Jocurile Olimpice Londra 2012

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Lala multzumesc de detalii!

N-am vazut nici macar un exercitziu al echipei Romaniei desi am schimbat in permanentza programele de transmisie nemtzesti!Cochetam insa cu locul 4,insa repet n-am vazut niciun exercitziu!

Aschiutza,momentan sunt la mina copilului,laptopul meu e stricat si nu mai poate fi reparat,,deci este exclus sa urmaresc pe net,mai ales ca pruncu' e in vacantza!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

http://www.rtv.net/jo-2012-programul-complet-al-sportivilor-romani-la-jo-de-la-londra_37458.html

Gasiti in link programul de azi al sportivilor romani.
De notat ca nu este insa actualizat cu sportivii ce au iesit din competitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Felicitari fetelor pentru rezultatele de la gimnastica! Mi-a stat inima cand am vazut-o pe Larisa sucindu-si piciorul la una din diagonalele de la sol, ma gandeam ca gata, s-a accidentat si nu va mai putea concura. Slava Domnului ca nu a fost asa!
Am facut cu nervii azi de dimineata cand am intrat pe site-ul gsp sa citesc mai multe despre gimnaste, primele impresii etc si nu am gasit NICI MACAR UN SINGUR ARTICOL. Tronau insa pe prima pagina stiri din fotbal. Cum e posibil asa ceva???

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Am facut cu nervii azi de dimineata cand am intrat pe site-ul gsp sa citesc mai multe despre gimnaste, primele impresii etc si nu am gasit NICI MACAR UN SINGUR ARTICOL. Tronau insa pe prima pagina stiri din fotbal. Cum e posibil asa ceva???

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Nu te-ai obisnuit inca?
Si daca vor lua medalii va fi un articol cu 3 poze.

Intra pe presa straina sau pe site-urile de gimnastica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu am plans de mi-a sarit camasa de pe mine ieri.
sunt apropiata de gimnaste, am fost la antrenament, le=am facut poze la europene si antrenament, vb cu Cata frecvent, asa ca nu mi-a picat bine.

sper sa isi revina, sa le lase presa in pace, care dupa accidentarea Larisei a haituit efectiv gimnastica cu pronosticuri stupide si sa isi faca exercitiile cel putin ca la patrulaterul din 7 iulie, daca nu ca la antrenamente.

Si oricum ar fi, sa fie sustinute pt ca este o munca uriasa in spate.
Si toate au dureri mari si probleme, dar nu se plang.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Sabina, eu zic ca acesti sportivi minunati merita numai ganduri bune din partea noastra, mai ales pentru ca ne arata intr-o perioada tulbure, in care valorile sunt cu susul in jos, ce inseamna munca adevarata, ce inseamna sa strangi din dinti si sa mergi inainte.

Nu stiu cum s-ar putea sa le transmitem toate emotiile noastre pozitive si pumnii stransi de cate ori le vedem la TV !

In alta ordine de idei, inca o veste buna:

http://sport.hotnews.ro/stiri-jo2012_romania-12914986-2012-alin-moldoveanu-calificat-finala-probei-tir-performanta-egala-recordul-olimpic.htm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali

http://sport.hotnews.ro/stiri-jo2012_romania-12914986-2012-alin-moldoveanu-calificat-finala-probei-tir-performanta-egala-recordul-olimpic.htm

MEDALIE DE AUR! ALIN E CAMPION OLIMPIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Wow, tocmai ma pregateam sa spun ca s-a calificat in finala de pe pozitia a doua.

Am cautat cam mult acest subiect, dar macar bine ca exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

felicitari!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Super! Bravo, Alin!
Si bravo Alina!

(aseara imi venea sa-l omor pe italianu' ala fitzos de la spada, am suferit ca un caine. pe fetele de la gimnastica nu le-am vazut, ca culcam copii in vremea aia - edit: dar o sa le vad, ca le-am inregistrat).

si ma cam enerveaza "promovarea" asta - sau, mai precis, lipsa de promovare.
de ex, eu habar n-aveam ca avem un reprezentant la tir, cu atat mai putin ca concureaza azi. si m-am uitat de dimineata pe un "program" si erau trecute ca ar avea azi finale (sau, ma rog, posibilitati de a lua medalii) numai fetele de la spada si corina caprioru.

Mergi la inceput