Jocurile Olimpice Londra 2012

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

solul, nu barna. si nici la sarituri n-au stat prea bine.
dar, oricum, nu in halul in care am busit noi paralele. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

http://www.realitatea.net/olimpiada-2012-decizie-bomba-a-lui-flavius-koczi-inaintea-finalei_979854.html

Offf...Flavius Koczi a renuntat la finala de la individual compus

Bine, bine, nu ai sanse dar e o onoare si sa concurezi, zic eu.
E adevarat ca probabil se menajeaza pentru cele 2 finale unde are sanse dar...totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la junioare se anunta zile bune la paralele, dar nu neaparat la cele care au fost acum la Europene, ci la cele care au acum 12, 13 ani.
Lucreaza deja cu palmiere si au progrese f frumoase.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

uh, asa sa fie cum zici tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

http://www.realitatea.net/olimpiada-2012-decizie-bomba-a-lui-flavius-koczi-inaintea-finalei_979854.html

E adevarat ca probabil se menajeaza pentru cele 2 finale unde are sanse dar...totusi...

Imi aduc aminte ca pe TVR comentatoarea a spus ca ce are Larisa are si Flavius. De unde stii ca nu e accidentat? In cazul acesta, da , e mai destept sa se odihneasca si sa concentreze unde poate cu adevarat sa aduca medalii, decit sa intre in finale total epuizat si eventual cu o accidentare?

Cred ca nici un sportiv nu ia o asemnea hotarire cu suflet usor, doar ei se antreneaza zi de zi ore in sir pt acest moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sabina, vad ca este f in tema cu gimnastica!
Întrebare: cum este noul sistem de punctaj? Ca sunt in ceata total, cand vad punctaje de 14.000 - 15.000. Care este punctajul maxim care poate fi obtinut pt un exercitiu?
In mintea mea au ramas tot notele alea de 9,850 , 9,900, celebrul 10,00 etc

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Monica, punctajul se face din 2 note: una este valoarea intrisenca a exercitiiului care se obtine prin adaugarea notelor fiecarui element in parte , a doua este pt executie, 10 minus puncte pt ceea ce nu a fost bine executat.

"The D-score (or Difficulty score) evaluates the content of the exercise on three criteria: the Difficulty Value (DV), Composition Requirements (CR) and Connection Value (CV).

* DV: The difficulty value of the eight highest value elements of the routine, including the dismount, are added together. Elements are ranked depending on their difficulty; for example on beam, a back layout salto to two feet is given a difficulty of E, and a back layout salto with a full twist is given a difficulty of G. For a G skill a gymnast earns 0.7; for an E, he or she earns 0.5 points.

* CR: Gymnasts must demonstrate skills from five required Element Groups on each apparatus. A gymnast may use skills to fulfill the DV and the CR simultaneously. For each CR presented, 0.5 points are awarded. A maximum score of 2.50 points may be earned here.

* CV: Additional points are given for connections of two or more elements of specific value, with 0.1 or 0.2 points apiece.

Although the A judging panel does not take deductions, they may decide not to give gymnasts DV or CR points for elements that are performed with falls. A gymnast may also lose CV credit if there are extra steps or pauses between skills that are meant to be connected.

The D-score is open-ended; in theory a gymnast could obtain unlimited points by performing connected skills although this was made harder in the 2009-2012 revision of the code when the number of elements that counted towards the D-score was lowered.

The E-score (or Execution score) evaluates the performance: the execution and artistry of the routine.
The base score is 10.0. Judges do not add to this, but rather, take away points for errors in form, artistry, execution, technique and routine composition. There is a 1.0 mark deduction for falling off an apparatus. Errors are judged to be small, medium or large and respective 0.1, 0.3 and 0.5 deductions are applied.

The D-score and E-score are added together for the gymnast's final mark."
http://en.wikipedia.org/wiki/Code_of_Points_(artistic_gymnastics)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Imi aduc aminte ca pe TVR comentatoarea a spus ca ce are Larisa are si Flavius. De unde stii ca nu e accidentat? In cazul acesta, da , e mai destept sa se odihneasca si sa concentreze unde poate cu adevarat sa aduca medalii, decit sa intre in finale total epuizat si eventual cu o accidentare?

Cred ca nici un sportiv nu ia o asemnea hotarire cu suflet usor, doar ei se antreneaza zi de zi ore in sir pt acest moment.

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Posibil sa fie si o indispozitie medicala insa motivarea oficiala a fost menajarea pentru finalele unde are sanse : sarituri si sol.

Mergi la inceput

Si completare: la feminin un exercitiu bun are baza de dificultate intre 6 si 7, unul excelent peste 7. Cu o nota peste 15 stai bine la individual compus, peste 15,5 ai sanse mari la o medalie la finalele pe aparate.

La baieti notele si baza de dificultate pot fi mai mari.

Unii sportivi prefera sa aleaga exercitii f grele, pe care insa nu sunt in stare sa le faca corect, pierzind fie puncte la executie (picioare indoite, departate, pozitie netinuta suficient,etc), fie prin caderi (de aceea vedem multe caderi si totusi exercitiile sunt mai bine cotate decit altele bine efectuate).

Romania a preferat la competitia actuala exercitii mai sigure din cauza accidentarilor. Fetele aveau exercitii mult mai grele pregatite, dar trebuie sa fii in stare sa le executi si de obicei Bellu si Bitang merg pe siguranta in executare decit pe exercitii spectaculoase dar gresite si care pot trage f mult in jos asa cum am patit in calificari(vezi solul lui Bulimar comparativ cu solul lui Iordache).

Mergi la inceput

Medalie de ARGINT pentru Roxana Cocos la haltere !
Felicitari!

Mergi la inceput