Jocurile Olimpice Londra 2012

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Momentan Flavius are cea mai mare nota. Mai sunt insa gimnasti in concurs.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

A trecut ucraineanul Radivilov pe locul 1. Flavius ramane pe locul 2. Sare un rus

Mergi la inceput

Trece rusul pe locul I, Favius pe 3. Concursul nu s=a terminat, mai sunt 3 concurenti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Auziti, la sarituri a concurat in finala si Oksana Susovitina din Uzbekistan??? Mama de cat timp concureaza!! O stiu de prin 1990-1992, de cand era Uniunea Sovietica... Are vreo 35 de ani! Mai poate sa se mentina la nivelul asta? Bravo ei

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Auziti, la sarituri a concurat in finala si Oksana Susovitina din Uzbekistan??? Mama de cat timp concureaza!! O stiu de prin 1990-1992, de cand era Uniunea Sovietica... Are vreo 35 de ani! Mai poate sa se mentina la nivelul asta? Bravo ei

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Chiar 37. Este un fenomen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Reprezentand Germania. Eu rezonez cu tipul ala, moderator TV sau ce era, care a spus ca i se ridica parul cand vede sportivi care nu-si reprezinta tzara, ci alte tzari.

Cum ar fi sa reprezinte Sandra SUA?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Reprezentand Germania. Eu rezonez cu tipul ala, moderator TV sau ce era, care a spus ca i se ridica parul cand vede sportivi care nu-si reprezinta tzara, ci alte tzari.

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...

In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.

Selene, fara suparare dar...dai cu bata-n balta.
Cand tara ta, caruia i-ai adus medalii nu misca un deget cand ceri ajutor ca ai copilul grav bolnav si o alta tara cu care n-ai nici in clin nici in maneca iti ofera toata asistenta medicala gratuit, iti salveaza copilul, iti ofera cetatenia ca sa iti fie mai usor ani de zile sa stai prin spitale cu copilul tau atunci nu-i de mirare ca aceasta gimnasta a vrut sa intoarca o favoare.
Femeia aceasta a trecut prin clipe cumplite cu copilul ei, banuiesc ca inca concureaza ca sa aiba un venit ce se duce tot pe sanatatea micutului.

Mergi la inceput

Si daca Sandra, alt sportiv sau antrenor pleaca si concureaza/antreneaza pentru o alta tara vinovat de acest lucru este statul roman, nu sportivul/antrenorul.
Inseamna ca nu esti in stare sa iti cultivi/pastrezi valorile. Ca nu te intereseaza daca ei stau sau pleaca, ca nu le oferi motive sa ramana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...

In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere.

Sa citesti povestea ei pe internet. Baietelul ei a fost bolnav de leucemie. Solutia a fost sa vina in Germania pt tratament. Asa a ajuns sa ramina aici si sa concureze pt Germania. Eu cred ca e de admirat pt lupta ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Eu cred ca concurezi pentru tara care investeste in pregatirea ta, iti ofera conditii, asistenta medicala care la nivelul asta nu e de ignorat si antrenori care sa stoarca performanta acolo unde ea exista.

Cel care plateste toate aceste resurse, deloc de neglijat, atunci ala trebuie sa culeaga si roadele victoriei.

Mergi la inceput