Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 32
Lali spune:
Adevarul e ca prea se imbracau inotatorii in costume de schi acum cativa ani ... se dusese tot spectacolul !
aschiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina Si mie mi-a placut rusoaica.Pacat ca nu ne-a dat tvr-ul toate evolutiile ei... Larisa a evoluat slab,neconvingator si parea tare stressata...Mai bine o trimiteau pe Ponor in concurs. Alina,mami de 2 copii minunati |
Pomor nu a mai concurat de mult pt AA (daca a concurat vreodata), pt ca barele ei sunt fff slabe 8chiar si pt standardele romanesti).
Larisa are 16 ani, olimpiada asta a fost prima ei expereinta mare mondiala. Presiunea a fost enorma si asteptarile la fel. Lasati-o sa creasca, daca are norocul sa nu se accidenteze, va mai avea un cuvintel de spus. Un loc printre primii 10 e foarte bine!
buflea spune:
Hai ca va mai spun atat si gata - Phelps a castigat si a 20 a medalie - acum la 200m medley - nu stiu cum se traduce in romaneste -e cursa aia unde fiecare lungime se intoata cu alt stil.
Lochte era obosit, concurase 15 min mai devreme la "spate" ... si oricum Phelps merita victoria, e ultima lui Olimpiada. Pe Lochte il mai admiram si peste 4 ani.
buflea spune:
citat din mesajul lui Lali Adevarul e ca prea se imbracau inotatorii in costume de schi acum cativa ani ... se dusese tot spectacolul ! |
Bai dar acum, ori sunt eu prea sensibila ori e spectacol pus la cale. Le da drumul pe rand din spate, fiecare iese pe cate o usa, cu casca pe cap si in trening, dupa care, in drum spre bazin, incep sa-si dea bluza jos. Sunt filmati pana cand raman in slip, dupa care i se da drumul urmatorului pe usa. Va jur, am remarcat ca toti fac asa. Phelps e chiar caraghios, ca la cata animalul este, iese cu casca pe cap si niste casti uriase pe urechi ... nu stiu ce naiba, asculta acolo, dar chiar asa pana se arunca in bazin ? Sa vedeti voi daca in curand nu o sa vina toti la bazin cu capul dublat de casti.
grati.ela spune:
Nu va legati de preferatul casei MPhelps.... ce animal??? E o mandrete!!!
DOua vorbe despre gimnastica: mie Larisa Iordache nu-mi spune nimic. Izbasa si Ponor chiar au ce arata. Bulimar are un plus pentru ca s-a indarjit sa arate ca ne putem baza si pe ea.
buflea spune:
citat din mesajul lui grati.ela Nu va legati de preferatul casei MPhelps.... ce animal??? E o mandrete!!! |
Eh, preferatul casei tale ... preferatul casei mele este animalul de Lochte ... ai vazut reclama aia de la AT&T, cand spune ca nu norocul l-a dus la Londra ci a innotat (cu 2 de n ?) pana acolo ?
Ah ! Acum ca stim din punct de vedere tehnic de ce nu mai au par pe piept, ma mai intrebam oare de ce au doua caciuli (casti) pe cap cand intra in apa ?
arminad spune:
Phelps e chiar caraghios, ca la cata animalul este, iese cu casca pe cap si niste casti uriase pe urechi ... nu stiu ce naiba, asculta acolo |
Crezi ca numai tu te intrebi
http://blogs.houstonpress.com/rocks/2012/07/michael_phelps_headphones_olym.php?ref=trending
Lorelai spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui arminad
Crezi ca numai tu te intrebi http://blogs.houstonpress.com/rocks/2012/07/michael_phelps_headphones_olym.php?ref=trending |
buflea, eu ca si tine, sint cu ochii holbati la Lochte... nu inteleg insa care e miscarea cu chestia de si-a pus-o pe dinti si care sclipeste... l-am vazut intr-o poza si m-am socat...
anya spune:
Cu castile de inot va zic io cum e, ca s-a apucat ala micu' al meu de inot si m-am uitat si eu prin magazine. Direct pe cap pun una din material textil (pt protectia pielii, parului, termica...) si apoi inca una din cauciuc. De fapt de mult nu mai e chiar cauciuc...n-ati vazut ca tot discuta de vremea costumelor noi versus epoca costumelor textile?
Lorelai, ziceau comentatorii ca lui Lochte ii place sa faca glume. Cica a urcat odata pe podium si cand a deschis gura sa zambeasca avea dinti de vampir. Probabil ca dupa casti e la moda sa-ti sclipeasca dintii. Maine-poimaine ne-om lua si noi .