Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 40
Claudelu spune:
Frumoasa e Sandra noastra, superba!
Hai sa ii tinem pumnii la sol!!!!
Sa curga aurul!
Claudia si Raul-Andrei
Alaturi de Monica70
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fleurdelise Am urmarit si maratonul feminin, dar nu am reusit sa aflu daca a fost prezenta romaneasca si cu ce rezultat. |
Lidia Simon locul 45, Costantina Dita locul 86.
buflea spune:
La naiba, astia aici nu dau nimic in direct ...acum e basket.
La ce a luat Sandra aur ?
L-am vazut si eu pe Phelps, impresionant ... Cica se retrage si toata lumea spera sa glumeasca ... Imi pare si mie rau ca se retrage. Eu cand o vad pe maica-sa in tribune ma podidesc lacrimile, deh, ma identific si eu cu cei din generatia in care ma incadrez
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea La naiba, astia aici nu dau nimic in direct ...acum e basket. La ce a luat Sandra aur ? |
la sarituri.
vezi, poate reusesti s-o vezi aici:
http://www.trilulilu.ro/video-sport/sandra-izbasa-vt-ef-2012-olympics
ma mir ca n-au transmis la voi, era un aur despre care americanii erau convinsi ca va intra in buzunarul lor.
si aici e festivitatea de premiere, cu grimasa lui Maroney de pe a doua treapta a podiumului (da, sunt rea, dar prea era cu nasul pe sus si plina de incredere in ea dupa prima saritura)
http://www.trilulilu.ro/video-sport/vault-podium-ceremony-2012-olympics
andacos spune:
Daaaa...extrem de aroganta americanca!Urita arogantza ei as spune!
Felicitari pentru aurul la sarituri!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
valentinag spune:
Nu aveam cum sa nu plang, sa nu strig de fericire! Bravo Sandra!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Selene_Bunny spune:
Bravo, Sandra, dar, cu toata aroganta ei, Maroney are o fortza pe care Sandra nu o are. Daca nu cadea in fund la a doua saritura, clar nu luam aurul.
buflea spune:
Au dat in final si aici dar seara, inregistrare ... Toata ziua ne-au zapacit cu beach voley si atletism ... Apropo, l-ati vazut pe ala care a alergat cu proteze?
Chiar ca e frumoasa Sandra ... Dar si mie mi s-a parut ca americanca a fost mai sigura pe ea si a avut sariturile mai grele ... Noroc ca a cazut la a doua .
Festiviatea de premiere nu au mai dat-o normal si nici linkul miannei nu merge.
Cand sunt celelalte aparate ? Sau au fost ?
Lala_D spune:
Ieri, la sarituri, a castigat cea care a avut experienta unui concurs olimpic si a unei finale. Asta-i purul adevar.
Americanca a jubilat cand a vazut ca rusoaica a ratat aterizarea la Amanar ( dificultate 6.5) si a intrat pe podium hotarata sa ii iasa. Dupa ce a sarit a stiut clar ca are aurul in buzunar si s-a relaxat instantaneu.
Din relaxare a rezultat cazutura in fundulet.
Sandra a sarit 2 sarituri din 6.1 care nu sunt nicidecum usoare dar sunt sariturile ce ilustreaza mentalitatea de antrenor a lui Belu ( castigi cu sarituri ce gimnasta le executa ireprosabil de 20 de ori la rand in sala de antrenament, fara fluturari, fara caderi).
Fetele noastre sunt invatate sa nu se relaxeze decat dupa ce isi termina concursul si asta s-a vazut ieri fix la fel cum s-a vazut si in finala de la sarituri din 2004 cand Monica Rosu a castigat aurul deoarece a stat pe aparat la ambele sarituri.
Miercuri vor castiga la barna si sol tot gimnastele ce nu isi vor flutura bratele si picioarele pe aparate iar fetele noastre pleaca ca favorite, Sandra si Catalina sunt foste campioane olimpice la sol, Catalina are si titlul la barna in 2004.
Asa ca vom stii inca din faza de executie daca au sanse sau nu la medalie, daca aterizarile la integrale vor fi sigure, daca piruetele vor fi fara ezitari, au dificultatea necesara, ambele, sa puncteze pentru aur.
loryi1974 spune:
Aveti dreptate, doar ca in calificari Larisa Iordache a avut un sol superb dar a ratat. Un concurs are si o latura psihologica, orice fel de concurs.
Eu am suferit pentru Federer, cred ca a pierdut finala in semifinala cand au luptat pana la 19-17.
Cred ca azi sunt paralelele, dar nu avem treaba cu ele, maine sunt celelalte doua.
" London Olympics 2012" e un site complet, in timp real.