Jocurile Olimpice Londra 2012

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Si eu cred ca americanca a fost prea aroganta, iar aroganta asta a costat-o titlul. Pt ca a fost atat de sigura de ea incat nu s-a mai concentrat si a cazut in fund. Ca un elev care se crede atat de pregatit incat nu se mai uita cu atentie la exercitiile banale si le greseste prosteste. Plus ca, nu stiu daca ati remarcat, dar nu a dat mana cu cea care a luat bronzul cand a urcat pe podium ceea ce nu e fair, iar cand Sandra le-a prins pe amandoua pt poza de grup s-a strambat. Si grimasa de pe podium..evident ca si-a bagat unghia in gat. Si, chiar daca de fel nu sunt rautacioasa, aici m-am cam bucurat pt ghinionul ei .
Pe de alta parte, chiar sunt de acord cu comentatoarea ..nu mi se pare corect sa iei medalie cand pici in fund, cum a picat ea, chiar daca prima saritura a fost f buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

a fost altceva.
a fost expresia zicalei mai binele e dusmanul binelui.
Maroney a vrut sa aterizeze perfcet, lipita, sa nu faca pasi la aterizare.
daca nu si-ar fi dorit aceasta perfectiune, poate ca avea un pic genunchii indoiti sau face un pas doi, insa avea aurul.

la Olimpiada, castiga si cel mai calculat si inteligent, nu mereu cel mai bun tehnic. Din dorinta de a aata cate de bun atehnic e, a gresit fatal.
este foarte tanara si daca va continua, poate si sa mai inventeze sarituri.

Felicitari Sandrei, sunt f f mandra de ea.

ieri seara ea a fost cea mai buna, din toate punctele de vedere. Si mai e su superba.

Lala, a sarit din 6.1 si 5.8 Sandra:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Auziti, dar cine este tipa aia care a tinut-o pe Sandra de mana cand asteptau notele ? ... o tipa tanara imbracata in rosu. Imi este o fatza cunoscuta si ma tot gandesc de unde sa o iau ....

Apoi, unde a fost O. Belu ieri ? Ca ala care a intampinat-o pe Sandra la final parca nu era Belu.

Si cine comenteaza pe TVR - am vazut link-ul Miannei, Doamne, groaznic comenteaza ...are o voce care zgarie timpanul si nu stiu, nu are vocabular, nu are emotie in cuvinte ... mizerabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

buflea, doamna in rosu am inteles ca este kinetoterapeuta echipei, iar Belu era in tribune, foarte aproape de aparat. S-a dus Sandra si s-a imbratisat cu el la un moment dat.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Un brazilian, campion olimpic la inele!!! Asta da surpriza! L-a batut pe chinezul care domina competita la inele de ani de zile.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

era Lucian Sandu acel antrenor, un antrenor care e alatur de Sandra de ani de zile. Domn Belu are prea mari emotii :D

Kinetoterapeuta se numeste Andrea.....imi scapa:)) E o tipa f faina. Nu are nume de fosta gimnasta in niciun caz.

urmeaza paralelele. Hai Beth :-)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor, sunt in Bulgaria si la hotel nu transmit JO pe niciun program. Pe Eurosport online nu dau si sariturile baietilor asa ca va rog comentati.... Am trimis gasca la plaja si asteptam sa/l vad pe Flavius...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Maine, in finala de la barna va intra Larisa in locul Dianei.
Personal, ma asteptam la asta.
Sper ca psihic si medical Larisa sa fie in forma si sa isi faca exercitiul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

fetelor, sunt in Bulgaria si la hotel nu transmit JO pe niciun program. Pe Eurosport online nu dau si sariturile baietilor asa ca va rog comentati.... Am trimis gasca la plaja si asteptam sa/l vad pe Flavius...

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Stai pe Eurosport ca vor transmite si sariturile, au dat calarie doar in pauza de premiere a fetelor de la paralele.

PS: concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Multumesc Lala!!!

Mergi la inceput