Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 50
buflea spune:
Bai ce naiba ... la mine i-au dat bronzul americancei ?
Ahhh, acum am vazut ca ati scris ...
alexDG spune:
Am pierdut un bronz la barna pentru un aur la sol...Haideti Catalina si Sandra, trebuie!
AYUMI spune:
Sa speram ca nu va fi demoralizata Catalina Ponor,si ca se va descurca bine in finala la sol.Hai,Cata!
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexDG Am pierdut un bronz la barna pentru un aur la sol...Haideti Catalina si Sandra, trebuie! zuza...tusha de shtrumphi... |
Sa te auda Dumnezeu! Aur si argint la sol, asta e ceea ce ar putea compensa toate ratarile si tot prostul mers al intregului lot olimpic romanesc!
De ciuda, am baut o bere din 2 guri
Claudia si Raul-Andrei
Alaturi de Monica70
Carolyne spune:
Hai ca mi-am facut o gramada de nervi !!!
Deci in gimnastica e ca la piata????? Nu prinzi podiumul si bagi o contestatie ?????
Mi se pare o magarie pe fata !!!!!! Mie nu mi s-a parut ca a avut elemente de dificultate, totul a fost simplut, executat ok, dar nimic special ca dintr-o data sa ii ridice gradul de executie...
Si la sol tot asa va fi? Daca americanii nu prind solul sa fim pregatiti de o contestatie?
J G spune:
citat din mesajul lui Carolyne Hai ca mi-am facut o gramada de nervi !!! Deci in gimnastica e ca la piata????? Nu prinzi podiumul si bagi o contestatie ????? Mi se pare o magarie pe fata !!!!!! Mie nu mi s-a parut ca a avut elemente de dificultate, totul a fost simplut, executat ok, dar nimic special ca dintr-o data sa ii ridice gradul de executie... Si la sol tot asa va fi? Daca americanii nu prind solul sa fim pregatiti de o contestatie? |
Ca sa nu ami zic ca a fost gratioasa ca un sac de cartofi!!
ruxij spune:
citat din mesajul lui buflea Cand incepe solul ca la mine sunt haltere acum ? |
Buflea, treci la munca cc ca esti in closing! eeeee
Imi pare rau de intamplarea cu medalia la barna. Lotul nu a fost pregatit prea bine, dar eu sunt multumita de rezultatele de pana acum, chiar dc ar fi fost bine sa luam medalie si la barna. Sper intr-o medalie la sol. Nu stiu de ce ma bucur de raul americancelor,vad ca picara la greu in koor, excuse my French...la marele lor nivel cu "fab five", nasolica. Cred ca ma enerveaza comentatorii la TV care atata exagereaza cu astea ale lor de ma irita de fiecare data.