Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 5
andacos spune:
Lala multzumesc de detalii!
N-am vazut nici macar un exercitziu al echipei Romaniei desi am schimbat in permanentza programele de transmisie nemtzesti!Cochetam insa cu locul 4,insa repet n-am vazut niciun exercitziu!
Aschiutza,momentan sunt la mina copilului,laptopul meu e stricat si nu mai poate fi reparat,,deci este exclus sa urmaresc pe net,mai ales ca pruncu' e in vacantza!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Lala_D spune:
http://www.rtv.net/jo-2012-programul-complet-al-sportivilor-romani-la-jo-de-la-londra_37458.html
Gasiti in link programul de azi al sportivilor romani.
De notat ca nu este insa actualizat cu sportivii ce au iesit din competitie.
anangel_lexi spune:
Felicitari fetelor pentru rezultatele de la gimnastica! Mi-a stat inima cand am vazut-o pe Larisa sucindu-si piciorul la una din diagonalele de la sol, ma gandeam ca gata, s-a accidentat si nu va mai putea concura. Slava Domnului ca nu a fost asa!
Am facut cu nervii azi de dimineata cand am intrat pe site-ul gsp sa citesc mai multe despre gimnaste, primele impresii etc si nu am gasit NICI MACAR UN SINGUR ARTICOL. Tronau insa pe prima pagina stiri din fotbal. Cum e posibil asa ceva???
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Am facut cu nervii azi de dimineata cand am intrat pe site-ul gsp sa citesc mai multe despre gimnaste, primele impresii etc si nu am gasit NICI MACAR UN SINGUR ARTICOL. Tronau insa pe prima pagina stiri din fotbal. Cum e posibil asa ceva??? de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012) Din ce in ce mai mare Creste si mezina Perlute de domnisoara |
Nu te-ai obisnuit inca?
Si daca vor lua medalii va fi un articol cu 3 poze.
Intra pe presa straina sau pe site-urile de gimnastica
Sabina spune:
eu am plans de mi-a sarit camasa de pe mine ieri.
sunt apropiata de gimnaste, am fost la antrenament, le=am facut poze la europene si antrenament, vb cu Cata frecvent, asa ca nu mi-a picat bine.
sper sa isi revina, sa le lase presa in pace, care dupa accidentarea Larisei a haituit efectiv gimnastica cu pronosticuri stupide si sa isi faca exercitiile cel putin ca la patrulaterul din 7 iulie, daca nu ca la antrenamente.
Si oricum ar fi, sa fie sustinute pt ca este o munca uriasa in spate.
Si toate au dureri mari si probleme, dar nu se plang.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Lali spune:
Sabina, eu zic ca acesti sportivi minunati merita numai ganduri bune din partea noastra, mai ales pentru ca ne arata intr-o perioada tulbure, in care valorile sunt cu susul in jos, ce inseamna munca adevarata, ce inseamna sa strangi din dinti si sa mergi inainte.
Nu stiu cum s-ar putea sa le transmitem toate emotiile noastre pozitive si pumnii stransi de cate ori le vedem la TV !
In alta ordine de idei, inca o veste buna:
http://sport.hotnews.ro/stiri-jo2012_romania-12914986-2012-alin-moldoveanu-calificat-finala-probei-tir-performanta-egala-recordul-olimpic.htm
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali http://sport.hotnews.ro/stiri-jo2012_romania-12914986-2012-alin-moldoveanu-calificat-finala-probei-tir-performanta-egala-recordul-olimpic.htm |
MEDALIE DE AUR! ALIN E CAMPION OLIMPIC
loryi1974 spune:
Wow, tocmai ma pregateam sa spun ca s-a calificat in finala de pe pozitia a doua.
Am cautat cam mult acest subiect, dar macar bine ca exista.
corap spune:
Super! Bravo, Alin!
Si bravo Alina!
(aseara imi venea sa-l omor pe italianu' ala fitzos de la spada, am suferit ca un caine. pe fetele de la gimnastica nu le-am vazut, ca culcam copii in vremea aia - edit: dar o sa le vad, ca le-am inregistrat).
si ma cam enerveaza "promovarea" asta - sau, mai precis, lipsa de promovare.
de ex, eu habar n-aveam ca avem un reprezentant la tir, cu atat mai putin ca concureaza azi. si m-am uitat de dimineata pe un "program" si erau trecute ca ar avea azi finale (sau, ma rog, posibilitati de a lua medalii) numai fetele de la spada si corina caprioru.