Jocurile Olimpice Londra 2012

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu este o accidentare, este o durere de uzura...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu am toata admiratia pt. acesti sportivi, insa ceva nu mi-e clar. ei fac asta doar din placere, in timpul liber, sau iau bani pt. asta? ca aud de unii ca se antreneaza si 8 ore pe zi, deci nu mai au timp de un servici.
si daca ies pe locul 4 la Olimpiada, nu iau nici un ban? din ce traiesc acesti sportivi? doar sponsorizari (daca exista)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

depinde de multi factori (tara, sportul pe care il practica, varsta). asa ca nu exista un raspuns valabil pentru toti. (de exemplu zara phillips nu cred ca-si pune pb. ca n-are din ce trai, cei de la tenis isi castiga painea din sportul pe care il practica, ciclistii la fel - desi incomparabil mai prost platiti decat la tenis. dar exista si sporturi sarace, care depind de federatii, de cat investeste statul in sport, de rezultate, de sponsorizari.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetele, stau cu ochii pe mesajele voastre la gimnastica. Sa scrieti pas cu pas ce se intampla ...

Sper din suflet sa prinda podiumul, ca sa fiu si mai ambitzioasa o sa spun ca daca se lupta pt locul 2, am sanse sa vad si eu ceva deseara, in afara de intreaga evolutie a americancelor.

Aseara am vazut inot - sunt buni Lochte si Phelps, sunt buni, buni, jos palaria. Fetelor dar au niste bratze ca de maimutze, palmele asa mari ca vasla, nu stiu daca imi place asta ...
Am vazut atata inot ca mi s-a zbrcit si mie pielea ... din jurul ochilor (I guess) ... daca nu au dat astia la TV, cred ca si concursul micro-organismelor din apa bazinului olimpic.

Cu ocazia asta am sesizat ca innotatorii nu au par pe piept. Nici unul ... comparativ cu baietzeii aia de la gimnastica care sunt mai mici ca varsta si ar trebui sa le dea o lama de ras lipita pe medalia olimpica, zau asa ... Pai japonezul ala mic, plin de muschi, cand ridica mainile mi se intuneca privirea si aerul imi devenea greu de respirat - si vorba aia sunt la un ocean distanta.

Acum intrebarea care ma penetreaza este, cum este evacuat parul de pe piept a lui Lochte - ca mai nou de el imi place . La rezolutia TV-ului meu nu parea ca se rade, oare ii depileaza ?

Mergi la inceput

imi pare rau sa te dezamagesc, da' nu din motive estetice se epileaza baietii de la inot, ci din motivul ca parul le-ar impiedica alunecarea in apa (ceea ce nu e cazul la gimnasti).
si sunt epilati definitiv, asa ca lochte e al tau nu mai are pb cu pilozitatile. da' parca aveai o pb cu mainile ca niste lopeti or smth...

(ah, si pe vremea piscinelor cu clor, epilarea era de la cloru' din piscina, nici nu-ti mai trebuia epilator - din proprie experienta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Fetele, stau cu ochii pe mesajele voastre la gimnastica. Sa scrieti pas cu pas ce se intampla ...

Sper din suflet sa prinda podiumul, ca sa fiu si mai ambitzioasa o sa spun ca daca se lupta pt locul 2, am sanse sa vad si eu ceva deseara, in afara de intreaga evolutie a americancelor.

Aseara am vazut inot - sunt buni Lochte si Phelps, sunt buni, buni, jos palaria. Fetelor dar au niste bratze ca de maimutze, palmele asa mari ca vasla, nu stiu daca imi place asta ...
Am vazut atata inot ca mi s-a zbrcit si mie pielea ... din jurul ochilor (I guess) ... daca nu au dat astia la TV, cred ca si concursul micro-organismelor din apa bazinului olimpic.

Cu ocazia asta am sesizat ca innotatorii nu au par pe piept. Nici unul ... comparativ cu baietzeii aia de la gimnastica care sunt mai mici ca varsta si ar trebui sa le dea o lama de ras lipita pe medalia olimpica, zau asa ... Pai japonezul ala mic, plin de muschi, cand ridica mainile mi se intuneca privirea si aerul imi devenea greu de respirat - si vorba aia sunt la un ocean distanta.

Acum intrebarea care ma penetreaza este, cum este evacuat parul de pe piept a lui Lochte - ca mai nou de el imi place . La rezolutia TV-ului meu nu parea ca se rade, oare ii depileaza ?

buflea, te ador !
Acum citiva ani (vreo 15) o campioana franceza (Roxana Maracineanu ) era intrebata de prezentatorul de la telejurnal ce ar fi de facut sa ajunga si el campion. I-a spus Roxana cu un zimbet fermecator ca el e dotat, ca, uite, "are extremitati lungi"
In istoria mai recenta Alain Bernard era numit "albatrosul". Cel mare al meu era in extaz si m-a pus sa-i masor "anvergura".

V-am mai scris ca m-am uitat cit cintaresc si masoara cei de la polo si am ramas admirativa de la inaltimea mea de pitic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Si iata cum o sa zapacesc si subiectul asta sobru si competitiv spre discutii despre barbati, la care, dupa cum ati sesizat, ma pricep cel mai bine . Va rog sa remarcati insa ca stau in subiect si vorbesc de sport, in particular de sporturile olimpice ...

De cand Phepls a castigat a 19 a medalie, devenind cel mai medaliat olimpic al tuturor timpurilor, va imaginati ca aici este cate 1 reportaj la 6 ore despre el (ca antibioticul) ... si cum nici Phelps asta nu este de ignorat ca mascul, m-am uitat la toate alea pe care le-am prins. L-au studiat astia pe Phelps ca pe o piesa de muzeu si au descoperit ca cica are anvergura bratelor mai mare decat inaltimea lui ceea ce il ajuta la lopatat, in plus are torsul (asa se spune ?) foarte lung, mai lung decat picioarele care cica iar este un "design" care ii favorizeaza viteza. Stiind amanuntele astea, va dati seama ca in concurs, m-am uitat cu lupa mea critica, hotarata sa nu-mi mai placa de "mutantul" asta cu pieptul lung si picioarele scurte - dar nu mi-a reusit, tot bine arata, mai ales ca le-au dat astia de la federatie niste slipi cu talia joasa, care le stau asa cu nesmitire pe coapse - my God !!!.

In plus lupa mea mi-a spus ca da, are tataie niste bratze de cred ca se incolacesc de doua ori in jurul unei persoane normale (norocoasa aia, care o fi ea!) dar palmele, nu stiu ... pare si bine si rau sa puna Phepls o palma pe tine ...

Si ca sa revin la intrebarea zilei, uite asa, masurandu-i din cap pana in picioare, am gasit ca le lipseste parul de pe piept ...deci ? Ii depileaza cu ceara ?

Mergi la inceput

deci cu laser, iti raspunsesem in postul anterior.

edit: las' ca lochte-al tau cand a iesit din bazin si-a dat chilotii cu vo 5 cm mai jos decat erau ei dati de la federatie
da' acu' il abandonasi pe lochte, ai trecut la phe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Aveti un link unde se poate urmari concursul de gym live?
Eu nu am putut gasi nici inregistrarile d ela concursul pe echipe(ma puteti ajuta?)

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Madalina, incearca aici : http://live.jo2012.tvr.ro/

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput