Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 6
Lali spune:
Bravo Alin ! Superba performanta !
Corap, de unde promovare, ca toate stirile au fost pline in ultima luna doar de ororile politice, mai avem timp si de ceva bun ?
Iar la sport, altceva decat fotbal, mari patroni din fotbal, masini si pitipoance nu vezi...
violeta69 spune:
la vasle nu am vazut pe nimeni
felicitari, bravo lor!
Felicitari tir-istului !!! pentru medalia de aur
anangel_lexi spune:
Mda, pai se poate sa treaca o zi fara sa ni se spuna de cate ori s-a scobit Becali in nas?
Felicitari, Alin!!! Sunt atat de fericita, de parca ar fi castigat fii-mea medalia!
I-am lasat Catalinei pe fb un mesaj de felicitari si incurajari cu toate ca nu stiu daca au timp de net...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
loryi1974 spune:
Ana Maria Branza a iesit.
Da pana la urma a castigat italianul medalia de aur ? Sper sa il fi batut ungurul.
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 Da pana la urma a castigat italianul medalia de aur ? Sper sa il fi batut ungurul. |
L-a batut
histamina spune:
branza ce medalie mai poat elua?
credeti ca Iordache o va inlocui pe Bulimar la barna?
aschiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina eu am plans de mi-a sarit camasa de pe mine ieri. sunt apropiata de gimnaste, am fost la antrenament, le=am facut poze la europene si antrenament, vb cu Cata frecvent, asa ca nu mi-a picat bine. sper sa isi revina, sa le lase presa in pace, care dupa accidentarea Larisei a haituit efectiv gimnastica cu pronosticuri stupide si sa isi faca exercitiile cel putin ca la patrulaterul din 7 iulie, daca nu ca la antrenamente. Si oricum ar fi, sa fie sustinute pt ca este o munca uriasa in spate. Si toate au dureri mari si probleme, dar nu se plang. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Offf, Sabina eu am plins de suparare fara sa le cunosc personal. Si nu am dormit nici noaptea: le-am tot visat . Imi pare asa de rau pt Larisa , offff!
Dar sa speram ca au dat ghinionului ce e al ghinionului, si vor concura de acuma numai bine.
Pe de o parte mi-as dorii sa o vad pe Larisa in finala la birna, pe de alta parte Bulimar a muncit si ea pt acest moment, chit ca nu are sanse la medalie...