort ro, etc, you name it and is there).
Merge perfect fara intrerupreri si vezi numai in direct (nu vezi nimic inregistrat).
Succes fetelor noastre !
buflea spune:
Eu ma uit pe telefon - ce programe sa mai instalez. A aparut un app la NBC si cu ala vad online pe telefon. Pana caum a fost polo ..am ceva comentarii dar mai tarziu ...in sfarsit au dat pe solul de la gimnastica.
Nu mai scriu aici ce vad ca oricum vad ca voi in Romania vedeti cu cateva minute inainte si sunteti si mai rapide la tastat .
mianna spune:
si in Ro cand ma uitam on line era un usor decalaj, cam cu juma' de minut intarziere fata de tv.