Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 44
mianna spune:
stie cineva rezultatele la paralele? asa, de curiozitate, chiar daca n-am avut vreo concurenta. nu reusesc sa le gasesc pe net.
lili_mar spune:
Rusia (Mustafina), China (He), GB (Tweddle)
uite-aici, mianna: http://www.london2012.com/gymnastics-artistic/event/women-uneven-bars/phase=gaw007100/index.html
Selene_Bunny spune:
Parca si fetita Laviniei Milosovici avea probleme... Nu mai stiu ce s-a intamplat cu ea...
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Parca si fetita Laviniei Milosovici avea probleme... Nu mai stiu ce s-a intamplat cu ea... Din putin se face mult - ajutor umanitar! Lucrusoare de vanzare... In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere. |
A decedat, din nefericire .
Carolyne spune:
Buflea,
Gimnasta "de culoare" de care intrebi a ratat la paralele. Buflea am invatat din greseala ta si uite ce corect ma exprim
Propriu-zis se rotea pe bara de sus si in loc sa se desprinda ori sa execute vreo figura ea s-a oprit vertical o fractiune de secunda si apoi a inceput sa se roteasca in sens opus, dar s-a vazut clar ezitarea si lipsa "a ceva" ce trebuia executat.
Koreeanul a sarit ca la revista, extraordinar ce s-a "infipt" in podea !!!
Maroney, gimnasta americana care a luat argintul, invinsa de Sandra noastra, a fost aspru criticata in presa din US pentru atitudinea de primadona si faptul ca nu a dat dovada de demnitate intr-un moment in care a pierdut din cauza ei.
Printre comentariile postate de cititori f.f.f multi au remarcat ca Sandra, castigatoarea medaliei de aur, s-a dus la americanca si aceasta tot gretoasa s-a aratat.
Pe yahooo page i s-a postat o imagine de pe podium in care se stramba "acru" si isi acopera medalia.
Cred ca un sportiv adevarat trebuie sa se bucure daca invinge, dar sa invete/aprecieze greselile proprii si sa mearga mai departe.
Cred ca este o onoare numai faptul de a participa la un asa eveniment !!
mianna spune:
pe facebook incearca sa-si explice/scuze reactia, dar vorba cuiva, pacat ca in memoria oamenilor va ramane prin acest gest.
AYUMI spune:
Am citit ca Diana Bulimar a fost inlocuita la finala de la barna de Larisa Iordache pe motiv ca Larisa s-a refacut dupa accidentare.Imi pare rau pentru Diana,era un drept de a participa in finala pe care si l-a dobandit singura.