Jocurile Olimpice Londra 2012

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu azi m-am sculat un pic nostalgica asa ca am dat o cautare pe "batranul" google si am revazut asta:

http://www.youtube.com/watch?v=57U7g9o6GEg

Pentru cine doreste, are mai multe parti, vedeti in dreapta imaginii.

Ce diferenta enorma la dificultatea exercitiilor, cat a evoluat gimnastica
Cu toate acestea subsaltul Comaneci este inca un element din clasa E ( cea mai grea) si doar putine gimnaste il executa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Acum sunt niste fete - a castigat o americanca - 200m , desigur ... cu casca aia pe cap, ochelarii la ochi si in apa pana in gat arata ca barbatii. Asa ca sunt prudenta, astept sa iasa din apa - daca vad material in fatza ochilor pana sa apara slipul, nu ma mai uit dupa urmele de la laser ... totusi am sesizat ca dimensiunea pieptului e aceeasi si la ei si la ele, ar putea sa le lase si pe ele numai in slip.

Fata aia are radacini romanesti(Rebecca Soni)mama e romanca,tatal e ungur,s-au cunoscut in America!

Bufleo esti pe sufletul meu cu inotatorii,eu am mers chiar mai departe(cu fantaziile) in dicutzia cu sotzul !

Multzumec tuturor participantzilor la subiect,eu iar n-am vazut gimnastica,insa am retrait citind comentariile voastre!

Sotzul(el imi relateaza ce nu reusesc eu sa urmaresc)spunea ca gimnasta romanca accidentata este sub calmante in permanentza,iar el considera ca nu e ok ,antrenorii,rbitrii nu ar trebui sa accepte asa ceva!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Adevarul e ca prea se imbracau inotatorii in costume de schi acum cativa ani ... se dusese tot spectacolul !

Bai dar acum, ori sunt eu prea sensibila ori e spectacol pus la cale. Le da drumul pe rand din spate, fiecare iese pe cate o usa, cu casca pe cap si in trening, dupa care, in drum spre bazin, incep sa-si dea bluza jos. Sunt filmati pana cand raman in slip, dupa care i se da drumul urmatorului pe usa. Va jur, am remarcat ca toti fac asa. Phelps e chiar caraghios, ca la cata animalul este, iese cu casca pe cap si niste casti uriase pe urechi ... nu stiu ce naiba, asculta acolo, dar chiar asa pana se arunca in bazin ? Sa vedeti voi daca in curand nu o sa vina toti la bazin cu capul dublat de casti.

Asculta 50 cent!

Eu nu am intzeles de ce inotatorii chinezi intra in sala de innot cu gecile alea de iarna groase,matlasate!

Exista vreo explicatzie?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

io am multe de spus (si-s si nevorbita ca aseara m-am uitat solo la jo, celalalt component adult al familiei mergand la un meci stupid de fotbal)

asa....
anya, s-a retrecut din 2010 la "epoca textilelor" din nou - pentru ca oficialii din inot au considerat ca cele high speed(alea ca de latex, care incepusera sa acopere tot corpul) omoara spectacolul. costumele actuale sunt desigur 100% plastic, dar plastic textil .
acu' ca sa-i dau satisfactie si buflei , nu mai au voie sa poarte nimic pe sub costum (inainte aveai). apropo, medley = mixt
oricum iubirea vietii mele (all time) din acest sport e popov - care a purtat slip de-ala mic-mic si fara craci tot timpul. de americani nu-mi place ca au fata de cal si dinti nasoi (sorry).
a, dintre old timersi imi mai place si peter van den hoogenband, l-am vazut si la eurosport - comenta ceva - si tot dinti frumosi avea (am si eu obsesia dintilor, cum are buflea cu parul )

nea' lochte mi s-a parut a avea o tablita cu steagul american intre masele - as putea sa ma jur c-am vazut stelele si dungile.

super meci de handbal islanda-suedia aseara . ma tot gandesc cum naiba fac islandezii astia ca dintr-o populatie de 300.000 de oameni sa-si faca si echipa de handbal performanta...

la meciul nost' de polo n-am putut sa ma uit, nu ma tine inima. oricum s-au comportat foarte bine pana acum, realist vorbind.

asa cum, tot realist vorbind, nici fetele de la gimnastica nu s-au comportat rau, sandra chiar foarte bine!
si eu nu sunt de acord cu faptul ca larisa a tras in jos echipa, sau ca ar fi trebuit schimbata (schimbata cu cine?) - a avut un concurs slab, e adevarat, dar notele ei n-au fost un dezastru. si nu stiu pe nimeni din echipa noastra (in afara de ea intr-o zi extraordinara) capabila sa intre intre rusoaice si americance (din cauza nenorocitelor alora de paralele). cred ca in forma maxima larisa nu poate scoate mai mult de 61 de puncte. asa ca si fara accidentare, dureri samd aur / argint nu i-ar fi fost accesibile.
oricum, are tot timpul sa creasca, sper sa o ocoleasca accidentarile.

mie komova mi-a placut mult (asa incordata cum era) si mi se pare c-au cam tras-o-n piept arbitrii (de fapt mi se paer nu ca i-au dat ei note mici, ci ca au umflat la douglas.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

mie komova mi-a placut mult (asa incordata cum era) si mi se pare c-au cam tras-o-n piept arbitrii (de fapt mi se paer nu ca i-au dat ei note mici, ci ca au umflat la douglas.)

Cu impresia asta am ramas si eu. Si la concursul pe echipe a fost la fel.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multe felicitari fetelor noastre pentru rezultatele de la individual-compus. Din pacate Larisa a avut o zi proasta, parca a urmarit-o ghinionul. Pacat! Are timp la urmatoarea Olimpiada sa-si ia revansa.
Personal, as fi preferat sa castige Komova. Mie una, americancele nu-mi plac, mi se par lipsite de gratie si eleganta. Singura care are intr-adevar alura de gimnasta dintre ele, e Douglas, in rest... Sorry. Doar ca lui Douglas si mie mi s-a parut ca i-au umflat notele. Cat despre fetele noastre, nu stiu care e buba la paralele, dar stiu ca avem "buba" asta de ani de zile si nu i se da de capat. Sper ca pana la urma sa se gaseasca o solutie ca sa se imbunatateasca si evolutiile fetelor noastre la acest aparat.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap
a, dintre old timersi imi mai place si peter van den hoogenband, l-am vazut si la eurosport - comenta ceva - si tot dinti frumosi avea (am si eu obsesia dintilor, cum are buflea cu parul )

super meci de handbal islanda-suedia aseara . ma tot gandesc cum naiba fac islandezii astia ca dintr-o populatie de 300.000 de oameni sa-si faca si echipa de handbal performanta...

O, da, l-am vazut inainte de ceremonia de deschidere si eu si uscat si frezat de studio chiar arata bine. Si a fost asa dragut cand a spus ca inotatorii in general nu participa la ceremonia de deschidere pentru ca au a doua zi deja concurs. Intrebat de reporteri ce fac in acest timp a raspuns: se uita la TV in timp ce-si rad parul de pe corp , ca tot veni vorba...

Nu stiu cum sunt islandezii, dar stiu ca in Damenarca este cate o sala de sport si o echipa de handbal in fiecare sat. De, noua nu ne trebuie ...

Iar apropo de gimnaste mie mi-a parut rau de faptul ca rusoaica nu a reusit sa se bucure deloc pentru cele doua medalii de argint, ca merita un pic de bucurie si ea.
In schimb americancele mi se par prea bune, enervant de bune, insa ma gandesc ca au fost ani in care si romancele pareau la fel. La Sydney Romania a castigat aur la echipe, aur si argint la individual compus (si aveam tot podiunul daca nu era descalificata Andreea Raducanu) iar la Atena am castigat aur pe echipe si inca 3 din 4 titluri olimpice la aparate (sarituri, barna, sol) si alte 2 medalii de argint si bronz.

Mergi la inceput

Acum sunt sferturile de finala pe echipe la sabie baieti. Romania lupta cu China. Hai baietii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Corap, mare dreptate ai!
Ma uitam ieri la innotatorii americani si eram cu gandul la popov si olandezul peter...
Mie nu mi-a placut niciodata Phelps... parca a omorat olimpiada de la Bijing castigand toate probele la care participa... Dar ieri chiar am tinut cu el, tocmai pentru ca era out-sider...

Pentru fetelele de la gimnastica m-am bucurat foarte mult. Sandra a avut un concurs foarte bun si sper sa castige solul pentru ca are un exercitiu deosebit si pentru ca intruchipeaza in acest sol toata esenta gimnasticii artistice:ritm, eleganta, feminitate, dificultate...
Sper, sper ca macar la finalele pe alarate sa nu mai favorizeze arbitrele pe unele sau pe altele.
Nu am putut urmari tot concursul dar as fi vrut sa castige Komora... asta ar fi echilibrat medaliile de aur si am fi avut o lupta mai deschisa pe apate. Asa rusii vor fi disperati dupa aur si cine stie ce influente mai apar la finale...
Programul la gimnastica pentru finale:
duminica, luni si marti- h16

Mergi la inceput

20-16 pentru baietii nostri dupa 3 runde. Sunt la jumatatea meciului.

Mergi la inceput