Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 23
Laura25 spune:
Meciul de polo Romania-Ungaria se transmite de la 17:30 pe TVR2, gimnastica de la 18:30 pe TVR1
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
buflea spune:
Ah ! Acum am vazut raspunsul lui Corap - deci sunt depilati cu laserul ? Oricum arata bine asa cu muschii uzi si depilati, sper sa arate al fel si la 80 de ani, desi cine se mai uita la niste muchi uzi de 80 de ani ?
Acum imi vine sa-mi las imaginatia sa zburde - oare sunt depilati de tot, I mean de tot, de tot si peste tot ? Din motive tehnice, desigur ...eh, sa vad acum cine stie . Voi spuneti DA ca restul imi imaginez eu ..
Si ce mai, la gimnastica nu se poate aplica aceeasi logica, pai parul ala de la subrat nu atarna mai greu la tsukahara ? Ca amplitudinea conteaza la gimnastica, da ? Eu fac pariu ca japonezul ala mic si alb, cu o tona de par intepat in cap, ar fi zburat mult mai bine daca baga o lama scurta la subtzioara ... daca isi tundea si parul de pe cap, cred ca ajungea in tavan dintr-o saritura.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap deci cu laser, iti raspunsesem in postul anterior. edit: las' ca lochte-al tau cand a iesit din bazin si-a dat chilotii cu vo 5 cm mai jos decat erau ei dati de la federatie da' acu' il abandonasi pe lochte, ai trecut la phe? |
Am vazut si eu faza, ca el se tot tragea de snur sa isi dea chilotii in jos si veneau ceilalti sa-l felicite si nu lasau omul sa se expuna
buflea spune:
citat din mesajul lui corap deci cu laser, iti raspunsesem in postul anterior. edit: las' ca lochte-al tau cand a iesit din bazin si-a dat chilotii cu vo 5 cm mai jos decat erau ei dati de la federatie da' acu' il abandonasi pe lochte, ai trecut la phe? |
Aham ...Corap, deci si tu ai vazut asta ... eu am crezut ca imi joaca o festa privirea, influentata fiind de imaginatie.
Nu, declar oficial ca la jocurile astea olimpice imi place de Lochte, dar despre lungimile exptermitatilor lui a trebuit sa citesc pe internet, ca la TV, nu apare decat Phelps, cu 19 medalii de gat, analizat asa pe lungimi.
valentinag spune:
Asta cu parul am vazut-o acum la o halterofila parca,nu mai stiu sigur ce era! Cand a ridicat mana s-a intunecat serios in sala fratica!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
buflea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Am vazut si eu faza, ca el se tot tragea de snur sa isi dea chilotii in jos si veneau ceilalti sa-l felicite si nu lasau omul sa se expuna |
Continuati, continuati ca, prin natura meseriei, tin eu scorul si la vizualizari si la moduri de manifestare :
- Corap cu
- Laura cu
Laura25 spune:
Incepe meciul de polo. Cred ca va fi un super-meci. hai Romania!!
buflea, si aici sunt baietii in slipi si cu extremitati alungite.
Mik spune:
citat din mesajul lui Laura25 Incepe meciul de polo. Cred ca va fi un super-meci. hai Romania!! buflea, si aici sunt baietii in slipi si cu extremitati alungite. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura, n-ai inima !
La polo nu se vede nimic palpitant, tre' sa stea cu ochii pe TV pina or iesi baietii din apa.
--
Din afara Romaniei, cum se poate vedea ceva ?
(France2 transmite in direct ce vrea ea).
Laura25 spune:
Mik, am dat eu un link la tvr pe pagina anterioara
helbi spune:
citat din mesajul lui buflea Si ce mai, la gimnastica nu se poate aplica aceeasi logica, pai parul ala de la subrat nu atarna mai greu la tsukahara ? Ca amplitudinea conteaza la gimnastica, da ? Eu fac pariu ca japonezul ala mic si alb, cu o tona de par intepat in cap, ar fi zburat mult mai bine daca baga o lama scurta la subtzioara ... daca isi tundea si parul de pe cap, cred ca ajungea in tavan dintr-o saritura. |
esti mortala
Da ai dreptate cu japonezul, si eu m-am socat cind l-am vazut...credeam ca nu mai vad bine ca se innegrise ecranul
Bafta multa gimnastelor si nu numai!