Jocurile Olimpice Londra 2012

Raspunsuri - Pagina 41

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

* cazatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu intelesesem ca sandra mai pregatise o saritura cu nota de plecare mai mare (care nu-i prea iesea, dar la limita ar fi mers) - dar daca avea sanse de castig cu doua sarituri sigure, ce sens avea sa riste?

apropo de americanca (maroney), de ea imi place cel mai mult din tot lotul, are si ceva al ei pe langa standard american stuff.

azi paralele la fete, inele si sarituri la baieti - la asta e Flavius Koczi calificat al saselea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

eu intelesesem ca sandra mai pregatise o saritura cu nota de plecare mai mare

Da, asa e. Avea pregatita inca o saritura cu un surub in plus, cotata din 6.5 dar nu avea sens sa riste cu ea vazand ce note au fost inaintea ei.

Mergi la inceput

Si uitati aici modestie si bun simtde copil ce munceste din greu :

"Sandra Izbasa se gandeste deja la o noua medalie: "Sunt fericita ca am reusit un rezultat destul de bun, dar in acelasi timp sunt concentrata pentru finala de la sol", a declarat Izbasa pentru TVR.

Sandra Izbasa a precizat ca nu a putut sa se uite la sariturile americancei Mc Kayla Maroney, sportiva care a incheiat concursul pe locul doi. "Imi dau seama dupa cum face sala, dar nu am vazut-o", a explicat ea. "Ma bucur din suflet, nu am cuvinte. Imi doresc din suflet sa fac exercitiile ca acasa", a mai spus Izbasa."

"Un rezultat destul de bun" ...wow, Sandra, ai izbutit cel mai bun rezultat nu destul de bun .

Mergi la inceput

Si nu pot sa nu remarc, cu multa, multa amaraciune in suflet ca, din nou, azi, daca frunzaresti presa sportiva romaneasca, in plin plan sunt tot soiul de articole despre ....fotbal iar fetei noastre ii sunt dedicate 3 randuri intr-un coltisor....incredibil.

Dar vrem medalii, peste medalii de la ele si daca ar fi ratat am fi vazut tot soiul de afirmatii, care mai de care mai "inspirate". Jalnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Si uitati aici modestie si bun simtde copil ce munceste din greu :

"Sandra Izbasa se gandeste deja la o noua medalie: "Sunt fericita ca am reusit un rezultat destul de bun, dar in acelasi timp sunt concentrata pentru finala de la sol", a declarat Izbasa pentru TVR.

Am remarcat si eu declaratia asta, am fost foarte impresionata. Bravo, Sandra, multe felicitari!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Care sunt finalele cu reprezante din Romania(la gimnastica)si cind sunt ?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

marti sunt ambele - nu stiu de la ce ora :(.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Care sunt finalele cu reprezante din Romania(la gimnastica)si cind sunt ?

Dana

Azi doar la sarituri baieti- Flavius, la ora 16.00, ora Romaniei.
Maine avem 2 fete (Catalina si Diana) la barna, 2 fete ( Catalina si Sandra) la sol, ora 16, ora Romaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Multzumesc!(iar nu vad!!!!)

Birna si sol?

edit:raspunsul era pntru corap(si intrabarea),multzumesc Lala!

Dana

Mergi la inceput